چرت میگه؛ هیچ مودم 4.5 TD فعلا وارد ایران نشده. مضخرف محض میگه که باید یه تو دهنی بخوره به خاطر نداشتن آگاهی
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
چرت میگه؛ هیچ مودم 4.5 TD فعلا وارد ایران نشده. مضخرف محض میگه که باید یه تو دهنی بخوره به خاطر نداشتن آگاهی
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
باقی مودم ها هم CINR 0 و CINR1 دارند که مربوط به chain ها میشه ربطی به اینکه روی2 فرکانس کار کنه این مودم از z6000 هم ضعیف تره و حداکثر سرعت دانلودم باهاش 40mbps بوده درحالی که z6000 تا 70mbps هم دانلود میده
از دوستان کسی اطلاع داره چرا برنامه ایرانسل من جدیداً مصرف را کم نمیکنه و نشون نمیده ؟
- - - Updated - - -
Last edited by mohabat616; 14-06-2017 at 15:51.
جدیدا؟ چند روزه سرویستون رو استفاده میکنید؟
سرعت دانلو با دانلود مننجر وسیمکارت tdlt مودم b-5142
البته صبح سرعت کمی بالاتربود.هم باسیمکارت فورجی هم tdlt
ببخشید این بسته های یه ساعته که مُد شده برای کدوم دسته از کاربرهای ایرانسل هستش ؟ چون من تو سایتش ندیدم این نوع بسته رو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
td ltمتاسفانه بسته ساعتی نداره کلا تنوع بسته زیادنداره .اون مال سیمکارت 3gو4g هست
من قبلاً تلفنی برای TD ایرانسل ثبت نام کردم بودم که اپراتور از من ایمیل نپرسید و در نتیجه نمیتونستم از "ایرانسل من" استفاده کنم چون پسورد به ایمیل فرستاده میشه . زنگ زدم پشتیبانی و ایمیل رو درست کرد .
بسته هایی که برای من فعال شده بود در عکس زیر دیده میشه :
![]()
من چهار سال پیش از وایمکس ایرانسل استفاده میکردم به خاطر دانلود زیاد رفتم adsl مخابرات ماهی تقریبا 100 گیگ مصرف داشتم که اونم محدود کردن
وایمکس به زور آنتش به 60 درصد میرسید 3g هم به زور تو موبایل 2 خط پر میکنه که اکثرا آنتن میره گفتم شاید با مودم مشکل حل بشه از کد *20# استفاده کردم زده تو منطقه شما 3g,4g فعاله ولی td_lte غیر فعاله
جالبه من تو مرکز تهران هستم و این وضعیتمه الان موندم چیکار کنم تنها گزینه ای که برام مونده مبین نته که اونم سرویس وایمکسش مناسبه اما مودم های قدیمی رو 220 تومن میده و اصلا ارزشوو نداره
گرفتاری شدیم تو این مملکت
![]()
داداشا خسته نباشید. یه سوال که ممنون میشم ج بدید
بین مودم z6000وgp2101 ;nکدومش بهتره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)