آقا الان من تست کردم جواب داد... فقط چون من 2 دیقه از بازی که میگذشت یهو میپرید گذاشتم تا 2 دیقه اجرا بشه بعد موزیک رو قطع کردم...
آقا الان من تست کردم جواب داد... فقط چون من 2 دیقه از بازی که میگذشت یهو میپرید گذاشتم تا 2 دیقه اجرا بشه بعد موزیک رو قطع کردم...
Last edited by arashsard; 13-07-2012 at 17:37.
آقا یه دیسکت الان گذاشتن نصب بشه... این ارور رو داد!!!!
cant read this disk.it may be scratched or dirty.clean the disk with soft cloth and try again
سی دی رو تمیزشم کردم... برق میزنه... بازم این ارور رو میده... جالبه این هست که از روو سی دی بخوام بازی کنم راحت سی دی رو اجرا میکنه و بازی میکنم اما موقع نصب این ارور رو میده... کسی میدونه راه حلش چیه و با این ارور مواجه شده؟؟؟
Last edited by arashsard; 13-07-2012 at 17:28.
\
آقا رفتم با تایدو لیف و صابون افتادم به جونش الان نصبش کرد...![]()
من یه بازی داشتم پر خط و خش بود
یه روز کامل گذاشتمش توی کوکاکولا
بعدش با گاز پاک کن و پنبه افتادم جونش و نصب شد.
پ.ن : اون دیسک رو من بازی هم نمیتونستم بکنم باش![]()
بازی های Gears of War 3,Prototype 2,Amazing spiderman و Rage رو امتحان کردم با روشی که Master Game صفحه قبل توضیح داده بود همشون بدون مشکل از روی هارد اجرا شدن............نیازی نیست بازی برنر مکس بخرید ...بازی 97% رو از روی هارد اجرا کنید .
قربون دستت MP3 هم امتحان کن![]()
بهت گفتم این روش جواب میده ....
راستی منو حامد صدا کن آرش جان.
همون تو بازی بره کافیه بعد stop رو بزن حالا اگر دیدی بازیه ایراد داره تو چپتر بازی که رفت stop کن یا اگر خیلی خفن بود pause رو بزن ...
پس دیسکت کثیف بود نصب نمیشد .....این بازیا کپی اگر حواست نباشه یه خورده خش بیفته اینطوری میشه ...
راستی یه چیز جدید ...جا داره ورود خودمو به گروه xbox داران تبریک بگم ....آخه هفته پیش ps3 رو فروختم جاش یه xbox بر داشتم .
شما این روشرو امتحان کردی ؟؟؟
Last edited by Master Game; 13-07-2012 at 17:57.
ایشون گفت بازیم نصب نمیشه
من گفتم اینجوری دیسک رو تمیز کن
ربطی به روش جدید اجرای بازی های XGD3 واسه LT3 بدون ب.مکس از روی هارد نداره![]()
MP3 رو الان تست میکنم
جوابشو میگم
راستی برو تاپیک شو بزن![]()
انقدر خوشحال بودم همون موقع زدم ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)