نه ديگه وقتي كمتر از نيم متر هست خرج زياد رو گردن خودتون نندازيد چون حدود ١٢٠ به بالا هست ارزش نداره ;-)
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
نه ديگه وقتي كمتر از نيم متر هست خرج زياد رو گردن خودتون نندازيد چون حدود ١٢٠ به بالا هست ارزش نداره ;-)
يكي يه اشاره اي كرد گفتم منم بگم.
منم از وقتي دادم بيرون آپديت كردن ديگه نميتونم به لايو با وايرلس وصل بشم.
مودم رو ميشناسه سيگنال دهي هم درسته ولي وقتي ميخواي كانكت كني ارور ميده.
البته من خيلي با لايو ور نردفتم ولي يادمه همون اوايل لايو رو راه انداختم با همون مودم و كلي هم استفاده بردم ازش!
آهان... آره خیلی گرونه ارزش نداره... همون سیم وصل میکنیم... اینقد سرعت افتضاحه اینجا همش هنگ میکنه... توو ایران لایو شاید به خاطر سرعت اینترنت زیاد جالب نباشه...
باز مال شما خوبه... حداقل میشناسه وایرلس رو... مال من که اصلا میگه باید آدابتر وصل بشه... اصلا مثل اینکه از بیخ و بن وایرلس نداره...
یعنی هیچ کس نمیدونه؟من تا حالا لایو نرفتم حالا یه سوال دارم ... اینطور که معلومه وقتی به لایو وصل میشی یه پثغام واسه آپدیت میده . من اول باید آپدیت کنم بعد LT+3 بریزم یا می تونم اول LT بریزم بعد آپدیت کنم( اینجوری LT نمیپره؟) ... فرقی میکنه ؟
راستی آخرین ورژن آپدیت داشبورد چیه؟
ولی من تو تریلرش دیدم داره بازی میکنه !!!!
اگه فهمیدید چه جوریه بهم بگید.
مرسی![]()
با ایرانی ها راحت میشه بازی کرد . با اونور آب یکم لگ داره ولی باید آخر شب مثلا ساعت 1 ، 2 بازی کنی !
من حدود 6 ماه پیش LT3 ریختم و حدود 2 هفته پیش لایو وصل شدم و آپدیت کردم مشکلی پیش نیومد !
درسته متاسفانه منم همين رو فكر كردم ولي اون ظاهرا قسمت Preview اسلحس
دوست من جوابتو دادم دیگه.یه نمه میگشتی میدیدی جوابتو
خیر دوست من
اونجایی که اسلحه میشه آپگرید کرد یه گزینه داره که میتونی اسلحه هارو تست کنی که ببینی خوشت میاد یا نه.
تستش هم اینطوریه که با کاراکتر میتونی تو محیط تمرین اسلحه هاتو تست کنی و به سیبلها و دشمنای چوبی تیر بزنی
کینکت هم دقیقا تو همینجا کار میکنه.
ببخشید من الان یه اکانت مجانی 1 ماه درست کردم... میخواستم mortal kombat رو live بازی کنم... میشه یه خورده توضیح بیدید که باید چی کار کنم و کدوم قسمت برم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)