تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 942 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

آقا چرا این sms ها که میگیت هیچ کدوم به من نمی رسه ! نه اون قطعی GPRS اومد نه این که میگین تعرفه جدید و جوایز و گفته !
    اون قبليه براي من اومد ولي اين آخريه هنوز براي من هم نيومده
    ايرانسله ديگه كاريش نميشه كرد
    بايد باهاش بسازيم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

بچه ها من دوتا سوال داشتم :

از TCI که به ایرانسله من SMS میاد هر SMS 3 تا 4 بار با فاصله 30-40 دقیقه میاد ! یعنی من یه SMS از شبکه TCI را 3-4 بار می گیرم ! میخوام ببینم این دریافت چند باره برای اون شخص TCI دار هزینه 3-4 تا sms داره یا همون یه بار براش حساب میشه ( خودش اصلا خبر نداره که sms هاش 3بار میان یعنی برای اون کاملا عادیه اما من 4 بار میگیرم که البته منت مثال رو یه نفر می زنم اما از هر tci همین وضعه!)

2-یه سوال دیگم این که هزینه ارسال sms از tci به ایرانسلا می دونید چنده ؟!

مرسی که جواب می دید .
    آره اين اتفاق هم براي من بعضي وقتا ميافته و تا 5 بار هم فرستاده ميشه
    اين حالت بيشتر زماني اتفاق ميافته كه يه SMS فرستاده ميشه و همون لحظه فرستاده نميشه و تا 24 تا 48 ساعت توي شبكه گير ميكنه و بعد از اون وقتي كه ارسال ميشه 4 تا 5 بار ارسال ميشه
    فكر ميكنم ميخوات جبران مافات بكنه

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بابام جان چرا پستم رو دقيق نمي خوني ؟!؟!

من ميگم دليوري ايرانسل مجانيه

دليوري تي س آي هزينه داره افتاد حالا؟
    پدرم منم بحثم سر دلیوری tci هست چون تا الان یه قرون برا من هزینه نداشته این بحثم تو 100 تا تاپیک شد و همه فهمیدن دلیوری tci هزینه نداره ! اصلا من سوالم چیز دیگس بحثا به کجاها کشوندی ! افتاد حالا ؟!
    Last edited by vahooli; 03-06-2007 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

اتفاقا من میگم نرم افزار محاسبه ایرانسل اشکال داره , توی همه آیتمها میتونی اشکالش رو ببینی , صبر کن قبضت بیاد اونوقت محاسبه کن ( چون بحث پول گرفتن از ملت پیش میاد , دیگه نمیتونند نرم افزار ایراددار استفاده کنند , ولی چون مابین دو تاقبض باید یه سرویسی چیزی باشه که اعداد و ارقام رو اعلام کنه زیاد مهم نیست که نرم افزار مشکل داشته باشه )
    از ( حداقل ) دو تا نرم افزار با مکانیزمهای مختلف استفاده میشه

--------------------

تا حالا کسی تونسته فیلم اول سایت Mtn رو ببینه , چه تصویر مزخرفی از ایران نشون داده ,
    ولی در کل فیلم با معناییه , علی الخصوص از Mtn که مدعی شده آفریقا و خاور میانه رو پوشش داده ( فقط توی فیلم )
    پس من درست گفتم و مشكل از نرم افزاره
    وقتي كه شما اين رو بگي ديگه روش جاي بحث نيست

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

مشترك گرامي
    با سلام
    حق با شماست ، اما تا پيش از رفع نواقص و مشكلات موجود امكان فعال شدن اين سرويس براي همه مشتركين نمي باشد ، به همين دليل اين زمان به روز ديگري موكول شد
    با تشكر

Customer Service

MTN IRANCELL

From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]
    Sent: 2007/06/02 01:02
    ق.ظ
    To: Customer Service
    Subject:
    پيام گير صوتي

پيام گير صوتي
    اين سرويس از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این چیزی هست که در سایت خوده شما نوشته شده اما چرا هنوز فعال نشده؟
    این قرار بود 1 اردیبهشت ماه راه اندازی بشه اما بعدا تاریخش عوض شد من واقعا منتظر این سرویس هستم
    ايول
    ميبينم كه خوب با ايرانسل در تماسي
    فكر ميكنم يه خورده از دست ايرانسل شاكي شده باشي و به خاطر همينم هست كه ديگه زياد پست نميدي
    درسته؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

14

آره اين اتفاق هم براي من بعضي وقتا ميافته و تا 5 بار هم فرستاده ميشه
    اين حالت بيشتر زماني اتفاق ميافته كه يه SMS فرستاده ميشه و همون لحظه فرستاده نميشه و تا 24 تا 48 ساعت توي شبكه گير ميكنه و بعد از اون وقتي كه ارسال ميشه 4 تا 5 بار ارسال ميشه
    فكر ميكنم ميخوات جبران مافات بكنه
    خوب اون وقت هزینه داره ؟ یعنی برا طرف پول 4 تا sms میفته یا همون یکی ؟ هزینه sms از tci به ایرانسلا میدونی چنده دوست من ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

خب دوست عزيز هر صفحه شامل 160 کاراکتر هست دیگه ! شما وقتی شروع به تایپ میکنی، معمولاً در همه گوشیها تعداد صفحه و تعداد کاراکترها رو نشون میده !

