تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 752 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوست گرامی

بیشترین مشکل اکثر ایرفونها برای کاربرد درحرکت ، سنگینی کابل و یا ضخامت کابل هست که باعث میشه هدفون از گوش دربیاد یا اینکه به لباس گیر کنه. شما اگه از عینک هنگام ورزش استفاده می کنید و با Hook هم راحت نیستید می تونید از یک ایرفون توگوشی که به صورت برعکس توی گوشتون نصب شده استفاده کنید. به این صورت که به جای اینکه سیم هدفون رو به پایین به سمت پلیرتون بره از بالا و دور لاله گوش و سپس پشت گوشتون رد بشه این حالت هیچ نوع مزاحمتی برای دسته عینک شما هم نداره و باعث ناراحتی برای افرادی که از عینک استفاده میکنن نمی شه فقط به این مسله دقت کنید که هدفون توگوشی انتخاب کنید که امکان چرخش داشته باشه چون بعضی از مدلها نوع بدنه هدفون طوری طراحی شده که برای این کاربرد مناسب نیستند. مثلآ یه چیزی مشابه Creative EP-630.

در آخر بعضی مدلهای ear-hook به جای دسته پلاستیکی مشابه دسته عینک از Hook سیمی استفاده میکنند که اگه از این دست مدلها هم گیرتون بیاد خوبه.

متاسفانه مدل مناسبی برای کاربرد شما سراغ ندارم.

شما هم موفق باشید.
    ممنون بابت پاسخ کاملتون
    یعنی انقدر وضع گوش من بده؟ که براش مدلی پیدا نمیشه؟

همچنان نیازمند یاری سبز دوستان هستم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

برو یه دونه از این هدفون آشغالی های سونی بگیر
    به هیچ دردی نمیخوره
    ولی با عینک عذیت نمیشی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

برو یه دونه از این هدفون آشغالی های سونی بگیر
    به هیچ دردی نمیخوره
    ولی با عینک عذیت نمیشی
    کد:
    خوب شما فاکتور عینک رو حذف کن دوست عزیز و پیشنهاد بده!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

میدونی به چه دردی میخوره وصل کنی به لپ تاپ باهاش فیلم ببینی
    خیلی هم راحته
    ولی فکر کنم حدود یک سوم محدود فرکانسی رو نداره mid خوب (همون بدرد فیلم دیدن میخوره) ضرب و صدا های بم انگار یکی داره با پشت قاشق میزنه به سینی له له هدفون
    غیر این یه کریتیو هست نمیدونم چطوریه
    تو این بودجه بهترین همینه
    این هم هست
    کد:
    هیچی ازش نمیدونم.
    شرمنده.

6. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

میدونی به چه دردی میخوره وصل کنی به لپ تاپ باهاش فیلم ببینی
    خیلی هم راحته
    ولی فکر کنم حدود یک سوم محدود فرکانسی رو نداره mid خوب (همون بدرد فیلم دیدن میخوره) ضرب و صدا های بم انگار یکی داره با پشت قاشق میزنه به سینی له له هدفون
    غیر این یه کریتیو هست نمیدونم چطوریه
    تو این بودجه بهترین همینه
    این هم هست
    کد:
    هیچی ازش نمیدونم.
    شرمنده.
    peaceful1 جان ممنون بابت پاسخگوی به درخواست های من اگه میشه از مدل های بدون قلاب هم برای من معرفی کنی ممنون میشم چون مثلا میشه کاری که rezaomido جان گفتن را انجام بدم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

والا من تو مدلهایی که تو ایران دیدم همچین چیزی ندیدم
    منظور ایشون همچین چیزی هست:
    SE215 یا
    کد:
    من همچین چیزی تو Sony , Creative , .... ندیدم
    شاید شاید
    Philips یا JVC داشته باشه
    دنبال نکردم ولی حتما تو محدوده بودجه شما هست.
    تو بودجه شمات عین اون AKG که گفتم فیلیپس داره ولی نمیدونم صداش چطوریه

9. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

والا من تو مدلهایی که تو ایران دیدم همچین چیزی ندیدم
    منظور ایشون همچین چیزی هست:
    SE215 یا
    کد:
    من همچین چیزی تو Sony , Creative , .... ندیدم
    شاید شاید
    Philips یا JVC داشته باشه
    دنبال نکردم ولی حتما تو محدوده بودجه شما هست.
    تو بودجه شمات عین اون AKG که گفتم فیلیپس داره ولی نمیدونم صداش چطوریه
    نمیشه با ایرفون ها معمولی که سیم رو به پایین هست این کارو کرد، نه؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نمیشه با ایرفون ها معمولی که سیم رو به پایین هست این کارو کرد، نه؟
    دوست عزیز همون پست قبلی گفتم که شما می تونید از هدفونهای معمولی هم به این شرط که توی گوش به راحتی قرار بگیرند استفاده کنید.
    اکثر شرکتهای سازنده تمایلی به ساخت این مدل هدفون که سیمش از پشت گوش رد بشه ندارند چون این دسته هدفونها برای هر نوع گوشی مناسب نیستند (به دلیل تفاوت بسیار زیاد لاله بیرونی گوش چه از نظر بزرگی و کوچکی و چه از نظر فورم ظاهری) و هم اینکه نصب و باز کردن این نوع هدفونها یک کم حوصله می خواد و برای اکثر افراد که دائمآ هدفون رو از گوششون باز می کنند و نصب می کنند یک کمی اذیت کننده هست و این چیزی نیست که هیچ وقت برای شما عادی بشه و شما به راحتی این کار رو انجام بدید. دقیقآ مثل عینک شما هر چند که شما ممکنه خیلی وقت باشه که ازش استفاده میکنید ولی باز هم برای نصبش روی چشمتون و رد کردن دسته عینک به پشت گوشتون تقریبآ همون احتیاطهای اول رو میکنید و حالا به همین ها یه سیم هم اضافه بشه(منظور با هدفون) که نگران این بشید که زیاد خمش نکنید و قوس کم بهش ندید که راحت باشه و . . . .

به هر حال شما اگه بتونید با هدفونهای ارزون قیمت تو گوشی کنار بیاید فکر میکنم بهترین گزینه برای کاربرد شما باشند. در غیر اینصورت حتمآ باید یه فکر اساسی برای صفرهای رقم بودجه مورد نظرتون بکنید و یک هدفون تخصصی و از رده Sport تهیه کنید. که بعید می دونم اینجا گیر بیاد ولی جوینده یابنده . . . .

در آخر و در جواب پست قبلی که از بنده نقل قول کردید بگم که منظور من از "متاسفانه مدل مناسبی برای کاربرد شما سراغ ندارم" این بود که با توجه به کاربردتون که در حرکت هست و بودجه در نظر گرفته شده و شرایط خرید از ایران مدل خاصی سراغ ندارم نه اونی که شما برداشت فرمودید. به هر حال از شما معذرت می خوام هر چند که منظوری نداشتم.

شما هم موفق باشید.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ببین من برادر خودم عینکی هست با EP630 میره کلی میدوه راضی هست هیچ مشکلی نداره تازه خیلی اوقات از هدفون تو پک محصولات کوون استفاده میکنه.
    لزومی نداره حتما ورزشی باشه مهم این که باهاش راحت باشی
    یکی از دوستان تور دچرخه سواری بین شهری میره باز اون هم یه EP630 داره مال سال 84 از اون موقع داره استفاده میکنه خیلی راضی هست و از همه مهمتر باهاش راحته جالبه که کلی پلیر خراب کرده ولی تابحال هدفونش خراب نشده.(هدفونی که خرابیش بسیار بالا هست)
    خودم هم تو حرکت ورزش میکنم دویدن و دوچرخه سواری معمولا از هدفون تو پک محصولات سنسا استفاده میکنم همین دفعه اخر 10 روز پیش بالای 25 کیلومتر رکاب زدم بدون هیچ مشکلی و اصلا تمایلی به خرید هدفون ورزشی ندارم حالا چه پولش رو داشته باشم چه نداشته باشم .خودم هم عینکی هستم به شرطی راحت هستم که از عینک دسته نازک ظریف استفاده نکنم چون با کوچکترین حرکت هدفون فریم عینک جابجا میشه بنابراین از فریم های ضخیم و محدب استفاده میکنم(مدل ورزشی) تو این مایه ها:
    کد:
    کد:
    Last edited by peaceful1; 11-05-2011 at 00:05.

14. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوست عزیز همون پست قبلی گفتم که شما می تونید از هدفونهای معمولی هم به این شرط که توی گوش به راحتی قرار بگیرند استفاده کنید.
    اکثر شرکتهای سازنده تمایلی به ساخت این مدل هدفون که سیمش از پشت گوش رد بشه ندارند چون این دسته هدفونها برای هر نوع گوشی مناسب نیستند (به دلیل تفاوت بسیار زیاد لاله بیرونی گوش چه از نظر بزرگی و کوچکی و چه از نظر فورم ظاهری) و هم اینکه نصب و باز کردن این نوع هدفونها یک کم حوصله می خواد و برای اکثر افراد که دائمآ هدفون رو از گوششون باز می کنند و نصب می کنند یک کمی اذیت کننده هست و این چیزی نیست که هیچ وقت برای شما عادی بشه و شما به راحتی این کار رو انجام بدید. دقیقآ مثل عینک شما هر چند که شما ممکنه خیلی وقت باشه که ازش استفاده میکنید ولی باز هم برای نصبش روی چشمتون و رد کردن دسته عینک به پشت گوشتون تقریبآ همون احتیاطهای اول رو میکنید و حالا به همین ها یه سیم هم اضافه بشه(منظور با هدفون) که نگران این بشید که زیاد خمش نکنید و قوس کم بهش ندید که راحت باشه و . . . .

به هر حال شما اگه بتونید با هدفونهای ارزون قیمت تو گوشی کنار بیاید فکر میکنم بهترین گزینه برای کاربرد شما باشند. در غیر اینصورت حتمآ باید یه فکر اساسی برای صفرهای رقم بودجه مورد نظرتون بکنید و یک هدفون تخصصی و از رده Sport تهیه کنید. که بعید می دونم اینجا گیر بیاد ولی جوینده یابنده . . . .

در آخر و در جواب پست قبلی که از بنده نقل قول کردید بگم که منظور من از "متاسفانه مدل مناسبی برای کاربرد شما سراغ ندارم" این بود که با توجه به کاربردتون که در حرکت هست و بودجه در نظر گرفته شده و شرایط خرید از ایران مدل خاصی سراغ ندارم نه اونی که شما برداشت فرمودید. به هر حال از شما معذرت می خوام هر چند که منظوری نداشتم.

شما هم موفق باشید.
    مرسی واقعا ممنون

من هم منظوری نداشتم صرفا مذاح کردم اصلا ا حرف شما چنین منظوری رو برداشت نکردم

ببین من برادر خودم عینکی هست با EP630 میره کلی میدوه راضی هست هیچ مشکلی نداره تازه خیلی اوقات از هدفون تو پک محصولات کوون استفاده میکنه.
    لزومی نداره حتما ورزشی باشه مهم این که باهاش راحت باشی
    یکی از دوستان تور دچرخه سواری بین شهری میره باز اون هم یه EP630 داره مال سال 84 از اون موقع داره استفاده میکنه خیلی راضی هست و از همه مهمتر باهاش راحته جالبه که کلی پلیر خراب کرده ولی تابحال هدفونش خراب نشده.(هدفونی که خرابیش بسیار بالا هست)
    خودم هم تو حرکت ورزش میکنم دویدن و دوچرخه سواری معمولا از هدفون تو پک محصولات سنسا استفاده میکنم همین دفعه اخر 10 روز پیش بالای 25 کیلومتر رکاب زدم بدون هیچ مشکلی و اصلا تمایلی به خرید هدفون ورزشی ندارم حالا چه پولش رو داشته باشم چه نداشته باشم .خودم هم عینکی هستم به شرطی راحت هستم که از عینک دسته نازک ظریف استفاده نکنم چون با کوچکترین حرکت هدفون فریم عینک جابجا میشه بنابراین از فریم های ضخیم و محدب استفاده میکنم(مدل ورزشی) تو این مایه ها:
    کد:
    کد:
    ممنون

خب اگه اینجوری هست از همین مدل هایی مثل ep-630 معرفی کنید و معایب و مزایاشون رو بگید واقعا ممنون میشم چون هرچی باشه شما بیشتر از ما هدفون پاره کردید(لباس بیشتر پاره کردن)
    البته من شنیدم که ep630 باس زیادی داره که اگه واقعا اینجوری باشه بهتره یه مدل دیگه بخرم
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 08:50. دليل: پست متوالی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •