agha hich ettefaghe khassi nemiofteCJ mire to khone unja ye zane hasto ehem.. baed miad biron MISSION COMPLED
![]()
agha hich ettefaghe khassi nemiofteCJ mire to khone unja ye zane hasto ehem.. baed miad biron MISSION COMPLED
![]()
به نظرم اگر مسائل در خصوص پچ ها و ادیت Sanandreas رو در تاپیک مخصوصش یعنی ادیت و پچ برای GTA Sanandreas مطرح میکردید بهتر بود و زودتر جواب میگرفتین. بچه های اونجا همه ادیتور هستند.
افزودن هات کافی بدون تغییر فایل MAIN و یعنی بدون شروع مجدد بازی:
پچ هات کافی را که میگیرید معمولا سه فایل دارد.
Main.SCM
Script.IMG
Scanensor
به طریق زیر عمل کنید:
1- فایل Script.IMG را در مسیر مربوطه وارد بازی کنید و بدون شک هیچ مشکلی در هیچ ورژنی پیش نمی آورد. خودم سه بار بعد از این کار بازی را بدون پیام خطا تمام کردم.
2- فایل MAIN.SCM که همه خیال میکنند فای اصلی هست را بیخیال شوید. یعنی هات کافی اصلا به تغییر در این فایل نیاز ندارد.
3- وارد بازی شوید.
4- در میان بازی با زدن کلید WIN یا Alt+Tab از بازی موقتا خارج شوید و روی فایل Scanensor موجود در پچ هات کافی کلیک کنید. یک پنجره باز میشود. Y را بزنید و دو بار Enter بزنید تا پنجره بسته بشود.
5- وارد بازی شوید و بازی را Save کنید.
حالا هر وقت وارد بازی شوید و از SAVEی که در بالا ایجاد کردید استفاده کنید، هر وقت در خانه GFهای Cj بروید و به روال عادی ادامه بدهید، زمانیکه GF را به خانه برسانید میتوانید با زدن کلید y وارد خانه شوید و ...
ماموریت Key to her Heart که شما از آن حرف میزنید هم دیگر بدون سانسور میشود ولی ماموریت به شدت سخت میشود زیرا یک قسمت (...)دیگر هم به آن اضافه میشود.
هر مشکلی در این زمینه داشتید در تاپیک ادیت و پچ مطرح کنید و فایلهای ذکر شده برای دانلود در آن تاپیک موجود است.
خوب عزیزم لینک دانلود این 3 فایل کجاست ؟
koft to topicesh mojod mibashad
دوستان سلام
خوبید
یه مرحله ای هست که گیر کردم عکسش رو میزارم پایین تا ببینید بگید چکار کنم
ممنون
![]()
اينجا رو بايد بري توي دريا شنا كني تا underwater زياد بشه
فقط هم با شنا كردن ميتوني اون رو زياد كنيد
و بعد بياد همينجا كه توي عكس گذاشتي و مرحله بهت داده ميشه...
دوست من فکر کنم یه رمز هم داره برای اینکار .
یادم نیست .
سعید عزیز شما نداری ؟
شنا نه، زيرآبى (Lung Capacity بايد Upgrade بشه).
◙
هم شنا هم زیرآبی به مدت 20دقیقه
اگه يه لينك دانلود هم بدى واقعا ممنون مىشم!
◙
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)