البته به احتمال طرف از این روش استفاده کرده و جواب گرفته.
البته به احتمال طرف از این روش استفاده کرده و جواب گرفته.
در ضمن دوستان من این گوشی(w810i) رو از یکی آشنایامون 250 تومن خریدم و گفته که اصله و ساخت مالزی هم هست البته روی کاتونش نوشته ولی کد داخل گوشی با کد روی کارتون مطابقت نداره!
توی سایت هم که میرم با کد داخل گوشیم میگه مدلش K300i هست ولی با کدی که بر روی کارتنش میرم میگه W810i هست حالا یعنی این گوشی اصل نیست!
دوستان
کسی جواب منو نمی ده؟ ):
آقا دوست ما هم میگفت میتونم این کارو کنم راهشم همینطوری سریع برام توضیح داد . چون دوستان بارها و بارها تاکید کردن که تو 810 امکانش نیست من هیچوقت جرئت نکردم گوشی رو بدمش . اما میبینیم که واقعا امکانش هست چون یک نفر این کار رو کرده و جواب گرفته.
نتیجه اخلاقی : خدمت دوستان عزیز گرامی ( اونایی که ادعاشون میشه) وقتی یک چیزی رو بلد نیستید اینقدر الکی ادعای استادی نکنید و قطعی حرف نزنید.... همانا که شما نا آگاه ترید و خداوند بر همه چیز آگاه تر است.
توی قسمت دوربین که میری با زدن دگمه ستاره چراقش روشن میشه و وقتی عکس گرفتی یه لحظه خیلی پر نور میشه و به اصطلاح فلش میزنه.
آقا این مقایسه ها بیهوده و سلیقه ایهی . هرچقدر پول بدی آش میخوری . البته تو سونی اریکسون یه ذره بیشتر آش میخوری .در ضمن اینجا کلوپ 810 هست نه کلوپ مقایسه و نظرسنجی فلان با فلان. اصلا این مقایسه ها رو نکنید که فلان بهتره یا فلان ... چون هیچ وقت جواب صحیح و قطعی وجود نداره و فقط صفحات تاپبک الکی پر میشه .![]()
جواب منو هم بدید خوب.در ضمن دوستان من این گوشی(w810i) رو از یکی آشنایامون 250 تومن خریدم و گفته که اصله و ساخت مالزی هم هست البته روی کاتونش نوشته ولی کد داخل گوشی با کد روی کارتون مطابقت نداره!
توی سایت هم که میرم با کد داخل گوشیم میگه مدلش K300i هست ولی با کدی که بر روی کارتنش میرم میگه W810i هست حالا یعنی این گوشی اصل نیست!
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتی که دادین.
من قصد مقایسه نداشتم. اینجا هم کلوپ W810 هستش و فکر می کنم اگر سوالی باشه باید اینجا پرسیده بشه. شما خودتون رو ناراحت نکنید. این صفحه تاپیک که پر شد یه صفحه دیگه شروع میشه مثل بقیه این 309 صفحه. فکر کنم اگر به فکر پر شده صفحات بودین با همون دو خط اول جواب من رو داده بودین لازم هم نبود این همه بنویسید که من هم بخوام جواب شما رو طولانی بدم.
منظورم اینه که بیهوده صفحه ها زیاد مثلا 309 صفحه میشهو دنبال یه مطلب گشتن خیلی سخت میشه برا بچه ها .
دیدی... خودتم میدونی که این سوالا الکیه... دیدی خنده ات گرفته...![]()
دوست عزیز گرامی شما گوشیت بدون شک چنجیه اما در مورد اصل بودن نظر نمیدم که مالزیه یا چینی . البته گوشی های چینی خیلی زیاده .
اگر لیبیلش اسکن نشده باشه که معلومه مالزیه![]()
۲۳ خرداد ۸۶
توزیع گوشی w810 سونی اریکسون با گارانتی معتبر "پارس سیتادل" اواخر آذر ماه سال جاری متوقف می شود.
"مهدی نادر" سرپرست فروش شرکت سونی اریکسون با بیان این مطلب به خبرنگار بازار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران گفت :با توجه به سیاست کاری شرکت سونی اریکسون خط تولید برخی از گوشی های این شرکت متوقف می شود که گوشی w810 نیز شامل این مجموعه است.
وی بدون اشاره به دلیل متوقف شدن خط تولید برخی برندهای این شرکت افزود: این گوشی تا اواخر سال 2007 میلادی در بازار تلفن همراه ایران توزیع می شود.
وی در پاسخ به این که آیا این گوشی به شکل دیگری تولید خواهد شد گفت که از تولید و توزیع مجدد این محصول اطلاعی نداریم.
این برند دو ماه پیش در بازار تهران در فهرست پرفروشترین گوشی های سونی اریکسون بوده است.
گوشی w810 سونی اریکسون 99 گرمی در اوایل سال 2006 میلادی به بازار جهانی تلفن همراه عرضه شده است.
این محصول دارای دوربین عکاسی و فیلمبرداری دو مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک،قابلیت بزرگنمایی چهار برابر، حافظه داخلی 20 مگابایت، حافظه جانبی 512 مگابایت ،کارت Memory Stick Duo Pro ، قابلیت ارتقا حافظه جانبی تا 2 گیگابایت و مجهز به سیستم پخش پلی فونیک 40 کاناله است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)