تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3091 از 4105 اولاول ... 2091259129913041308130873088308930903091309230933094309531013141319135914091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,901 به 30,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

این مشاور ها سرشون به هیچی نمیشه
    پیشنهاد میکنم اکیدا ازشون مشاوره نگیرید - فقط برید نظام وظیفه سوالتون رو بپرسید
    اون روز بهشون گفتم کجا افتادم گفتن :مشخص نشده
    بعد رفتم از نظام وظیفه پرسیدم گفتن : مرکز آموزشی خاتمی یزد - ستاد فرماندهی کل سپاه

پس فقط برید نظام وظیفه بپرسید

2. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عرض ادب
    بنده تمامی شرایط معافیت کفالت ماده 6 بهزیستی رو دارا هستم
    پدرم58سالشونه و مادرم چند سالی مشکل روان و اعصاب دارن چند بار هم بستری کردیمشون میخواستم بدونم میشه از طریق مادرم در خواست معافیت کنم؟
    ودر جایی خوندم اگر از تامین اجتماعی حقوق یا مستمری بگیریم بهزیتی درخواست معافیت مون رو لغو میکنه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان اگر درخواست تمدید بزنیم کلا همه چی عوض میشه یا فقط پادگان؟!!! یعنی من که آموزشی نیروی انتظامی جهرم هستم اگه تمدید بزنم نیروی انتظامی میمونم فقط ممکنه پادگان عوض بشه؟
    شما اگر درخواست تمديد بدهيد نتها كد اموزشى بلكه ممكنه سازمان نيز تغيير كند اما با شرايط فعلى ممكنه كد مازاد نيز بشويد
    دوستان حالا این 01 چجور جایی هست؟
    تو آموزشی مرخصی میدن؟ من تو مرداد جمعه شب عروسی خواهرمه تو شهرستان. میذارن برم؟
    يكى از بهترين پادگان هاى اموزشى نيرو زمينى ارتش است ، اگر نگهبان نباشيد مى توانيد از مرخصى اخر هفته استفاده كنيد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

5. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام منم افتادم مالک اشتر اراک بی خیال بیا بریم خوش میگذره بابا
    انشاا... جای خوبی باشه بریم دوست خوبم
    لطفا دوستان مطلع در مورد سوالاتی که پرسیدم راهنمایی کنند.
    ممنوووون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من تو 03 عجب شیرم اموزشی هستم گفتن هفته بعد امتحانه 3 سری نمونه سوالم دادن که مال سال 92 و 93 هست الان نمونه سوالهای دیگه رو از کجا میشه تهییه کرد به اون 3 سری نگاه کنم کافیه؟؟ امنکان داره اگه سوالات جدید دادن خودشون بیان جواب ها رو بدن؟؟!! کلا تو امتحان کمک میکنن؟؟ کسی نمونه سوالی تو دستش هست؟؟

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

پلیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسد110010100101010 بزن کدارووووو دیگه ه ه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان من تو 03 عجب شیرم اموزشی هستم گفتن هفته بعد امتحانه 3 سری نمونه سوالم دادن که مال سال 92 و 93 هست الان نمونه سوالهای دیگه رو از کجا میشه تهییه کرد به اون 3 سری نگاه کنم کافیه؟؟ امنکان داره اگه سوالات جدید دادن خودشون بیان جواب ها رو بدن؟؟!! کلا تو امتحان کمک میکنن؟؟ کسی نمونه سوالی تو دستش هست؟؟
    یادمه سال 90 که یزد بودیم ازمون امتحان گرفتن
    اما آخر سر که درجه ها رو میدادن معلوم شد که امتحانش فرمالیته بوده - یکی که اصلا جواب نداده بود یا شانسی جواب میداد درجش بالاتر بود یکی که تیراندازیش خوب بود و امتحان تئوری هم خوب داده بود درجش کم شده بود
    آخر ما هم نفهمیدین جریان این امتحان چی بود

10. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سلام من اسفند ماه اونجا بودم.امتحان باور کن کشکه.نمونه سوالارم نگا کن.ولی روی سوالایی که میدن.قبلا سربازای دیگه علامت زدن.گروهان ما همه 100 شدن.آخرش 10 نفری ستوان شدن.ما بدبخت هاهم گروهبان یک شدیم.افتادیم پیاده.با سرباز صفر هیییییییچ فرقی نداریم.کاش مثل آموزشی بود:(

12. این کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ما در ٠١ تنها يك نمونه سوال داشتيم ، اين امتحان فرماليته است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

14. 3 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستانی که میخواین تمدید بزنین به خاطر بد بودن جاتون اگه از من میشونین به هیچ عنوان این کارو نکنید همونطور که اقا مانی گفتن مازاد میشید من به دلایلی تمدید زدم و سریع موافقت شد برای تیر ماه الان مازاد شدم شک نکنید شما هم مازاد میشید به حدی نیرو زیاد دارن نمیدونن چیکار کنن
    اگه مرکزی که افتادین خیلی خوب نیست ممکنه وقتی مازاد شین جایی بیوفتین که خیلی بد باشه پس بین بد و بد تر ریسک نکنین و همون بد رو برین

16. 2 کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •