اون قبليه براي من اومد ولي اين آخريه هنوز براي من هم نيومده
ايرانسله ديگه كاريش نميشه كرد
بايد باهاش بسازيم
اون قبليه براي من اومد ولي اين آخريه هنوز براي من هم نيومده
ايرانسله ديگه كاريش نميشه كرد
بايد باهاش بسازيم
آره اين اتفاق هم براي من بعضي وقتا ميافته و تا 5 بار هم فرستاده ميشه
اين حالت بيشتر زماني اتفاق ميافته كه يه SMS فرستاده ميشه و همون لحظه فرستاده نميشه و تا 24 تا 48 ساعت توي شبكه گير ميكنه و بعد از اون وقتي كه ارسال ميشه 4 تا 5 بار ارسال ميشه
فكر ميكنم ميخوات جبران مافات بكنه
پدرم منم بحثم سر دلیوری tci هست چون تا الان یه قرون برا من هزینه نداشته این بحثم تو 100 تا تاپیک شد و همه فهمیدن دلیوری tci هزینه نداره ! اصلا من سوالم چیز دیگس بحثا به کجاها کشوندی ! افتاد حالا ؟!
Last edited by vahooli; 03-06-2007 at 13:11.
پس من درست گفتم و مشكل از نرم افزاره
وقتي كه شما اين رو بگي ديگه روش جاي بحث نيست
ايول
ميبينم كه خوب با ايرانسل در تماسي
فكر ميكنم يه خورده از دست ايرانسل شاكي شده باشي و به خاطر همينم هست كه ديگه زياد پست نميدي
درسته؟
خوب اون وقت هزینه داره ؟ یعنی برا طرف پول 4 تا sms میفته یا همون یکی ؟ هزینه sms از tci به ایرانسلا میدونی چنده دوست من ؟
حداكثر طول يك اس ام اس 160 كاراكتر با حروف انگليسي و 70 كاراكتر با حروف فارسي هستش
و همونطور كه شما گفتيد ارسال SMS براي TCI و ايرانسل نامحدود هستش و دليوري براي هر دو تاشون مجاني هستش
فكر ميكنم چون توي شبكه ايرانسل گير ميكنه و از طرف شبكه ايرانسل چندين بار ارسال ميشه TCI همون يه دفه رو حساب كنه چون TCI يه بار ارسال كرده و ايرانسله كه داره اون رو براي مشتركش 4 بار ارسال ميكنه ولي براي اين كه دقيقا بدونيم بايد سؤال بشه
هزينشم اون طور كه من شنيدم ميگن 16 تومن هستش
بحث قرعه کشی نیست , گفتم این قضیه قطعیت نداره ( برای من هم دو دوره تخفیف حساب نشده ) دیگه اگه نندازم گردن خرابی نرم افزار چی کار میشه کرد ؟
مگه من برای تخفیفهاش خریدم که بخوام این قضیه رو پیگیری کنم .
این سرویس Ecare قرار بود برای اعتباری ها هم باشه !!
اما من هرچی مسیج میزنم برام پسورد رو نمی فرسته !
کسی می دونه قضیه چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)