تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3093 از 3745 اولاول ... 209325932993304330833089309030913092309330943095309630973103314331933593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,921 به 30,930 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رانژه خط در تمامی شرکتها 5000 تومان بعلاوه 9 درصد مالیات (5450 تومان) و در مخابرات رایگان است، فقط دقت کنید که بعضی از نمایندگان علاوه بر هزینه رانژه، تا 15000 تومان هم بصورت اجباری به عنوان هزینه نصب و راه اندازی دریافت میکنند (حتی اگر نیازی به نصب حضوری نباشد). بهتر است قبل از ثبت نام با چند نماینده صحبت کنید و مطمئن شوید که هزینه اضافی نخواهند گرفت و بعدا ثبت نام کنید.
    مثل اینکه
    صبانت تو استان فارس فقط یک نمایندگی داره اونم تماس گرفتم اول اینکه میگه هزینه رو باید کارت ب کارت کنید که برای من عجیب بود (فک میکردم انلاین پرداخت میکنم.)
    بعد اینکه بمن گفت مبلغ کلش با هزینه رانژه 79550 میشه.
    راستی الان دو روزه درخواست جمع اوری از بیست نت مخابرات دادم هنوز خط فعاله به نظرتون منتظر بمونم اول خط جمع اوری بشه بعد مبلغو واریز کنم یا مشکلی نیست الان واریز کنم؟

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مثل اینکه
    صبانت تو استان فارس فقط یک نمایندگی داره اونم تماس گرفتم اول اینکه میگه هزینه رو باید کارت ب کارت کنید که برای من عجیب بود (فک میکردم انلاین پرداخت میکنم.)
    بعد اینکه بمن گفت مبلغ کلش با هزینه رانژه 79550 میشه.
    راستی الان دو روزه درخواست جمع اوری از بیست نت مخابرات دادم هنوز خط فعاله به نظرتون منتظر بمونم اول خط جمع اوری بشه بعد مبلغو واریز کنم یا مشکلی نیست الان واریز کنم؟
    کدام سرویس؟
    سرویس 102 گیگابایتی 63800 تومان است که با 5000 تومان 68800 می شود و با 9 درصد مالیات 74992 تومان میشود، به نماینده بگویید که نیاز به نصب ندارید و قانونا هزینه رانژه 5000 تومان است و هزینه نصب اجباری نیست.
    همه نماینده های صبانت میگویند کارت به کارت کنید یا حضوری بیایید.
    صبانت در استان فارس نمایده زیاد دارد شاید در شهر شما یک نفر است، احتمالا سایر نمایندگان استان هم بتوانند برای شما ثبت نام کنند، آدرس نمایندگان را از لینک زیر میتوانید پیدا کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan6239's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کدام سرویس؟
    سرویس 102 گیگابایتی 63800 تومان است که با 5000 تومان 68800 می شود و با 9 درصد مالیات 74992 تومان میشود، به نماینده بگویید که نیاز به نصب ندارید و قانونا هزینه رانژه 5000 تومان است و هزینه نصب اجباری نیست.
    همه نماینده های صبانت میگویند کارت به کارت کنید یا حضوری بیایید.
    صبانت در استان فارس نمایده زیاد دارد شاید در شهر شما یک نفر است، احتمالا سایر نمایندگان استان هم بتوانند برای شما ثبت نام کنند، آدرس نمایندگان را از لینک زیر میتوانید پیدا کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اره سرویس 102 گیگ رو گفتن 79550
    منم حساب کردم 74992 تومن شد.
    باشه دوباره تماس میگیرم بهشون میگم.
    والا تو سایت صبانت قسمت لیست نمایندگی ها استان فارس اکثر شهرها هست که روشون کلیک میکنم همشون یه ادرس و شماره تلفن رو نشون میده
    همه برا شیراز هست.
    منم به همون زنگ زدم و به خاطر این گفتم احتمالا فقط یک نمایندگی داره.
    ممنون از راهنمایی شما .

