تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 400 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

این مودم هنوز هم در رده بالا قرار دارد و بدون داشتن CA سرعتی برابر با مودم های دارای CA همچون B525 و E5785 دریافت میکند .
    چطور ممکن آخه صابر جان وقتی تجمیع نداره
    سرعتی برای تجمیع شده بده

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

2. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سرعتی برای تجمیع شده بده

این قسمت رو باید کارشناسان شبکه و مودم جواب بدن و فقط به این موضوع اشاره می کنم که کاتگوری این مودم CAT6 هست و این دلیل خوبی بر این موضوع میباشد و در ثانی تا به امروز شخص بنده و بیشتر بچه های انجمن در این زمینه هر گونه تستی رو زده اند و این هم نشان دهنده سرعت این مودم میباشد . خود بنده تا جایی که دسترسی به سه مودم B612 , CA60 و E5785 داشتم چندین بار تست زده و داخل انجمن منتشر کردم . دوستانی هم که مودم B525 هم داشتن باز تست زدند و داخل انجمن فرستادن و مشخص شد این مودم یعنی B612 در رده مودم های پرسرعت و CAT6 قرار دارد . و همانگونه که میبینید جز مودم های دانلود 300 و اپلود 50 میباشد .

4. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ormax1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

روزی که گفتیم این مودم اصلا سخت افزار تجمیع رو نداره دنبال فریمور بودن و بر فرض محال هم تجمیع کن نمیتونه وای فای انتقال بده
    خیلی ها سریع جبهه گرفتن
    این مودم رو در رده بندی مودم های بالا میدیدند
    البته در رده قیمتی هر مودم کیفیت خودش رو داره ولی صحنه سازی که اوایل از این غول درست کرده بودن واقعا خنده دار بود

من شغلم تعمیرات الکترونیک و موبایل هست. دیشب با دقت برد سخت افزاری مودم رو بررسی میکردم. نکات جالبی رو متوجه شدم. یکیش این بود که جای یک چیپ روی برد مودم در نظر گرفته شده اما مونتاژ نشده و این چیپی که مونتاژ نشده چیزی نیست جز چیپ وای فای 5 گیگاهرتز. و از چیزی که گفتم اطمینان دارم. خیلی وقتا شرکتها برد رو طوری طراحی میکنن به سفارش مشتری چه در سخت افزار چه در فریمور. نکته ای که جالبه اینه که قسمت چیپ 2.4 گیگاهرتز مونتاژ شده ( در سمت چپ ) و طراحی به گونه ای هست که به احتمال قوی فقط امکان نصب یکی از دو چیپ میسره. یعنی اگر چیپ 5 گیگا نصب بشه 2.4 حذف میشه.

این احتمال تقویت میشه که قابلیت سرعتهای بالا در ذات این مودم وجود داشته باشه اما این رو میتونم اگر دوستان بخوان خیلی دقیق بررسی کنم و برای همیشه نقطه پایان روی این موضوع بزارم. با بدست آوردن شماره چیپ پردازنده و RF این مودم و بدست آوردن Datasheet و اطلاعات سازنده چیپ به راحتی میشه فهمید که این مودم CA ساپورت میکنه یا نه.

نکته مهم دیگه در مورد این مودم اینه که تکنولوژی چیپها Cmose هست و الکتریسیته ساکن که از طریق دست یا هر چیزی بهش وارد بشه این چیپ هارو میسوزونه. حتی در حالت خاموش. این میتونه علت شناخته نشدن سیمکارت در بعضی از کاربران باشه. علت الکتریسیته ساکن هم پوشیدن لباسهای بر پایه پلاستیک هست. مانند پولیور و هوله و پتوهای بر پایه پلاستیک. و این لباسها که در فصل زمستان هم بیشتر استفاده میشن میتونه بار الکتریکی با ولتاژ بالا ایجاد و هنگام لمس اون وسیله آسیب بهش بزنه. علامت هشدار الکتریسیته ساکن و هشدار لمس نکردن بدون حفظ الکتریکی هم روی برد مودم هک شده.

در مورد بررسی چیپ مودم اظهار نظر دقیق رو با بررسی میشه فهمید. تولید کننده چیپ قابلیتهای اون رو بصورت دیتاشیت منتشر میکنه. برای مثال چند وقت پیش کل بورد و قطعات مودم I40 رو بررسی کردم و متوجه شدم قطعات و چیپهای مودم براحتی قابلیت FDD رو ساپورت میکنن. اما به سفارش مشتری یا به سیاست تولید کننده این قابلیت در فریمور لحاظ نشده و هر چقدر گشتم نتونستم فریموری رو پیدا کنم که این کارو بکنه اما ذاتا سخت افزارش این قابلیتو داره. براحتی میشه فهمید. اما وقتی هیچ شرکتی فریموری براش ارائه نده این عمل مهال و خوابو رویایی بیش نخواهد بود. مگر اینکه خودتون فریمور براش بنویسید.

سپاس از وقتی که برای خوندن این مطلب صرف کردید

6. 10 کاربر از ormax1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ormax1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرعتی برای تجمیع شده بده

توسط تکنولوژی مایمو

تکنولوژی این مودم مایمو 4 در 4 هست. بیاید یکم در مورد مایمو بدونیم:

LTE MIMO: Multiple Input Multiple Output
    MIMO, Multiple Input Multiple Output is used within LTE to provide improved signal performance and / or improved data rates using the multiple path propagation.
    4G LTE includes:

MIMO, Multiple Input Multiple Output is a technology that was introduced into many wireless communications systems including 4G LTE to improve the signal performance.

Using multiple antennas, LTE MIMO is able to utilise the multiple path propagation that exists to provide improvements in signal performance.

LTE MIMO adds complexity to the system, but it is able to provide some significant improvements in performance and spectral efficiency and these more than justify its inclusion in the LTE standard.

LTE MIMO: introduction
    MIMO is basically an antenna technology as it utilises a number of antennas to provide the performance improvements.

The basic concept of MIMO utilises the multipath signal propagation that is present in all terrestrial communications. Rather than providing interference, these paths can be used to advantage.

The transmitter and receiver have more than one antenna and using the processing power available at either end of the link, they are able to utilise the different paths that exist between the two entities to provide improvements in data rate of signal to noise.

Note on MIMO:
    MIMO is a form of antenna technology that uses multiple antennas to enable signals travelling via different paths as a result of reflections, etc., to be separated and their capability used to improve the data throughput and / or the signal to noise ratio, thereby improving system performance.

MIMO is being used increasingly in many high data rate technologies including Wi-Fi and other wireless and cellular technologies to provide improved levels of efficiency. Essentially MIMO employs multiple antennas on the receiver and transmitter to utilise the multi-path effects that always exist to transmit additional data, rather than causing interference.

LTE MIMO
    The use of MIMO technology has been introduced successively over the different releases of the LTE standards.

MIMO has been a cornerstone of the LTE standard, but initially, in releases 8 and 9 multiple transmit antennas on the UE was not supported because in the interested of power reduction, only a single RF power amplifier was assumed to be available.

It was in Rel. 10 that a number of new schemes were introduced. Closed loop spatial multiplexing for SU-MIMO as well as multiple antennas on the UE.

LTE MIMO modes
    There are several ways in which MIMO is implemented in LTE. These vary according to the equipment used, the channel function and the equipment involved in the link.

Single antenna: This is the form of wireless transmission used on most basic wireless links. A single data stream is transmitted on one antenna and received by one or more antennas. It may also be referred to as SISO: Single In Single Out or SIMO Single In Multiple Out dependent upon the antennas used. SIMO is also called receive diversity.
    Transmit diversity: This form of LTE MIMO scheme utilises the transmission of the same information stream from multiple antennas. LTE supports two or four for this technique.. The information is coded differently using Space Frequency Block Codes. This mode provides an improvement in signal quality at reception and does not improve the data rate. Accordingly this form of LTE MIMO is used on the Common Channels as well as the Control and Broadcast channels.
    Open loop spatial multiplexing: This form of MIMO used within the LTE system involves sending two information streams which can be transmitted over two or more antennas. However there is no feedback from the UE although a TRI, Transmit Rank Indicator transmitted from the UE can be used by the base station to determine the number of spatial layers.
    Close loop spatial multiplexing : This form of LTE MIMO is similar to the open loop version, but as the name indicates it has feedback incorporated to close the loop. A PMI, Pre-coding Matrix Indicator is fed back from the UE to the base station. This enables the transmitter to pre-code the data to optimise the transmission and enable the receiver to more easily separate the different data streams.
    Closed loop with pre-coding: This is another form of LTE MIMO, but where a single code word is transmitted over a single spatial layer. This can be sued as a fall-back mode for closed loop spatial multiplexing and it may also be associated with beamforming as well.
    Multi-User MIMO, MU-MIMO: This form of LTE MIMO enables the system to target different spatial streams to different users.
    Beam-forming & MIMO: This is the most complex of the MIMO modes and it is likely to use linear arrays that will enable the antenna to focus on a particular area. This will reduce interference, and increase capacity as the particular UE will have a beam formed in their particular direction. In this a single code word is transmitted over a single spatial layer. A dedicated reference signal is used for an additional port. The terminal estimates the channel quality from the common reference signals on the antennas.
    As the LTE standards progressed, so the numbers of antennas being supported increased. For many mobiles the use of MIMO just resulted in improvements in signal performance, whereas for others it was able to provide real data rate improvements.

Last edited by ormax1; 11-03-2019 at 19:32.

8. 5 کاربر از ormax1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مایمو که جای بحث داره نکته انحرافی
    ولی مودمی که تجمیع دوباند نداره
    که نباید برابر با مودمی یا گوشی باشه که هم مایمو داره و هم تجمیع دو باند داره
    این سوال اساسی

10. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

روزی که گفتیم این مودم اصلا سخت افزار تجمیع رو نداره دنبال فریمور بودن و بر فرض محال هم تجمیع کن نمیتونه وای فای انتقال بده
    خیلی ها سریع جبهه گرفتن
    این مودم رو در رده بندی مودم های بالا میدیدند
    البته در رده قیمتی هر مودم کیفیت خودش رو داره ولی صحنه سازی که اوایل از این غول درست کرده بودن واقعا خنده دار بود

خب اگه تجمیع نداره چرا توی مشخصات فنی این دستگاه در وب سایت ایرانسل نوشته شده تجمیع داره ؟

بعد سوال دومی که پیش میاد در مورد سرعت Wifi هست .
    سرعت تک باند وای فای ، در کمترین حالت سری N مقدار 150 مگابیت هست و تا اونجایی که من میدونم الان اکثرا توی ایران، تازه در زمان هایی که کاملا خلوت باشه، سرعت این نوع اینترنت نهایتا به 100 مگابیت در ثانیه میرسه و این به معنی اینه که میشه حداکثر سرعت اینترنت موجود را با حداقل تجهیرات وای فای دریافت کرد.
    اگه شما نظر دیگه ای دارید، لطفا دقیقا بفرمایید، به چه علت و روی چه جور حساب و کتابی میفرمایید که سرعت اینترنت الان بیشتر از سرعت وای فای هست.

حالا فرض محال رو بگیریم که اینترنت ایران خیلی پیشرفته شد و این مودم B612 مورد بحث یا مودم B525 من قادر شدن سرعت 300 مگابیت بر ثانیه را دریافت کنند.
    که حداکثر سرعت این دو مدل دستگاه هست به گفته وب سایت خود هواوی، که در واقع همون استاندارد CAT6 هست.

(حالا این نکته به کنار که اساس استاندارد CAT6 با تعریف CA همراه هست و هر جایی که من در منابع خارجی مطالعه کردم هر زمان از استاتدارد CAT6 استفاده شده، با استفاده از همون تکنولوژی CA همراه بوده و این دو مسئله بهم دیگه پیوسته هستند و برای من جای تعجب خیلی خیلی زیادی هست که بعضی دوستان معتقد هستند دستگاه هایی که استاندارد CAT6 دارند، فاقد تکنولوژی CA هستند، خیلی مدت هست که من نظرات دوستان رو اینجا میخونم، این موضوع برای من بشدت سوال برانگیز بوده و همچنان در اون گیر افتادم اگر کسی از دوستان بتونه دستگاهی رو مثال بزنه که استانداد CAT6 داشته باشه و در مشخصات فنی سایت سازنده نوشته شده باشه CA ساپورت نمیکنه، خیلی خیلی ممنونش میشم)
    سرعت استاندارد CAT6 مقدار 300مگابیت تخمین زده شده که برای رسیدن به این سرعت حتما باید از CA استفاده بشه، و در کل اصلا وقتی بیشتر از یک آنتن وجود داره و از فرکانس های مختلف استفاده میشه، خب باید تجمیع فرکانس و CA اتفاق بیفته دیگه اگه نه، اصلا ممکن نیست سرعت مورد نیاز تامین بشه . این واقعا واسم سواله که چطور سرعت و آنتن ها و استاندارد CAT6 را نام می برند و بعد میگن که قابلیت CA وجود نداره.

برگریدم به موضوع وای فای، فرض محال رو بگیریم که الان 300 مگابیت اینترنت پرسرعت توسط مودم ها تامین شده
    یک مودم B612 با وای فای تک کانال در باند 2.4 گیگاهرتز
    یک مودم B525 با وای فای دو کانال در باند 2.4 گیگاهرتز

اینجا برای دریافت حداکثر سرعت، دیگه تنها مودم مطرح نیست، موبایل شما هم برای دریافت این سرعت باید دوکانال باشه.
    اکثر موبایلهای موجود در باند 2.4 فقط میتونن حداکثر 150مگابیت سرعت داشته باشن و دیگه فرقی نمیکنه چه مودمی داشته باشید وقتی اونها فقط روی یک کانال کار میکنن و سرعتشون از این بیشتر نمیشه.

اگه یک لپتاپ یا کارت شبکه وای فای یک کامپیوتر باشه که دو یا سه تا کانال داشته باشه، فقط اونجاست که تفاوت ایجاد میشه و اون کامپیوتر ها میتونن حداکثر سرعت 300 مگابیت اینترنت رو دریافت کند .
    یا مثلا موبایل جدیدی داشته باشید که باند 5گیگاهرتز رو پشتیبانی کنه و اونوقت داشتن یک مودم 5گیگاهرتزی بکار میاد.
    اما تا اون زمانی که چنین سرعت اینترنتی فراهم نشده ، اصلا هزینه کردن برای داشتن سرعت بیشتر روی اینترنت روی وای فای معنی نداره.

تازه اصلا این موضوع وای فای، محدودیتی به شمار نمیاد، بخاطر این که پورت های مودم B612 گیگابیتی هستند و اگه سیصدمگابیت سرعت نیز بدست بیاد، باز با استفاده از کابل میشه به یک اکسس پوینت دارای وای فای 5گیگاهرتزی متصلش کرد و از شبکه هوایی ایجاد شده استفاده کرد.
    وقتی یک دستگاه با وای فای 2.4 قیمتش 350 هزارتومنه و یک دستگاه با وای فای 5 قیمتش 1.5 ملیون و اما یک دستگاه اکسس پوینت 5 گیگاهرتز رو میشه با حدود 300 هزارتومن خریداری کرد، صرفه خرید با دو دستگاه هست و نه یک دستگاه .

این در شرایطی که سرعت اینترنت ارائه شده از مخابرات به حدی بالا بره که یک وای فای تک کانال 2.4 دیگه پاسخگو اون نباشه، به سادگی با خرید و اضافه کردن یک اکسس پوینت میشه این مسئله را مرتفع ساخت.

