تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 597 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

دوستان جایی برای تعمیر مودم های هواوی سراغ دارین؟
    مودم من 8546M هست که پورت گیگابیتی اون کار نمی کنه. اصلا چراغش روشن
    نمیشه و اینگار نیست!
    ممنون
    برید مخابرات منطقه بدید بفرستن برای تعمیر. تعمیرگاهش خیابون گاندیه ولی باید مخابراتتون بفرسته

2. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برید مخابرات منطقه بدید بفرستن برای تعمیر. تعمیرگاهش خیابون گاندیه ولی باید مخابراتتون بفرسته
    مخابرات رفتم و پرسیدم مسئولش گفت خیلی طول می کشه و کلی هزینه
    رو دستت میزاره. 2-3 ماه طول میکشه بیاد.
    همین تا 100 مگ خوبه دیگه! مگه میخوای چیکار کنی؟!!!

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مخابرات رفتم و پرسیدم مسئولش گفت خیلی طول می کشه و کلی هزینه
    رو دستت میزاره. 2-3 ماه طول میکشه بیاد.
    همین تا 100 مگ خوبه دیگه! مگه میخوای چیکار کنی؟!!!
    یه ماه ممکنه طول بکشه آره

5. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

طبق رسم قبلی فروم گفتم من هم تجربه ی درخواست تا اتصال سرویس رو باتون به اشتراک بذارم شاید به درد کسی بخوره:
    1- درخواست در مخابرات محل: اینجا کارمندها ی باجه (نمیدونم چرا) هر کاری میکنن تا شما قرارداد سه ساله ببندید، حتی ممکنه بگن پول رو خودت هم بدی نمیشه قرارداد غیر بلند مدت ببندی ولی اگه همچین چیزی دیدین پشیمون نشین برگردین چون ممکنه دفعه بعد که برین قیمتا دوبرابر شده باشه(برای من این اتفاق افتادش).
    2- پیمانکار: اگه همون طرح معمولی (پیش پرداخت/پس پرداخت) رو گرفته باشین بعد از دو هفته مخابرات پسورد پنل رو براتون میفرسته و یه هفته بعد اون یکی زنگ میزنه که پیمانکارتون بشه(شرکت خصوصیه که با مخابرات قرارداد داره) پیشنهاد من اینه خودتون از قبل پیمانکار دیگه ای سراغ داشته باشین چون قیمت هایی که اونا دادن به من گرون بود.
    3- مودم هم ظاهرا نمیشه هر برندی باشه؛ باید از مخابرات محل بپرسید چی میخرید.
    4- کانفیگ مودم وقتی سیمکشی انجام بشه دیگه کاری نداره و با مراجعه/تماس به مخابرات محل خودشون مودم رو تنظیم میکنن براتون از مرکز و لازم نیست کاری کنید.

آخر هم اینکه وایفای مودم ها هم طبق فروم هم طبق تجربه ی خودم چیز افتضاحیه و میشه بعدا یه روتر بخرین رو بریج با لن بزنید به مودم، فقط حواستون باشه روترهای تو بازار اکثرا پورت ایترنت 100 دارن اگه میخواین سرعت بیشتر بگیرین باید ببینید حتما پورت GE داشته باشه

7. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان جایی برای تعمیر مودم های هواوی سراغ دارین؟
    مودم من 8546M هست که پورت گیگابیتی اون کار نمی کنه. اصلا چراغش روشن
    نمیشه و اینگار نیست!
    ممنون
    یه دفعه از کار افتاد یا همینجور بود؟ فرمور جدید بزن روش اگه از اول بوده، بعضی جاها توی اینترنت دیدم مثلا با پنل ادمین میبندن پورت هارو isp ها.
    مودم ها چند نوع یوزر دارن با یوزر ادمین وارد شو ببین غیرفعال نیست که بتونی فعالش کنی(اونی که پشت مودم زده برا من ادمین نبود)

9. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام.
    دوستان کسی تو مرکز مخابراتی پیام نور تهران فیبر گرفته؟
    --------------
    سوال اینکه روی فیبر نویز برق تاثیر داره؟
    نویز سیمکشی من به شدت بالاست ، اگه از فیبر استفاده کنم مشکل نویز من برطرف میشه؟
    دیگ واقعا خسته شدم از بس قطع و وصلی داشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستان کسی تو مرکز مخابراتی پیام نور تهران فیبر گرفته؟
    --------------
    سوال اینکه روی فیبر نویز برق تاثیر داره؟
    نویز سیمکشی من به شدت بالاست ، اگه از فیبر استفاده کنم مشکل نویز من برطرف میشه؟
    دیگ واقعا خسته شدم از بس قطع و وصلی داشتم
    با سلام بنده 3 ساله درگیر این مرکز مخابراتم اضلا پاسخگویی ندارن بعد از کلی پرس و جو و ولگردی تو منطقه دو تا باکس FAT نزدیکم پیدا کردم که واسه اونم بهانه دارن با اینکه کلا 50 متر با من فاصله دارن
    میگن چون خیابون بینشه اجازه سیم کشی نمیدن درکل یه چیز فهمیدم که از پیمانکارا پرسیدم اینکه همش دست ریس مرکز هست و باید با زدو وبند راضیش کنی و حداقل 4 نفر باید تو ساختمونت در خواست بدن تا اصلا برا کارشناسی اقدام کنن . بنده هم مثل شما همین مشکلات سرعت و کیفیت خط رو دارم. اگه دوست داشتی خصوصی پیغام بده باهم یه ضحبتی بکنیم شاید تونستیم ان انحصار رو بشکنیم . واقعا این منطقه به شدت مشکل داره
    --------------------
    درمورد نویز هم بگم اینا همش چرت و پرته که میگن نویز داره خطت من هر کاری بگی کردم از تعویض سیم و باکس و اسپلینتر و......
    کلا مشکل از تجهیزاتشونه و فاصله تا مرکز و اصلا اقدامی بابت بهبودش انجام نمیدن
    درمورد نویز برق روی فیبر هم در ضورتی که فشار قوی نباشه عموما هیچ مشکلی نداره
    Last edited by rez@; 16-11-2020 at 14:42.

