تو سپاه کسی که لیسانسه و بسیجی فعال هست و کارت سبز داره ستوان میگیره وگرنه استوار دوم
کلا تو سپاه لیسانسه پست نمیده فوقش پاسبخش یا کاردفتری
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
تو سپاه کسی که لیسانسه و بسیجی فعال هست و کارت سبز داره ستوان میگیره وگرنه استوار دوم
کلا تو سپاه لیسانسه پست نمیده فوقش پاسبخش یا کاردفتری
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
من از یه آشنایی داخل نظام وظیفه پرسیدم گفت شانس آوردی کد 206 مازاد خوردی
گفت اگه آشنا داشته باشی هرجا میتونی بری
میشه بگین جریان کد مازاد چیه؟
یعنی الآن میتونم برا 1 تیر پذیرش سپاه بگیرم، چون میگفتن پرشده ظرفیتش
یادش بخیر پرندک.خیلی سخته بود.بهش میگفتند جهنم سرد
سلام
کسی راجع به پذیرش ستاد کل نیروهای مسلح چیزی میدونه؟
من تو 01 اموزش میبینم و چند هفته قبل اومدن خودشون اسامی کسانی که رشته ی کامپیوتر بودن رو خوندن و بردن برا بنیاد شهید پذیرش کردن
به نظرتون میشه رو این پذیرش حساب باز کرد؟
داداش خدا شما رو واسه من فرستاده!! اقا الان من رشتم کامپیوتر تو دوره شما بوده کسی کامپیوتر باشه ولی دوره کد بخوره؟؟ دوره کد تو کم و زیاد شدن درجه تاثیری داره؟؟ اقا این معاف از رزمی تو درجه تاثیری داره؟؟ الان گفتن هفته بعد میریم اردوگاه معاف از رزم ها رو نمیبرن درسته؟؟ کلا به همون سه نمونه سوال نگاه کنم پس کافیه امتحانو کیا میگرن تو گروهان خودمون میگرن ؟؟مثلا سر گروهبان های خودمون؟؟ اون ناضرها میزارن تقلب کنیم؟؟ داداش کلا در مورد عجب شیر چه نکاتی مهمه بگو!! من چی کار کنم ستوان بشم و بیفتم شهر خودم مراغه شرایط دارم نیستم!!
Last edited by lechking; 03-06-2015 at 10:01.
سلام، دوستان کسی می دونه برای ایست خدمتی و ثبت نام دانشگاه کی می تونم اقدام کنم؟ یگانی که افتادم جاش خیلی ناجوره (لشگر23 تکاور)، نمی خوام هم پروندم بره جزو فراری ها، به نظرتون چیکار می تونم بکنم؟
سلام دوستان
منم آموزشیم افتاده شهید کچوئی کرج میخوام بدونم چجور جاییه
بله هر دوره افرادى رو براى اين منظور انتخاب مى كنند و بايد گفت كه خيلى خوش شانس هستند
هنگامى كه نتيجه نهايي كنكور اعلام گرديد در شهريور ، شما بايد نامه اى از دانشگاه براى نظام وظيفه به عنوان درخواست معافيت تحصيلى بگيريد و پس از تاييد توسط نظام وظيفه شما ان نامه را به يگان خدمتى خود مى دهيد و ترخيص مى شويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
عجب شیر چجور جاییه؟ اول تیر عجب شیر
اگه نگهبان باشی نمیتونی بری باید قبلش مدرک خاصی ببری گروهانتون تا نگهبانی برات نزارن
نگهبانم نباشی که به طور اتوماتیک پنجشنبه جمعه ها میتونی بری و مشکلی نداره
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)