ممنون بابت پاسخ کاملتون
یعنی انقدر وضع گوش من بده؟که براش مدلی پیدا نمیشه؟
همچنان نیازمند یاری سبز دوستان هستم
ممنون بابت پاسخ کاملتون
یعنی انقدر وضع گوش من بده؟که براش مدلی پیدا نمیشه؟
همچنان نیازمند یاری سبز دوستان هستم
برو یه دونه از این هدفون آشغالی های سونی بگیر
به هیچ دردی نمیخوره
ولی با عینک عذیت نمیشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شما فاکتور عینک رو حذف کن دوست عزیز و پیشنهاد بده!!!!!!
میدونی به چه دردی میخوره وصل کنی به لپ تاپ باهاش فیلم ببینی
خیلی هم راحته
ولی فکر کنم حدود یک سوم محدود فرکانسی رو نداره mid خوب (همون بدرد فیلم دیدن میخوره) ضرب و صدا های بم انگار یکی داره با پشت قاشق میزنه به سینی له له هدفون
غیر این یه کریتیو هست نمیدونم چطوریه
تو این بودجه بهترین همینه
این هم هست
هیچی ازش نمیدونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده.
peaceful1 جان ممنون بابت پاسخگوی به درخواست های من اگه میشه از مدل های بدون قلاب هم برای من معرفی کنی ممنون میشم چون مثلا میشه کاری که rezaomido جان گفتن را انجام بدم
والا من تو مدلهایی که تو ایران دیدم همچین چیزی ندیدم
منظور ایشون همچین چیزی هست:
SE215 یا
من همچین چیزی تو Sony , Creative , .... ندیدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید شاید
Philips یا JVC داشته باشه
دنبال نکردم ولی حتما تو محدوده بودجه شما هست.
تو بودجه شمات عین اون AKG که گفتم فیلیپس داره ولی نمیدونم صداش چطوریه
نمیشه با ایرفون ها معمولی که سیم رو به پایین هست این کارو کرد، نه؟
دوست عزیز همون پست قبلی گفتم که شما می تونید از هدفونهای معمولی هم به این شرط که توی گوش به راحتی قرار بگیرند استفاده کنید.
اکثر شرکتهای سازنده تمایلی به ساخت این مدل هدفون که سیمش از پشت گوش رد بشه ندارند چون این دسته هدفونها برای هر نوع گوشی مناسب نیستند (به دلیل تفاوت بسیار زیاد لاله بیرونی گوش چه از نظر بزرگی و کوچکی و چه از نظر فورم ظاهری) و هم اینکه نصب و باز کردن این نوع هدفونها یک کم حوصله می خواد و برای اکثر افراد که دائمآ هدفون رو از گوششون باز می کنند و نصب می کنند یک کمی اذیت کننده هست و این چیزی نیست که هیچ وقت برای شما عادی بشه و شما به راحتی این کار رو انجام بدید. دقیقآ مثل عینک شما هر چند که شما ممکنه خیلی وقت باشه که ازش استفاده میکنید ولی باز هم برای نصبش روی چشمتون و رد کردن دسته عینک به پشت گوشتون تقریبآ همون احتیاطهای اول رو میکنید و حالا به همین ها یه سیم هم اضافه بشه(منظور با هدفون) که نگران این بشید که زیاد خمش نکنید و قوس کم بهش ندید که راحت باشه و . . . .
به هر حال شما اگه بتونید با هدفونهای ارزون قیمت تو گوشی کنار بیاید فکر میکنم بهترین گزینه برای کاربرد شما باشند. در غیر اینصورت حتمآ باید یه فکر اساسی برای صفرهای رقم بودجه مورد نظرتون بکنید و یک هدفون تخصصی و از رده Sport تهیه کنید. که بعید می دونم اینجا گیر بیاد ولی جوینده یابنده . . . .
در آخر و در جواب پست قبلی که از بنده نقل قول کردید بگم که منظور من از "متاسفانه مدل مناسبی برای کاربرد شما سراغ ندارم" این بود که با توجه به کاربردتون که در حرکت هست و بودجه در نظر گرفته شده و شرایط خرید از ایران مدل خاصی سراغ ندارم نه اونی که شما برداشت فرمودید. به هر حال از شما معذرت می خوام هر چند که منظوری نداشتم.
شما هم موفق باشید.
ببین من برادر خودم عینکی هست با EP630 میره کلی میدوه راضی هست هیچ مشکلی نداره تازه خیلی اوقات از هدفون تو پک محصولات کوون استفاده میکنه.
لزومی نداره حتما ورزشی باشه مهم این که باهاش راحت باشی
یکی از دوستان تور دچرخه سواری بین شهری میره باز اون هم یه EP630 داره مال سال 84 از اون موقع داره استفاده میکنه خیلی راضی هست و از همه مهمتر باهاش راحته جالبه که کلی پلیر خراب کرده ولی تابحال هدفونش خراب نشده.(هدفونی که خرابیش بسیار بالا هست)
خودم هم تو حرکت ورزش میکنم دویدن و دوچرخه سواری معمولا از هدفون تو پک محصولات سنسا استفاده میکنم همین دفعه اخر 10 روز پیش بالای 25 کیلومتر رکاب زدم بدون هیچ مشکلی و اصلا تمایلی به خرید هدفون ورزشی ندارم حالا چه پولش رو داشته باشم چه نداشته باشم .خودم هم عینکی هستم به شرطی راحت هستم که از عینک دسته نازک ظریف استفاده نکنم چون با کوچکترین حرکت هدفون فریم عینک جابجا میشه بنابراین از فریم های ضخیم و محدب استفاده میکنم(مدل ورزشی) تو این مایه ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 11-05-2011 at 00:05.
مرسی واقعا ممنون
من هم منظوری نداشتم صرفا مذاح کردم اصلا ا حرف شما چنین منظوری رو برداشت نکردم
ممنون
خب اگه اینجوری هست از همین مدل هایی مثل ep-630 معرفی کنید و معایب و مزایاشون رو بگید واقعا ممنون میشم چون هرچی باشه شما بیشتر از ما هدفون پاره کردید(لباس بیشتر پاره کردن)
البته من شنیدم که ep630 باس زیادی داره که اگه واقعا اینجوری باشه بهتره یه مدل دیگه بخرم
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 08:50. دليل: پست متوالی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)