5. این کاربر از ehsan6239 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اره سرویس 102 گیگ رو گفتن 79550
    منم حساب کردم 74992 تومن شد.
    باشه دوباره تماس میگیرم بهشون میگم.
    والا تو سایت صبانت قسمت لیست نمایندگی ها استان فارس اکثر شهرها هست که روشون کلیک میکنم همشون یه ادرس و شماره تلفن رو نشون میده
    همه برا شیراز هست.
    منم به همون زنگ زدم و به خاطر این گفتم احتمالا فقط یک نمایندگی داره.
    ممنون از راهنمایی شما .
    خواهش میکنم
    روی شیراز کلیک کنید 4 نماینده هست، اگر زنگ بزنید ضرری ندارد.
    شهر ما هم برای سرویس 60 گیگ نمایندگان مختلف نرخهای متفاوت 71000 و 76000 و 86000 تومان را دادند.
    Last edited by 971971; 28-08-2016 at 19:03.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان من که به شک افتادم یک عده میگن سرعت سرور داخلی تو تایم شبانه 1 مگه و یک عده هم داخلی و خارجی رو 250 محدوده آیا واقعا آسیاتک سراسری محدود کرده و یا هر مرکز رو با توجه به شلوغ بود یا نبودنش سرعت رو کم میکنه ربطی به سرویس قدیم و جدید نداره وقتی محدود کنه همه رو محدود میکنه مال خودم هم تا چند وقت پیش 1 مگ بود بعد 250 تا کرد.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان من که به شک افتادم یک عده میگن سرعت سرور داخلی تو تایم شبانه 1 مگه و یک عده هم داخلی و خارجی رو 250 محدوده آیا واقعا آسیاتک سراسری محدود کرده و یا هر مرکز رو با توجه به شلوغ بود یا نبودنش سرعت رو کم میکنه ربطی به سرویس قدیم و جدید نداره وقتی محدود کنه همه رو محدود میکنه مال خودم هم تا چند وقت پیش 1 مگ بود بعد 250 تا کرد.
    من که سرویس یک ساله دارم و چندین ماه از سرویسم میگذره محدودم.

مطمئن نیستم ولی به نظرم بعد از دانلود یک مقدار مشخص(؟) محدود می کنه، شایدم این مقدار بعد از مدتی ریست میشه.

شایدم برخی مراکز مخابراتی محدودیت ندارن، فکر نکنم رندم باشه.

9. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

به نظرم کسانی که شبانشون کاملا رایگان هستش رو محدود میکنن ولی کسانی که مثلا با 80 درصد تخفیف شبانه دارن مثل بنده محدود نمیشن

11. 2 کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من که سرویس یک ساله دارم و چندین ماه از سرویسم میگذره محدودم.

مطمئن نیستم ولی به نظرم بعد از دانلود یک مقدار مشخص(؟) محدود می کنه، شایدم این مقدار بعد از مدتی ریست میشه.

شایدم برخی مراکز مخابراتی محدودیت ندارن، فکر نکنم رندم باشه.
    سلام خدمت شما
    تا اونجایی که بنده خبر دارم اونم موثق با توجه به شلوغی یاخلوت بودن مراکز مخابراتی لیمیت میکنن سراسری نیست

13. 2 کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام خدمت شما
    تا اونجایی که بنده خبر دارم اونم موثق با توجه به شلوغی یاخلوت بودن مراکز مخابراتی لیمیت میکنن سراسری نیست
    عجب که اینطور، من نمی دونستم، ممنون بابت خبر.

مرکز مخابراتی ما هم خفن شلوغه...

15. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به نظرم کسانی که شبانشون کاملا رایگان هستش رو محدود میکنن ولی کسانی که مثلا با 80 درصد تخفیف شبانه دارن مثل بنده محدود نمیشن
    دلیلی ندارد که محدود کنند، فرق زیادی هم بین محدود شدن و نشدن نیست چون با این قیمت (هر گیگ 700 تومن) دانلود زیاد مقرون به صرفه نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •