ی اسپیلتر دارم ماله 3 سال پیشه الان به مودم وصله تلفن کلن وصل نمیکنم .با اسپلیتر و بدون اسپلیتر همونطوره..البته اسپلیترش همون قدیمیه هستش.
ی اسپیلتر دارم ماله 3 سال پیشه الان به مودم وصله تلفن کلن وصل نمیکنم .با اسپلیتر و بدون اسپلیتر همونطوره..البته اسپلیترش همون قدیمیه هستش.
سلام
یه مودم dlink 2740u خریدم کسی اطلاع داره چیپش چیه؟
Last edited by ghaffariafra; 20-10-2014 at 15:39.
اگه بدون اسپلیتر هم کیفیتش تغییر نمیکنه خب نویز نداره دیگه
پ مشکلش چیه؟به محض اینکه چراغ رانژه قطع میشه میرم تلفن وصل میکنم میبینم صداهایی میاد..هر وقت ی خورده صدا بده اول تایم اوت میده نت..بعد چراغ رانژه قطع میشه.با اسپلیتر و بدون اسپلیتر بازم قطع میشه.البته ی اسپلیتر مرغوب اول باید بزارم..شاید خراب باشه..از سر خط باز اینطوره تست هم کردم کردم.از اون صداها میده![]()
یه اسپلیتری هست تو مرکز مخابراتی قسمت mdf احتمال زیاد اون خرابه یه طرفش line و data وارد میشه طرف دیگش میاد سمت مشترک
ممنون بابت راهنمایی..الان چجوری اقدام کنم؟از طرف سرویس دهنده اینترنتم یا برم مرکز مخابراتیمون..
ممنون دوست عزیز...
بنده یه مودم وایرلس دارم مدل 8951.... یه مدلی میخواستم که حتما برودکام باشه....
با تشکر
من تی ت پ لینک8960 خریدم دیروز 135 تومن که برودکام هستش
باور میکنه اون8817 خطم بهتر بود باهاش؟مقدار اس ان ار رو اون 9 نشون میداد این6-7 ماکزیکم کشش خط او این 11 مگ میزنه اون13
سلام به همه دوستان
به یه مشکل فوق العاده عجیب برخوردم
تقربیا از 2 روز پیش نویزه عجیبی افتاده رو خطم و پرش لینک دارم در دقیقه ها متفاوت و ساعت های متفاوت .مثلا یه 10 دقیقه لینک دارم با وضیعت پایین بعد لینک میپره تا 5 دقیقه بعد دوباره برمیگرده 3 ساعت لینک دارم بعد دوباره واسه 2 دقیقه لینک میپره .منظورم از حرفام این هست که پرش وبازگشت لینکم بسیار نا منظم هست
دوستان تا چند روز پیش SNR MARGIN من برای دان استریم و آپ استریم به ترتیب 20 بود و 23
الان این شده وضیعتم
Downstream Upstream SNR Margin :6.0 6.2 db Line Attenuation :55.0 34.5 db Data Rate :747 283 kbps Max Rate :940 442 kbps CRC :28 1 طبق تمام تجربیات خودم و دوستان کارهای زیرو رو انجام دادم :
کاری کردم زنگ زدم به مخابرات 2020 گفتم نویز افتاده رو خطم که گفتن بررسی میکنن که زنگ زدن روزه بعد و گفتن هیچ نویزی تا دمه در ساختمانتون رو سیم نیست پس دست به کار شدم
اول از همه اسپیلتر رو تست کردم که بدتر شد و همچنین مودم های دیگرو
دوم مد adsl رو به همه مد ها (g.dmt , adsl2. وغیر ... ) تغییر دادم هیچ تغییری در نسبت نویز دیده نشد .رو یه سری از مد ها هم اصلا لینک نبود.
سوم سیم تلفن که تا پشت پریز میاد رو مستقیم به مودم زدم (یعنی سیم تلفن رو مستقیم زدم به پشت مودم ) تاثیری اصلا نداشت
چهارم با پریز اصلی سیم تلفن که تو پذیرایی قرار داره و تقسیم میشه به اتاق ها هم تست کردم تغییری ندیدم
پنجم همه دستگاه برقی که احتمال نویز داشت رو قطع کردم و بازم هیچی
ششم مودم بردم دمه باکس اصلی ساختمان از اونجا هم با دنگ فنگ خاصه خودش نگاه کردم دیدم میزان نسبت نویز همون هست که در بالا گفتم و فرقی با داخل واحد نداره .
و آخرین کاری که کردم این بود ؛ چون من رو یه خطی که استفاده میکنم از تلفن استفاده نمیکنم و مختص نت هست پیش خودم گفتم بزار ببینم اصلا تلفن بوق میخوره یا نه که با تعجب دیدم اصلا تلفنم بوق نمیخوره
و دوباره رفتم پایین سره باکس اصلی ساختمان هم چک کردم که بازم صدایی بوقی نمیومد .
و دوباره زنگ زدم به 2020 گفتم که مشکل پا برجا هست و بهم گفتن از سره باکس هم همین نویز رو داری که گفتم بله و اعلام خرابی را برای بار دوم با شرح ایجاد نویز در سره باکس اصلی رو پر کردن و بهم گفتن که تماس میگیریم .
با 117 هم برای خرابی تلفن(بوق نخوردن) تماس گرفتم و شماره رو دادم
خوب دوستان به نظرتون چی کار کنم . مشکل از کجاست ؟؟!
کجای کار میلنگه ?????!!
Last edited by arminkoo; 24-10-2014 at 04:29.
سلام دوستان
من یک مشکلی هست 2 هفته ای باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
اول بگم که من سرویس صبانت 1 مگ دارم و مشهد هستم
دوم اینکه مشکل من نویز هست، طوریکه الان 2 هفته هست من دوباره نت رو شارژ کردم خیلی خیلی اذیتم میکنه. بعضی وقت ها هر 5 دقیقه چراغ DSL مودمم خاموش میشه و باز روشن میشه (وقتی بازی میکنم DC میشم اون موقع) بعضی وقت ها هم کلا خاموش میشه باس پریز تلفن رو بکشم دوباره وصل کنم!!
بعد من به ISP زنگ زدم گفتم از وقتی شارژ کردم اینجوری شده (قبلا هم بود ولی نه اینقدر بد) و اونا گفتن سرخط بگیر و ...
الان مسئله اینکه سرخط من یک جعبه هست 500 تا سیم هم توشه هیچ ایده ای ندارم چی به چیه. بعد منم باید به یک برقکاری کسی برا همچین کاری زنگ بزنم که اصلا نمیرزه (چون مطمئنم آخرش مشکل درست نمیشه)
خلاصه اینکه دیوونه شدم، یکی از دکمه های کیبوردم کنده شده از بس اعصابم خورد بوده زدم روشوسط مسابقات یکدفعه قطع میشه بعدم penalty میخوره بهم و...
یک جورایی میخوام بدونم زنگ که زدم بهشون چی بگم که جوابمو درست بدن
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 7.3 14.0 Attenuation (dB): 47.0 31.5
Downstream Upstream Rate (Kbps): 1024 256
Last edited by 779; 24-10-2014 at 15:43.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)