کاملا مستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز که خیلی بد تر بود سر پرداخت آنلاین دوبار تراکنش ناموفق داشتم
البته شاید توی بعضی شهر ها خوب باشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کاملا مستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز که خیلی بد تر بود سر پرداخت آنلاین دوبار تراکنش ناموفق داشتم
البته شاید توی بعضی شهر ها خوب باشه
سلام خدمت شما دوست عزیز
خوب از تمامی وب سایت های داخلی که مشکلی نداره همون 1200 کیلوبایت رو میکشه
در خصوص اپلودبوی من اکانت یه ساله دارم همشو لیچ میکنم رو سرور ایران بعدش از اونجا دانلود میکنم اپلود بوی 4 تا سرور داره دوتا ایران و کانادا و انگلیس
فکر کنم اپلود بوی خودش لیمیت کرده باشه طبق فرمایش دوستان که گفتن تعداد کانکشن اپلودبوی 4 هستش من که اکانت دارم تا 32 هم کانکشن میگیریم منتها تو شبانه فکر کنم لیمیت کردن
ضمنا بی زحمت اون ادرس هارو پ خ کنید ممنون میشم
واقعا همینطوره چند روزه پینگ برای سایتتی خارجی به شدت بالا رفته سرعت تک کانکشن یه لحظه ۵۰ به لحظه ۰ افتضاح به تمام معنا
یدونه شبکه ملی افتتحاح کردن ۱۰ بار تو این ۲ روز نت من چند دقیقه یکبار قطع میشه اعصاب نمونده کم مونده به خانواده خودم لعنت بفرستم که سرویس یک ساله گرفتم از این آسیاتک لعنتی![]()
دوستان من امروز پین ۳ گیگ گرفتم از باشگاه تا کی اعتبار داره؟؟
آخر شهریور، بهتر است تا آن زمان صبر کنید شاید بتوانید بسته حجمی تخفیف دار بخرید.
شبانه اش عالیه، سرعت 120 کیلوبایت در ثانیه
اگر آسیاتک جواب میده برات خب عالیه، همونجا بمون.
ولی ۱۲۰ شبانه رایگان واسه من جوابگو نیست.
-------------------------------------
دنیا داره پیشرفت میکنه ما پسرفت...
سر چی بحث میکنید ما کلا اینترنت کشورمون مشکل داری
کل پهنای باند کشور به اندازه چند تا دانشگاه امریکا هست اونوقت انواع فیلترها و ... روش سواره
یه اینترنت میخریم باید یه شلغم پی ان هم بگیری باید یه سرویس کاهش پینگ هم بگیری
مشکل از پایه هست وقتی اینو میبینن همه این شرکتا دست به یکی میکنن و از سر وته اینترنت میزنن
تا زمانی که مثل ایرانسل یه شرکت خارجی وارد اینترنت ما نشخ .وضع همینه
اگه ایرانسل نبود هنوز ما با سیم کارتمون حداکثر یه اس ام اس و زنگ میتونستیم اینقدر طرحای مختلف داد که مجبور شد همراه اول دستی به سر و روش بکشه
مشکل ما اقتصاد دولتی هست اگه بازارمون باز بشه که شرکتای خوب بیان
هم اقتصادمون از این ورشکستگی در میاد هم بیکاری کم میشه و هم مردم کالای با کیفیتر و ارزونتر و رقابتی تر دریافت میکنن
امیدوارم به عمر ما قد بده و اون روزو ببینیم
نخیر داخلی و خارجی تو تایم شبانه محدود به 250 هست
دوستان هزینه رانژه خط در صبانت میدونید چنده؟
اسیاتک و بقیه شرکتا با هم فرق میکنه این مبلغ؟
رانژه خط در تمامی شرکتها 5000 تومان بعلاوه 9 درصد مالیات (5450 تومان) و در مخابرات رایگان است، فقط دقت کنید که بعضی از نمایندگان علاوه بر هزینه رانژه، تا 15000 تومان هم بصورت اجباری به عنوان هزینه نصب و راه اندازی دریافت میکنند (حتی اگر نیازی به نصب حضوری نباشد). بهتر است قبل از ثبت نام با چند نماینده صحبت کنید و مطمئن شوید که هزینه اضافی نخواهند گرفت و بعدا ثبت نام کنید.
Last edited by 971971; 28-08-2016 at 17:11.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)