تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 427 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

البته به احتمال طرف از این روش استفاده کرده و جواب گرفته.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

در ضمن دوستان من این گوشی(w810i) رو از یکی آشنایامون 250 تومن خریدم و گفته که اصله و ساخت مالزی هم هست البته روی کاتونش نوشته ولی کد داخل گوشی با کد روی کارتون مطابقت نداره!

توی سایت هم که میرم با کد داخل گوشیم میگه مدلش K300i هست ولی با کدی که بر روی کارتنش میرم میگه W810i هست حالا یعنی این گوشی اصل نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه یه w810i خریدم ولی به نظر میاد که کیفیت عکسش در حد N72 نیست. درسته؟
    N72 وقتی عکس می گیره flash میزنه میشه با w810i هم این کار رو کرد؟
    (چون N72 دم دست داشتم باهاش مقایسه کردم)
    ممنون میشم اگر بهم جواب بدین.
    دوستان
    کسی جواب منو نمی ده؟ ):

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا یکی ادعا میکرد که میتونه SmS های W810i رو زیاد کنه .
    من گوشیم و دادم بهش بعد از 2 روز که گوشی رو گرفتم فضای SmS هاش از 204 تا به 1104 تا رسیده گفت که میتونه بیشترش کنه .
    چطوری این کار رو کرده؟
    آقا دوست ما هم میگفت میتونم این کارو کنم راهشم همینطوری سریع برام توضیح داد . چون دوستان بارها و بارها تاکید کردن که تو 810 امکانش نیست من هیچوقت جرئت نکردم گوشی رو بدمش . اما میبینیم که واقعا امکانش هست چون یک نفر این کار رو کرده و جواب گرفته.
    نتیجه اخلاقی : خدمت دوستان عزیز گرامی ( اونایی که ادعاشون میشه) وقتی یک چیزی رو بلد نیستید اینقدر الکی ادعای استادی نکنید و قطعی حرف نزنید.... همانا که شما نا آگاه ترید و خداوند بر همه چیز آگاه تر است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان
    کسی جواب منو نمی ده؟ ):
    توی قسمت دوربین که میری با زدن دگمه ستاره چراقش روشن میشه و وقتی عکس گرفتی یه لحظه خیلی پر نور میشه و به اصطلاح فلش میزنه.
    آقا این مقایسه ها بیهوده و سلیقه ایهی . هرچقدر پول بدی آش میخوری . البته تو سونی اریکسون یه ذره بیشتر آش میخوری .در ضمن اینجا کلوپ 810 هست نه کلوپ مقایسه و نظرسنجی فلان با فلان. اصلا این مقایسه ها رو نکنید که فلان بهتره یا فلان ... چون هیچ وقت جواب صحیح و قطعی وجود نداره و فقط صفحات تاپبک الکی پر میشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

در ضمن دوستان من این گوشی(w810i) رو از یکی آشنایامون 250 تومن خریدم و گفته که اصله و ساخت مالزی هم هست البته روی کاتونش نوشته ولی کد داخل گوشی با کد روی کارتون مطابقت نداره!

توی سایت هم که میرم با کد داخل گوشیم میگه مدلش K300i هست ولی با کدی که بر روی کارتنش میرم میگه W810i هست حالا یعنی این گوشی اصل نیست!
    جواب منو هم بدید خوب.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

توی قسمت دوربین که میری با زدن دگمه ستاره چراقش روشن میشه و وقتی عکس گرفتی یه لحظه خیلی پر نور میشه و به اصطلاح فلش میزنه.
    آقا این مقایسه ها بیهوده و سلیقه ایهی . هرچقدر پول بدی آش میخوری . البته تو سونی اریکسون یه ذره بیشتر آش میخوری .در ضمن اینجا کلوپ 810 هست نه کلوپ مقایسه و نظرسنجی فلان با فلان. اصلا این مقایسه ها رو نکنید که فلان بهتره یا فلان ... چون هیچ وقت جواب صحیح و قطعی وجود نداره و فقط صفحات تاپبک الکی پر میشه .
    سلام دوست عزیز
    ممنون از توضیحاتی که دادین.
    من قصد مقایسه نداشتم. اینجا هم کلوپ W810 هستش و فکر می کنم اگر سوالی باشه باید اینجا پرسیده بشه. شما خودتون رو ناراحت نکنید. این صفحه تاپیک که پر شد یه صفحه دیگه شروع میشه مثل بقیه این 309 صفحه. فکر کنم اگر به فکر پر شده صفحات بودین با همون دو خط اول جواب من رو داده بودین لازم هم نبود این همه بنویسید که من هم بخوام جواب شما رو طولانی بدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از توضیحاتی که دادین.
    من قصد مقایسه نداشتم. اینجا هم کلوپ W810 هستش و فکر می کنم اگر سوالی باشه باید اینجا پرسیده بشه. شما خودتون رو ناراحت نکنید. این صفحه تاپیک که پر شد یه صفحه دیگه شروع میشه مثل بقیه این 309 صفحه. فکر کنم اگر به فکر پر شده صفحات بودین با همون دو خط اول جواب من رو داده بودین لازم هم نبود این همه بنویسید که من هم بخوام جواب شما رو طولانی بدم.
    منظورم اینه که بیهوده صفحه ها زیاد مثلا 309 صفحه میشه و دنبال یه مطلب گشتن خیلی سخت میشه برا بچه ها .
    دیدی... خودتم میدونی که این سوالا الکیه... دیدی خنده ات گرفته...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز گرامی شما گوشیت بدون شک چنجیه اما در مورد اصل بودن نظر نمیدم که مالزیه یا چینی . البته گوشی های چینی خیلی زیاده .
    اگر لیبیلش اسکن نشده باشه که معلومه مالزیه

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

12 توزیع w810 سونی اریکسون متوقف می شود

۲۳ خرداد ۸۶
    توزیع گوشی w810 سونی اریکسون با گارانتی معتبر "پارس سیتادل" اواخر آذر ماه سال جاری متوقف می شود.
    "مهدی نادر" سرپرست فروش شرکت سونی اریکسون با بیان این مطلب به خبرنگار بازار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران گفت :با توجه به سیاست کاری شرکت سونی اریکسون خط تولید برخی از گوشی های این شرکت متوقف می شود که گوشی w810 نیز شامل این مجموعه است.
    وی بدون اشاره به دلیل متوقف شدن خط تولید برخی برندهای این شرکت افزود: این گوشی تا اواخر سال 2007 میلادی در بازار تلفن همراه ایران توزیع می شود.
    وی در پاسخ به این که آیا این گوشی به شکل دیگری تولید خواهد شد گفت که از تولید و توزیع مجدد این محصول اطلاعی نداریم.
    این برند دو ماه پیش در بازار تهران در فهرست پرفروشترین گوشی های سونی اریکسون بوده است.
    گوشی w810 سونی اریکسون 99 گرمی در اوایل سال 2006 میلادی به بازار جهانی تلفن همراه عرضه شده است.
    این محصول دارای دوربین عکاسی و فیلمبرداری دو مگاپیکسلی با فوکوس اتوماتیک،قابلیت بزرگنمایی چهار برابر، حافظه داخلی 20 مگابایت، حافظه جانبی 512 مگابایت ،کارت Memory Stick Duo Pro ، قابلیت ارتقا حافظه جانبی تا 2 گیگابایت و مجهز به سیستم پخش پلی فونیک 40 کاناله است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •