آخه من شنیده بودم چون اینترنتیه نیاز به مراجعه حضوری نیست. حالا اگه فعال نشد میرم. ممنون که جواب دادین
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
آخه من شنیده بودم چون اینترنتیه نیاز به مراجعه حضوری نیست. حالا اگه فعال نشد میرم. ممنون که جواب دادین
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
منم منظورم این بود که باید فتوکپی کارت ملی رو تحویل بدن تا فعال بشه اگه دادن که مشکلی نیس فعال میشه
دوستان یه سوال دارم ولی میدونم خیلی ها پرسیدن
نامحدودهای شبانه ایرانسل (( ساعتی )) هر ساعت چقدر میشه دانلود کرد ؟؟
دوستان یه سوال دارم ولی میدونم خیلی ها پرسیدن
نامحدودهای شبانه ایرانسل (( ساعتی )) هر ساعت چقدر میشه دانلود کرد ؟؟
نامحدود سه ساعته همانطور که دوستمون گذاشتن ۶۰ گیگه
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوستان ببخشید بسته سه ساعته نامحدود، نیم ساعت اخرش چندین بار قطع و وصل میشه، شما هم این مشکلو دارین؟ حالا شاید یکی در حال دانلود کردن باشه...
حداکثر 60 گیگ واسه 3 ساعته نامحدود فک کنم ساعتی 20 گیگ میده ایرانسل یعنی دو ساعته نامحدود 40 گیگ و یک ساعته 20 گیگ...
حالا این که چقد از این 60 گیگو میتونی استفاده کنی بستگی به سرعت دانلودت داره!
دوستان همون طور که در جریان هستید مدت مدیدی هستش که رسانه میلی بازیهای لیگ برتر انگلیس رو اصن پخش نمیکنه و ملت رو ارجاع میده به سرویسهای استریم خودش مثل سایت آنتن که پول بدن ببینن، من دسترسی به ماه.واره ندارم، تو نت سرچ زدم یه سایت آنتن و یه سایت آیو بازیهای لیگ برتر انگلیس (یا کلا همه لیگها رو فک کنم) رو پخش میکنن، من خودم حاضرم بسته پخش بازیهای لیگ انگلیس رو بخرم اما مشکل اینه که نه آنتن و نه آیو ترافیک رایگان رو ایرانسل ندارن، فقط از همراه اول و چند تا شرکت خدماتی adsl پشتیبانی دارند، من از وقتی آخرین طرح یکساله اینترنت ADSL ام تمام شد دیگه سمت ADSL نرفتم و بستههای بلندمدت ایرانسل رو خریدم، برا همین الان فقط ایرانسل تنها گزینه بنده هستش، وضعیت ایرانسل هم تو منطقه ما 4g و عالی هستش، اینو میدونم که برنامه لنز، سامانه پخش مالتیمدیای ایرانسل هستش که ترافیکش رو ایرانسل رایگانه اما این برنامه یا بهتر بگم این سامانه این برنامه پخش زنده بازیهای لیگ برتر انگلیس رو نداره یا حداقل من چیزی پیدا نکردم، از دوستان عزیز اگر کسی در این مورد تجربهای داره یا راهکاری بلده ممنون میشم به اشتراک بذاره
من ک ۲ ساعته گرفتم، با سرعت ۲-۵ مگ و حدودا ۱۶ گیگ بیشتر دان نشد، دوستان شما سرعتتون چنده که ساعتی ۲۰ گیگ میگیرید!!!
این تستو همین الان گرفتم :
![]()
Last edited by AnonymousX; 23-09-2017 at 23:25.
دوستان میشه بگین دقیقا کدوم سایتای دانلود نیم بها حساب میشن؟؟
تو وضعیتی نیستم که بسته شبانه بگیرم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)