بنابراین اطلاعات بالا که گفتم ، این دستگاه بطور قطعی دارای فناوری CA است.
    همینطور با توجه به اینکه حداکثر سرعت ارائه شده از طرف مخابرات در حال حاضر و بطور میانگین در شهر های بزرگ چیزی حدود 100مگابیت است، وای فای این دستگاه نه تنها توانایی ارائه حداکثر سرعت تجمیع شده را دارد بلکه میتواند تا 50مگابیت بالای این سرعت را نیز تامین کند.

این سخن شما از نظر فنی ایراد دارد، دوست من؛ برای مقایسه تونایی دو دستگاه شما میتونید ب موضوعات دیگه ای اشاره کنید مثلا :
    حداقل اگر می گفتید سرعت مودم در شبکه داخلی مناسب نیست، و دستگاه های داخل منزل برای برقراری ارتباط و تبادل ویدیو و فایل، سرعت کم می آورند، این سخن شما قابل قبول بود و خب یک مودم دارای وای فای 5 گیگاهرتزی، طبیعتا سرعتی نزدیک به سرعت کابل را میتوانست برای شبکه هوای تامین کند که در مودم B525 وجود دارد و میتوان آن را تفاوت کاربردی بر شمرد.

اما عدم توانایی وای فای در تامین سرعت اینترنت، یک سخن دور از منطق است.
    Last edited by shaahani; 11-03-2019 at 20:45.

12. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مایمو که جای بحث داره نکته انحرافی
    ولی مودمی که تجمیع دوباند نداره
    که نباید برابر با مودمی یا گوشی باشه که هم مایمو داره و هم تجمیع دو باند داره
    این سوال اساسی

بله گفتم اینو باید یک کارشناس وارد و خبره بتونه جواب بده که چرا این مودم بدون داشتن قابلیت ca میتونه سرعتی برابر مودم های دارای ca بده حتی این مودم در منطقه ای که فقط یک باند lte فعال هست باز سرعتی بالاتر از مودم دارای ca میتونه بده و چندین بار در تستها به این مورد هم اشاره کرده ام . البته ناگفته نماند در فریمورهای 192 ایرانسل و یا فریمورهای 192 جنرال خبری از این سرعت و پهنای باند نبود . با پیدایش فریمورهای 195 های وب و 196 ایرانسل شاهد افزایش این سرعت بودیم.

14. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نکته ای که جالبه اینه که قسمت چیپ 2.4 گیگاهرتز مونتاژ شده ( در سمت چپ ) و طراحی به گونه ای هست که به احتمال قوی فقط امکان نصب یکی از دو چیپ میسره. یعنی اگر چیپ 5 گیگا نصب بشه 2.4 حذف میشه.
    مودم B612 در اصل استاندارد 802.11ac رو هم فراهم میکنه و مودم اصلی که به فروش میره هر دو باند 2.4 و 5 گیگاهرتز رو پشتیبانی میکنه و این مسئله رو با جستجو در مشخصات فنی هر دو مدل این دستگاه از وب سایت هواوی میتونید پیدا کنید.
    اما مودم های داخلی ایران چیپ 5 گیگاهرتز رو ندارن، بخاطر اینکه از سر و ته دستگاه زدن که قیمتش مقرون به صرفه بشه .
    همینطور مسئله مهم اینه که شرکت هواوی به سفارش هر اوپراتور موبایل و مخابرات هر کشوری، دستگاه های سفارشی مخصوص اونجا زده که بعضی ها قیمت تمام شده پایین تری پیدا کنند، مثل دستگاهی که ایرانسل به فروش میرساند.
    درواقع همان دستگاه اصلی هست با کمی صرفه جویی اقتصادی.

16. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خب اگه تجمیع نداره چرا توی مشخصات فنی این دستگاه در وب سایت ایرانسل نوشته شده تجمیع داره ؟

بعد سوال دومی که پیش میاد در مورد سرعت Wifi هست .
    سرعت تک باند وای فای ، در کمترین حالت سری N مقدار 150 مگابیت هست و تا اونجایی که من میدونم الان اکثرا توی ایران، تازه در زمان هایی که کاملا خلوت باشه، سرعت این نوع اینترنت نهایتا به 100 مگابیت در ثانیه میرسه و این به معنی اینه که میشه حداکثر سرعت اینترنت موجود را با حداقل تجهیرات وای فای دریافت کرد.
    اگه شما نظر دیگه ای دارید، لطفا دقیقا بفرمایید، به چه علت و روی چه جور حساب و کتابی میفرمایید که سرعت اینترنت الان بیشتر از سرعت وای فای هست.

حالا فرض محال رو بگیریم که اینترنت ایران خیلی پیشرفته شد و این مودم B612 مورد بحث یا مودم B525 من قادر شدن سرعت 300 مگابیت بر ثانیه را دریافت کنند.
    که حداکثر سرعت این دو مدل دستگاه هست به گفته وب سایت خود هواوی، که در واقع همون استاندارد CAT6 هست.

(حالا این نکته به کنار که اساس استاندارد CAT6 با تعریف CA همراه هست و هر جایی که من در منابع خارجی مطالعه کردم هر زمان از استاتدارد CAT6 استفاده شده، با استفاده از همون تکنولوژی CA همراه بوده و این دو مسئله بهم دیگه پیوسته هستند و برای من جای تعجب خیلی خیلی زیادی هست که بعضی دوستان معتقد هستند دستگاه هایی که استاندارد CAT6 دارند، فاقد تکنولوژی CA هستند، خیلی مدت هست که من نظرات دوستان رو اینجا میخونم، این موضوع برای من بشدت سوال برانگیز بوده و همچنان در اون گیر افتادم اگر کسی از دوستان بتونه دستگاهی رو مثال بزنه که استانداد CAT6 داشته باشه و در مشخصات فنی سایت سازنده نوشته شده باشه CA ساپورت نمیکنه، خیلی خیلی ممنونش میشم)
    سرعت استاندارد CAT6 مقدار 300مگابیت تخمین زده شده که برای رسیدن به این سرعت حتما باید از CA استفاده بشه، و در کل اصلا وقتی بیشتر از یک آنتن وجود داره و از فرکانس های مختلف استفاده میشه، خب باید تجمیع فرکانس و CA اتفاق بیفته دیگه اگه نه، اصلا ممکن نیست سرعت مورد نیاز تامین بشه . این واقعا واسم سواله که چطور سرعت و آنتن ها و استاندارد CAT6 را نام می برند و بعد میگن که قابلیت CA وجود نداره.

برگریدم به موضوع وای فای، فرض محال رو بگیریم که الان 300 مگابیت اینترنت پرسرعت توسط مودم ها تامین شده
    یک مودم B612 با وای فای تک کانال در باند 2.4 گیگاهرتز
    یک مودم B525 با وای فای دو کانال در باند 2.4 گیگاهرتز

اینجا برای دریافت حداکثر سرعت، دیگه تنها مودم مطرح نیست، موبایل شما هم برای دریافت این سرعت باید دوکانال باشه.
    اکثر موبایلهای موجود در باند 2.4 فقط میتونن حداکثر 150مگابیت سرعت داشته باشن و دیگه فرقی نمیکنه چه مودمی داشته باشید وقتی اونها فقط روی یک کانال کار میکنن و سرعتشون از این بیشتر نمیشه.

اگه یک لپتاپ یا کارت شبکه وای فای یک کامپیوتر باشه که دو یا سه تا کانال داشته باشه، فقط اونجاست که تفاوت ایجاد میشه و اون کامپیوتر ها میتونن حداکثر سرعت 300 مگابیت اینترنت رو دریافت کند .
    یا مثلا موبایل جدیدی داشته باشید که باند 5گیگاهرتز رو پشتیبانی کنه و اونوقت داشتن یک مودم 5گیگاهرتزی بکار میاد.
    اما تا اون زمانی که چنین سرعت اینترنتی فراهم نشده ، اصلا هزینه کردن برای داشتن سرعت بیشتر روی اینترنت روی وای فای معنی نداره.

تازه اصلا این موضوع وای فای، محدودیتی به شمار نمیاد، بخاطر این که پورت های مودم B612 گیگابیتی هستند و اگه سیصدمگابیت سرعت نیز بدست بیاد، باز با استفاده از کابل میشه به یک اکسس پوینت دارای وای فای 5گیگاهرتزی متصلش کرد و از شبکه هوایی ایجاد شده استفاده کرد.
    وقتی یک دستگاه با وای فای 2.4 قیمتش 350 هزارتومنه و یک دستگاه با وای فای 5 قیمتش 1.5 ملیون و اما یک دستگاه اکسس پوینت 5 گیگاهرتز رو میشه با حدود 300 هزارتومن خریداری کرد، صرفه خرید با دو دستگاه هست و نه یک دستگاه .

این در شرایطی که سرعت اینترنت ارائه شده از مخابرات به حدی بالا بره که یک وای فای تک کانال 2.4 دیگه پاسخگو اون نباشه، به سادگی با خرید و اضافه کردن یک اکسس پوینت میشه این مسئله را مرتفع ساخت.

بنابراین اطلاعات بالا که گفتم ، این دستگاه بطور قطعی دارای فناوری CA است.
    همینطور با توجه به اینکه حداکثر سرعت ارائه شده از طرف مخابرات در حال حاضر و بطور میانگین در شهر های بزرگ چیزی حدود 100مگابیت است، وای فای این دستگاه نه تنها توانایی ارائه حداکثر سرعت تجمیع شده را دارد بلکه میتواند تا 50مگابیت بالای این سرعت را نیز تامین کند.

این سخن شما از نظر فنی ایراد دارد، دوست من؛ برای مقایسه تونایی دو دستگاه شما میتونید ب موضوعات دیگه ای اشاره کنید مثلا :
    حداقل اگر می گفتید سرعت مودم در شبکه داخلی مناسب نیست، و دستگاه های داخل منزل برای برقراری ارتباط و تبادل ویدیو و فایل، سرعت کم می آورند، این سخن شما قابل قبول بود و خب یک مودم دارای وای فای 5 گیگاهرتزی، طبیعتا سرعتی نزدیک به سرعت کابل را میتوانست برای شبکه هوای تامین کند که در مودم B525 وجود دارد و میتوان آن را تفاوت کاربردی بر شمرد.

اما عدم توانایی وای فای در تامین سرعت اینترنت، یک سخن دور از منطق است.
    اگر ca داشت البته همون ca که میشناسیم و دیدم و درباره اش اطلاعات داریم و رو مودم هایی مثل e5785 یا b525 وجود دارد . باید طبق تست من باند 44 ظاهر میشد و تجمیع هم صورت میگرفت . یک نکته جالب دیگر الان داشتم فریمور 196 ایرانسل رو بررسی میکردم که در این فریمور با انتخاب گزینه فقط 4g دو گزینه fdd و tdd ظاهر میشن و من رفتم داخل فایل گانفیگ این دو قسمت و دیدم گزینه فقط fdd بر روی باند 44 یعنی ترکیب 1800 و 2600 تنظیم شده و با این توضیحات با انتخاب گزینه فقط fdd باید مودم از هر دو باند بتونه استفاده کنه و عملا باند 44 رو نشون بده ولی باز میره رو باند 3 و خبری از تجمیع نیست حتی با وجود فعال بودن دو باند مذکور در منطقه و قابل دسترس بودن اونها . این مودم از یک جایی سرعت میگیره و اون در هاله ای از ابهام قرار داره و هر چی هست در فریمورهای جدید اعمال شده .

18. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در نسخه که روی سایت آمازون برای فروش داره دقیقا ذکر شده cat 6 و وای‌فای باند۵
    فکر میکنم با توجه به اینکه نسخه ای که برای ایران سفارشی سازی شده ca حذف شده عملا نیازی به وای فای باند ۵ احساس نشده برای همون برداشتن
    ی نکته دیگه اینکه وقتی تجمیع دو باند نداره پس در اصل استاندارد کت ۶ هم نداره و با توجه به مایمو ۴ که اون هم جای بحث داره مودم میشه کتگوری ۵
    احتمالا
    اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن

20. 4 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •