فكر نميكنم اين كنترا 008 باشه حجمش 1.5 گيگه ( همون نسخه الفايي كه ريليز شده بود)
من از يه جا 50 درصدشو دان كرده بودم كه ويندوز خراب شد و ديگه حس دان نبود
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
فكر نميكنم اين كنترا 008 باشه حجمش 1.5 گيگه ( همون نسخه الفايي كه ريليز شده بود)
من از يه جا 50 درصدشو دان كرده بودم كه ويندوز خراب شد و ديگه حس دان نبود
خیر contra008 هنوز به صورت رسمی بیرون نیامده ( 008 - working now... )
البته چیزی به امدنش هم نمانده
شما می تونی برای گرفتن اخرین اخبار به این سایت مراجعه کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز این پروسس کاری اش را پیدا کردم چیزی نمونده کامل بشه
![]()
اگه لینک اون فایل کنترا 1.5 گیگی را دارید و سالمه بزار ید ببینم چیه ممنون
من با جنرال یه همچین مشکلی دارم ( سیستمم هم ضعیف نیست)
معمولا وسطهای بازی یه همچین مشکلی پیش می یاد
اگه کسی راه حلی داره بگه هر دو جنرالها نصب هستند و تا آخرین نسخه بروز شدند
سلام بر همه من جنرال زیرو رو بازی میکنم البته با مد شاک ویو 1 یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی همه چیو میسازم بازی کند میشه اولش خوبه ها ولی وقتی تانک و نیرو و اینا میسازم خیلی کند میشه ضمنا من با استفاده از برنامه Cheat Engine پولمو پر میکنم یه چیزه دیگه رمم 2 و گرافیکم 1 دی دی ار تو هست سی پیو هم دوهسته ایه
خواهشا کمکم کنین چی کار کنم که بازی کند نشه و روون باشه حتی من با پایین ترین سطحش (از نظر گرافیکی) هم بازی کردم ولی بازم همینجوری میشه
خواهشا کمک کنین مرسی
سلام این مشکل بیشتر با مدها روی می ده آیا مدی رو بازی نصب کردید اگه اینطوریه نقشه ای که روش این ارور را می ده عوض کنید عمو ما با تعویض نقشه مشکل حل میشه.
سلام این مشکل زمانی روی میدهد که عمو ما بار زیادی از موتور دارید میکشید مو تور بازی جنرال زیاد قوی نیست بر ای جبران این ضعف اگه سیستمتون قوی باشه مشکلی نخواهید داشت ...عمو ما با کم کردن حر یفها مشکل حل میشه شما بجای 5 حر یف مثلا می تونید هوش بازی رو عوض کنید و دو تیم بر دارید بر ای دانلو د هوش مصنوعی خیلی سختیه بر ید به این آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه.
ببخشید میتونید نسخه ی کامل Command & Conquer Generals:Zero hour رو که قابلیت آنلاین هم داشته باشه(البته برا ویندوز سون باشه) برا دانلود بذارید.خیلی ازتون ممنون میشم.
(فقط اگه حجمش زیاد بود به صورت پارت پارت قرار بدید خیلی بهتره.)
سلام . ببخشید این mode نبرد نهایی (final battle) کی میاد ؟؟ اگه اومدی لطفا برای دانلود بذاریدش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)