مشکل از رم گوشی هست. متاسفانه رم من هم چنین مشکلی داشت که آخر سر مجبور شدم عوضش کنم.
مشکل از رم گوشی هست. متاسفانه رم من هم چنین مشکلی داشت که آخر سر مجبور شدم عوضش کنم.
دوســـت عزیز با این سیـــد 53 شما نمی تونیـــد چون ساپورت نمیکنه !!!
و میمونــه برنامه Far که اونم فکر نکنم بشــه اگه بشه هم مشکلــه و گوشیتون ایراد پیدا میکنـــه
درســـته از رم گوشـــی هستش با رم های دیگه هم امتحان کنیـــد متوجـــه میشیدمشکل از رم گوشی هست. متاسفانه رم من هم چنین مشکلی داشت که آخر سر مجبور شدم عوضش کنم.
موفق باشید!![]()
سلام. من یه w980 دارم. وقتی می خوام از فرستنده ی fm اون استفاده کنم می نویسه که با قوانین کشور شما سازگار نیست! آیا راه حلی داره که کار کنه؟
دوستان می خواستم یه فیلم را با برنامه ی Xilisoft 3GP Video Converter Wizard 3 برای w810 تبدیل کنم این برنامه 3 مدل 3gp داره
لطفا یه فرمت خوببه همراه جزئیاتش (مثل طول و عرض و فریم بر ثانیه ) معرفی کنید که رو w810 خوب جواب بده
![]()
خوب عزیز پتچ Mp4 رو بزن که کیفیتش بهتره و فیلمبرداریت هم بهتر میشه!
دوست عزیز اینا لیست برنامه ی مبدل هست نه پچ می خواستم ببینم کدوم برای فیلم دیدن رو 810 بهتره
راستی با امضات کاملا موافق هستم منم امروز عربی داشتم ولی یه سوال مگه 12 تیر پیش دانشگاهی شذوع می شه ؟
بهترین نرم افزار برای تبدیل به کلیپ total video convertor هست که شما برای k800رزولوشن qcif 176X!144 مناسبه و orginal frame rate وmp4 or 3gp کارتونو راه میندازه
من برای W810 می خوام
یکی نیست سوال منو جواب بده؟
w980
دوست عزیز تو ایران خودمون فعال نیســــت نمیتونید استفاده کنید
شما اینجا برید کشور ایران رو انتخاب کنید ببینید چی مینویســـه اگه باور نداریـــد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کانورت هایی که اینجا معرفی شده خیلی عالی هستن شما هم استفاده کنید !!!
این کانورتی که استفاده میکنی تبدیل 3Gp مسخره ســـت
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)