12. 2 کاربر از rez@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

طبق رسم قبلی فروم گفتم من هم تجربه ی درخواست تا اتصال سرویس رو باتون به اشتراک بذارم شاید به درد کسی بخوره:
    1- درخواست در مخابرات محل: اینجا کارمندها ی باجه (نمیدونم چرا) هر کاری میکنن تا شما قرارداد سه ساله ببندید، حتی ممکنه بگن پول رو خودت هم بدی نمیشه قرارداد غیر بلند مدت ببندی ولی اگه همچین چیزی دیدین پشیمون نشین برگردین چون ممکنه دفعه بعد که برین قیمتا دوبرابر شده باشه(برای من این اتفاق افتادش).
    2- پیمانکار: اگه همون طرح معمولی (پیش پرداخت/پس پرداخت) رو گرفته باشین بعد از دو هفته مخابرات پسورد پنل رو براتون میفرسته و یه هفته بعد اون یکی زنگ میزنه که پیمانکارتون بشه(شرکت خصوصیه که با مخابرات قرارداد داره) پیشنهاد من اینه خودتون از قبل پیمانکار دیگه ای سراغ داشته باشین چون قیمت هایی که اونا دادن به من گرون بود.
    3- مودم هم ظاهرا نمیشه هر برندی باشه؛ باید از مخابرات محل بپرسید چی میخرید.
    4- کانفیگ مودم وقتی سیمکشی انجام بشه دیگه کاری نداره و با مراجعه/تماس به مخابرات محل خودشون مودم رو تنظیم میکنن براتون از مرکز و لازم نیست کاری کنید.

آخر هم اینکه وایفای مودم ها هم طبق فروم هم طبق تجربه ی خودم چیز افتضاحیه و میشه بعدا یه روتر بخرین رو بریج با لن بزنید به مودم، فقط حواستون باشه روترهای تو بازار اکثرا پورت ایترنت 100 دارن اگه میخواین سرعت بیشتر بگیرین باید ببینید حتما پورت GE داشته باشه
    ممنون از اینکه تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتین.

من هم دو ماه پیش درخواست تانوما دادم و حدود 10 روز پیش برام یه شماره اختصاص دادن و نام کاربری و پسوورد رو فرستادن. البته هنوز پیمانکار اینا بهم زنگ نزده. مدت زمانی که اینا باید سرویس رو تحویل بدن میدونین چند روزه؟

و اینکه گفتین پیمانکار هزینه میفرسته. برا من تو قرارداد ذکر شده که هزینه فیبرکشی خارجی برعهده مخابراته و هزینه فیبرکشی داخلی براساس نوع قرارداد برعهده مشترک یا مخابراته. موقع ثبت نام میگفتن رایگانه ولی باتوجه به قرارداد فک نکنم داخل خونه رو رایگان انجام بدن.
    هزینه حدودی فیبر کشی داخلی و خارجی شما چقدر شد؟

این شماره ای که به من اختصاص دادن به نظر میرسه یه چیز تزئینیه! چون تو سیستم مخابرات میزنه شماره یافت نشد. حالا نمیدونم مال شما چطوریه
    Last edited by ehsan-75; 16-11-2020 at 15:45.

14. این کاربر از ehsan-75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هم دو ماه پیش درخواست تانوما دادم و حدود 10 روز پیش برام نام کاربری و پسوورد رو فرستادن. البته هنوز پیمانکار اینا بهم زنگ نزده. مدت زمانی که اینا باید سرویس رو تحویل بدن میدونین چند روزه؟

و اینکه گفتین پیمانکار هزینه میفرسته. برا من تو قرارداد ذکر شده که هزینه فیبرکشی خارجی برعهده مخابراته و هزینه فیبرکشی داخلی براساس نوع قرارداد برعهده مشترک یا مخابراته. موقع ثبت نام میگفتن رایگانه ولی باتوجه به قرارداد فک نکنم داخل خونه رو رایگان انجام بدن.

هزینه بیرون با مخابراته ولی داخلی تقریبا به ازای هر ده متر فاصله چیزی بین 350 تا 500 میشه با توجه به نوسان قیمتا شاید بیشترم بشه

16. این کاربر از rez@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من هم دو ماه پیش درخواست تانوما دادم و حدود 10 روز پیش برام نام کاربری و پسوورد رو فرستادن. البته هنوز پیمانکار اینا بهم زنگ نزده. مدت زمانی که اینا باید سرویس رو تحویل بدن میدونین چند روزه؟

مدت زمان بستگی به ظرفیت مرکز داره برای من از درخواست تا وصل شدن پنج هفته شد. فکر کنم فیبرکشی برای من سرعت بالاتری داشت چون تو کوچه قبلا FAT بود.
    قرارداد اگه سه ساله بستی مخابرات تا توی اتاق رو رایگان برات باید بکشه مودم رو هم بهت بده، اگر نه که تا FAT (جعبه تقسیم فیبر) مخابرات میکشه دیگه از اونجا تا خونه با چی و چجور کشیدنش با خودته.
    فیبر متری ده تومن بود برای من حدود یه تومن شد.

18. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •