تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3090 از 4105 اولاول ... 2090259029903040308030863087308830893090309130923093309431003140319035904090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,891 به 30,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام به دوستان خوبم
    اعیاد شعبانیه رو تبریک میگم
    من امروزرفتم نظام وظیفه مالک اشتر اراک افتادم لطفا راهنمایی کنید چجور جایی هست و برم بهتره یا تاخیر بندازم؟
    درجم با لیسانس چی میشه؟و آیا تک پسر شهر خودش میافته و کجا ممکنه باشه؟دوس
    تم ظاهرا نیروی انتظامی «ف اراک» افتاده اونجا کجاست و چه فرقی با مالک اشتر داره؟
    شرمنده سوالام زیاد شد
    خیلی لطف می کنین راهنمایی کنید
    از همتون ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

بله دیگه، امروز رفتم آموزش و پرورش ملایر برای پیگیری نتیجه امریه، فهمیدم یه نفر به اسم "زمانی" که پدرش معاون آموزش و پرورش ملایر بوده با پارتی بازی و کمک کارگزینی به امتیازها دسترسی پیدا کردن و با جعل مدرک 82 امتیاز گرفتند!!!!!!! من با تمام مدارک از مجموع کل 200 امتیاز، تونستم 74 امتیاز بگیرم. هیچی دیگه، دست از پا درازتر برگشتم.
    دوستانی که میخواستند در اون خراب شده امریه بگیرند در جریان باشند که کسی با فامیلی زمانی با پارتی بازی توسته 82 امتیاز!!!!! جعل کنه

3. این کاربر از mr.aziz70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام من با لیسانس افتادم عحب شیر! امروز رفتم نظام وظیفه بهم فقط گفت عجب شیر! کسی می دونه چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام به دوستان خوبم
    اعیاد شعبانیه رو تبریک میگم
    من امروزرفتم نظام وظیفه مالک اشتر اراک افتادم لطفا راهنمایی کنید چجور جایی هست و برم بهتره یا تاخیر بندازم؟
    درجم با لیسانس چی میشه؟و آیا تک پسر شهر خودش میافته و کجا ممکنه باشه؟دوس
    تم ظاهرا نیروی انتظامی «ف اراک» افتاده اونجا کجاست و چه فرقی با مالک اشتر داره؟
    شرمنده سوالام زیاد شد
    خیلی لطف می کنین راهنمایی کنید
    از همتون ممنونم
    سلام منم افتادم مالک اشتر اراک بی خیال بیا بریم خوش میگذره بابا

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

نگفتن پلیس 10 کی اعلام میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال اینکه میگن بعضی جاها جهنمه و سخته منظور از چیه ؟؟؟
    اینکه گرما و سرماش بیش از حده ؟؟؟ بیش از حد میدوونن ادمو ؟؟ غذای کم و بی کیفیت میدن ؟؟؟ اینا رو ملاک قرار میدن برا سختیو اسونی ؟؟؟
    من هیچ کدوم از اینا برام مشکل ایجاد نمیکنه چه 60 درجه چه -20 درجه صبح تا شبم بدوم مشکلی ندارم سختی دیگه منظور چیه غیر اینا ؟؟؟

و اینکه منی که کد مازاد خوردم یه سری میگن الان بهترین فرصته پارتی بازیه یعنی مثلا پادگان رجایی که تو شهرمون هست میشه با پارتی بازی برم اونجا منظورم اینه میگن کسایی که مازاد دارن با یه نامه میتونن هر جایی برن این صحت داره ؟

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اینکه گرما و سرماش بیش از حده ؟؟؟ بیش از حد میدوونن ادمو ؟؟ غذای کم و بی کیفیت میدن ؟؟؟ اینا رو ملاک قرار میدن برا سختیو اسونی ؟؟؟
    من هیچ کدوم از اینا برام مشکل ایجاد نمیکنه چه 60 درجه چه -20 درجه صبح تا شبم بدوم مشکلی ندارم سختی دیگه منظور چیه غیر اینا ؟؟؟

و اینکه منی که کد مازاد خوردم یه سری میگن الان بهترین فرصته پارتی بازیه یعنی مثلا پادگان رجایی که تو شهرمون هست میشه با پارتی بازی برم اونجا منظورم اینه میگن کسایی که مازاد دارن با یه نامه میتونن هر جایی برن این صحت داره ؟
    آموزشی دو ماه میگذرع، ب این چیزا توجه نکن، سعی کن ب بعد از آموزشی فک کنی چون 19 ماه یاد خدمت کنی.....
    اگه بتونی از پادگان خاصی پذیرش بگیر، مثلن سپاه اک اشنا داری مدارک ببر بده بهشون تا کد بزنن واسط.

9. 2 کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

منظور از سختى همان اب و هوا ، شدت تمرين زياد، امكانات كم پادگان مثل اب نوشيدنى يا تعداد كم حمام كه شايد سهميه بندى باشه ، دور بودن از شهر، اخلاق تند و زشت برخى پرسنل كادر و مرخصى كم
    البته شانس شما ، تقريبا يك ماه اموزشى در ماه رمضان است و فشار زيادى حس نمى كنيد و بيشتر كلاس هاى تئورى خواهيد داشت
    با پارتى همه چيز امكان دارد اصل يافتن پارتى درجه يك است كه بتواند اين كار را انجام دهد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

11. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان اگر درخواست تمدید بزنیم کلا همه چی عوض میشه یا فقط پادگان؟!!! یعنی من که آموزشی نیروی انتظامی جهرم هستم اگه تمدید بزنم نیروی انتظامی میمونم فقط ممکنه پادگان عوض بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان حالا این 01 چجور جایی هست؟
    تو آموزشی مرخصی میدن؟ من تو مرداد جمعه شب عروسی خواهرمه تو شهرستان. میذارن برم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •