آپلود رایگان را که تقریبا همه شرکتها دارند.
از نظر سرعت آپلود فکر نمیکنم فرقی داشته باشند ولی از نظر قیمت و کیفیت بهتر از آسیاتک هستند.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آپلود رایگان را که تقریبا همه شرکتها دارند.
از نظر سرعت آپلود فکر نمیکنم فرقی داشته باشند ولی از نظر قیمت و کیفیت بهتر از آسیاتک هستند.
Last edited by 971971; 27-08-2016 at 17:06.
من دو ماه از سرویس قبلی ام مونده بعد اتمام منم از این شرکت خداحافظی می کنم من جز اولین ثبت نام کننده های اسیاتک ام واقعا بعد این همه مدت دیگه باید کوچ کنیم به درد لای جرز می خورن
سلام.
دوستان خط منو به بهانه نویز روی 4 مگ بستن(بر اساس عددی که مودم نشون میده). اما سرعت اپلود رو 383kbps نشون میده. خیلی کم نیست؟ ایا تماس بگیرم کاری میکنن؟ ممنون
شما چه سرویس 128 بگیری و چه 10 مگ ، همه رو در صورت درخواست شما ، بر این مقادیر میبندن :
1- دان استریم = 12288 کیلوبیت و آپ استریم = 512 کیلوبیت
2- دان استریم = 8192 کیلوبیت و آپ استریم = 768 کیلوبیت
3- دان استریم = 6144 کیلوبیت و آپ استریم = 1024 کیلوبیت
* در ضمن فعلا هیچ شرکتی ریت آپلود بالاتر از 1مگابیت رو در سرویس های ADSL2+ ارائه نمیده ؛ چرا که ریت آپلود بالاتر از 1مگابیت مستلزم برخورداری شرکت از تکنولوژی AnnexM است که متاسفانه هنوز شرکتای اینترنتی از این مورد برخوردار نیستند!
سلام یک سوال
با توجه به صحبت بالا فکر کنم اخری رو باید مینوشتین 382
Data Rate دان استریم روی 6 مگا بیت باشه سرویس 1 مگا بیت آپلود داده میشه؟! یا مطابق با کمتر شدن دان استریم آپ استریم هم کم میشه؟؟ چون خطی دارم که روی 10 مگا بیت دان استریم هست و آپ استریم روی 768 رو داشتم و این خط فعلی الان که دان استریم روی 6 مگا بیت هست .آپ استریم روی 382 kbps هست
گزینه اول و دوم درسته ولی اخری فکر میکنم اشتباه نوشته شده باشه درسته؟
Last edited by amin885; 27-08-2016 at 18:30.
تصمیم دارم تا پایان سرویس که اخر این ماهه از اسیا بعد از هفت سال خداحافظی کنم جالبه هرچی تعرفه ها بیشتر میشه کیفیت پائین تر میاد و مشکلات فنی و سراسری بیشتر میشه
دوران isp دیگه سر اومده
یه مودم 4g هووای گرفتم با اینترنت نوترینو همراه اول خیلی به صرفه تر و با کیفیت تره
با بخش پشتیبانی که صحبت کنید ، بهتون میگن که ما فعلا این 3تا آپشن رو برای خطوط داریم و در صورتی که آپلود 1مگابیت بخواید ، باید دان استریم روی 6مگ ست بشه!! شما هم در صورتی که با دان استریم 6مگابیت ، آپ استریم 382 کیلوبیت دارید ، تماس بگیرید و بگید که رو 1مگابیت ببندن. ( ضمنا 10 مگابیت رو ذکر نکردم ، چون مقدار آپ استریمش با 12مگ فرقی نداره )
سلام
از دوستان کسی از سرویس 3 ماهه 90 گیگ استفاده کرده؟ منظورم اینه در حال استفاده هست؟ رو چند میبیندن خطو؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظقه ما نه شاتل نه پارس انلاین نه صبا و نه های وب... پورت خالی ندارن... ظاهرا مجبورم فعلا آسیاتک و تحمل کنم
Last edited by MehrZaad; 27-08-2016 at 20:11.
دلیل اینکه چرا روی 382 پیش فرض گذاشته میشه و نه 1 مگا بیت از همون اول؟ دلیل خاصی داره ؟
Last edited by amin885; 27-08-2016 at 21:35.
والا به نظر من ،
خوشبینانه بخوایم فک کنیم ، اینا اول ریت آپ استریم رو تا این حد پایین میذارن تا خط عموم مردم حدالامکان 6مگ رو بکشه و رو 6مگ ست بشه و با توجه به اینکه عموم مردم سرعت دانلود واسشون مهمه ، راضی باشن! ( چون هرچی ریت آپ استریم میره بالاتر ، از کیفیت دان استریم کم میشه و ریتش میاد پایین تر )
بدبینانه بخوایم فک کنیم ، دنبال سود بیشتره ، به دلیل اینکه آپلود رایگانه و از طرفی هم آسیاتک یه شرکت منفعت طلبه! عموم کاربران مفاهیم آپ استریم و ریت خط و غیره رو اصلا نمیدونن چیه و دنبال این چیزا نیستن ؛ به همین دلیل آسیاتک ریت آپ استریم رو کم میبنده تا سود بیشتری کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)