من تا حالا هیچ محدودیتی در ارسال sms با Tci نداشتم، چون همیشه sms هام طومار هستن !

ولی با تالیا مشکل داشتم اوئل بیشتر از یک صفحه رو درست ارسال نمیکرد !

دلیوری هم که رایگان هست و هزینه ای نداره، چون من با یکی از دوستام تو یه قبض امتحان کرديم، اون دلیوری رو خاموش کرد و من روشن، و هر دومون با توجه به اینکه تعداد sms هامون بالا بود، مشابه هم قبضمون اومد، اگه قرار بود حساب شه، قبض من باید 2 برابر میومد و بعد ورشکست میشدم که !
    حداكثر طول يك اس ام اس 160 كاراكتر با حروف انگليسي و 70 كاراكتر با حروف فارسي هستش
    و همونطور كه شما گفتيد ارسال SMS براي TCI و ايرانسل نامحدود هستش و دليوري براي هر دو تاشون مجاني هستش

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

خوب اون وقت هزینه داره ؟ یعنی برا طرف پول 4 تا sms میفته یا همون یکی ؟ هزینه sms از tci به ایرانسلا میدونی چنده دوست من ؟
    فكر ميكنم چون توي شبكه ايرانسل گير ميكنه و از طرف شبكه ايرانسل چندين بار ارسال ميشه TCI همون يه دفه رو حساب كنه چون TCI يه بار ارسال كرده و ايرانسله كه داره اون رو براي مشتركش 4 بار ارسال ميكنه ولي براي اين كه دقيقا بدونيم بايد سؤال بشه
    هزينشم اون طور كه من شنيدم ميگن 16 تومن هستش

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست عزیز. من زنگ زدم 130 از یه خط دیگه (چون از خط خودم نمیشد) گفت از همون روزی که اولین تماس را دریافت میکنی فعال شده. ضمنا اس ام اس هم اومد که فعال شده و مشخصات ecare رو هم فرستاد که رفتم از اونجا دقیقه ایش کردم.

مرسی از راهنماییت. پریروز زنگ زدم بعد از کلی توضیح وصل کرد یکی دیگه... بعد اون میگفت از 26 فروردین تا 26 اردیبهشت بوده. گفتم بابا همه جا زدید تا 31 اردیبهشت.. بعد گفت گوشی... بعد 2-3 دقیقه با معذرت خواهی از اینکه پشت خط معطل شدم گفت که درست میگید تا 31 اردیبهشت هست. و تو قبضتون که میاد یه قسمت به نام تعدیلات هست که اونجا کم میشه... ولی من که چشمم آب نمیخوره .. احتمال زیاد بعد ماجرا دارم باهاشون.
    آخه تو قبض قبل از اینکه طرحم رو دقیقه ای کنم هر تماس رو بدون توجه به مدتش 622 ریال حساب کرده... اما بعد که دقیقه ای کردم کامل همه دقایق رو حساب کرده.

فکر کردم اصلا کسی ندیده.. داشتم نا امید میشدم

این که نمیشه. اصلا منطقی نیست... اگه اینجور بود باید میگفتند قرعه کشی میکنیم شاید 1000 دقیقه رایگان بهتون دادیم....

خدا کنه فقط اردیبهشت و خرداد به خیر بگذره... بعدش میرم از این طرح های جدید استفاده میکنم... من اصلا ایرانسل رو فقط بخاطر این مکالمات رایگانش خریدم.
    بحث قرعه کشی نیست , گفتم این قضیه قطعیت نداره ( برای من هم دو دوره تخفیف حساب نشده ) دیگه اگه نندازم گردن خرابی نرم افزار چی کار میشه کرد ؟
    مگه من برای تخفیفهاش خریدم که بخوام این قضیه رو پیگیری کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض E-Care

این سرویس Ecare قرار بود برای اعتباری ها هم باشه !!
    اما من هرچی مسیج میزنم برام پسورد رو نمی فرسته !
    کسی می دونه قضیه چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •