تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 457 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوستان
    بله متاسفانه فکر میکنم دیگه راهی نداره قبلا خوشبختانه نیمی از فایلهام رو روی چند عدد dvd رایت کرده بودم والا الان دیوانه میشدم. حالا این فایلها رو اگه کل درایورها رو پاک کنم و بعضیها از قضا بمونه ایا با عوض کردن ویندوز این فایلها در اینده کامپیوتر رو ویروسی نمیکنه یا این که نه باید همه رو فرمت کنم. اخه بعضی از فایلها سالم هستند و باید جداشون کنم.

من هنوز هم موندم اشتباه از من بوده یا کومودو نتونست کاری کنه اخه مسدود کردن فایل رو زدم فکر نمیکردم بتونه از دست فایروال در بره که معلوم بود خیلی حرفه ای بود ویروسش.

پیشنهادم به دوستانی عینا بنده که کاربران حرفه ای انتی ویروس نیستند اینه که حداقل مرورگر رو در فضای مجازی سندباکس کومودو اجرا کنند تا اگر چنین ویروسهایی پیدا شدند نتونند کاری کنند که بعد عین من روانتون بههم بریزه.این نکته رو خودم همشه مدنظر داشتم ولی این دفعه از اون غفلت کرده بودم.

در ضمن علی اقا اون کتاب راهنمای کومودو رو درست نکردند.
    متاسفانه دکمه تشکر بنده فعال نیست تا بتونم از دوستان تشکری داشته باشم.
    موفق باشید و هیچ وقت مبتلا به ویروسی نشید.

2. 4 کاربر از m110_135_92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

متاسفم.... بد ترین اتفاق ممکن رخ داده.

*در هر صورت سندباکس روی محدود (و بالاتر) در برابر این نمونه ها استادگی میکنه.... و البته با سندباکس غیرفعال و HIPS روشن هم میتونید محافظت بشید.
    * یک بخشی به کومودو اضافه شده به نام" پوشه های مهم حفاظت شده" که میتونید پوشه های حاوی فایلهای مهم خودتون را اونجا وارد کنید.در این صورت حتی اگر مخرب بتونه از چنگ سندباکس در بره، کومودو سعی میکنه از اون مناطق (پوشه ها/فایلها) مراقبت بکنه.( اتفاقا کومودو برای حفاظت بیشتر در برابر نمونه هایی که شما گرفتارش شدید/و نمونه های مشابه- این بخش را اضافه کرده)

*میتونید سیستم را با اسکنرهای متفاوت اسکن کنید.....امیدی به بازیابی فایلهای قفل شده نیست....

4. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

متاسفانه در گشت در اینترنت کامپیوتر من مبتلا به ویروسی شد که تمام فایلهای من رو رمز گذاری کرده با پسوند enc .
    کومودو بدافزار رو تشخیص داد و هشدار رو که داد من گفتم مسدودش کنه اما با این که من مسدودش کردم اما باز هم بدافزار اجرا شد و کل کامپیوتر من رو بهم ریخت. هر کاری کردم دیدم راهی نداره و فایلها رو که باز میکنم این پیغام رو میده چه پی دی اف یا ورد و عکس که متاسفانه منم چون کارم بیشتر مطالعه هست بیشتر لبتابم همینهاست و همچنین فایلهای رار رو بسته.ن دستورات توی فایل رو انجام دادم. حتی کومودو رو پاک کردم که فایل بتونه هر غلطی میتونه بکنه شاید به حالت اول برگرده ولی نشد که نشد. میخواستم ببینم ایا راهی رو برای درست شدن دوستان میدونند یا خیر؟
    البته من باز هم از کومودو راضیم ولی نمیدونم چرا بی معرفت این دفعه کم اورد.
    با تشکر
    اون پیامی که شما بلاک کردین ، بلاک کردن کل مخرب نبوده. میتونه بخش کوچک یا بزرگی از مخرب بوده باشه اما همه اش نبوده.

اینجا بی ربط هست ولی کسپرسکی نرم افزارهای واسه این گونه موارد داره که گاهی اوقات جواب میده

نرم افزارهایی که Decryptor داره رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب و تست کنید.

اگر از پاک بودن سیستم مطمئن شدید هم یک بار سیستم ریستور رو تست کنید.

این بخش از تاپیک در آینده به تاپیک اورژانس منتقل میشه.

موفق باشید
    Last edited by Dr Hannibal; 16-03-2014 at 22:57.

6. 8 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام
    دو تا موضوع

1-من تا الان سند باکس را غیرفعال کرده بودم ، اما الان با می بینم با مشکلی که برای دوستمون پیش اومده بهترِ سندباکس روشن باشه.
    حالا میخوام بدونم واقعا لازمِ یا نه؟
    بعدم اگه لازم هست در مورد حالت های مختلفش یکم توضیح بدید.

2-حالت بهینه آنتی ویروس با حداکثر چه تفاوتی دارن؟
    روی کدوم بگذاریم بهتر هست و حالت حداکثر تاثیری در سرعت سیستم داره.
    و چرا حالت بهینه توصیه شده.

ممون
    Last edited by M.Sadegh.M; 17-03-2014 at 19:50.

8. 6 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام
    دو تا موضوع

1-من تا الان سند باکس را غیرفعال کرده بودم ، اما الان با می بینم با مشکلی که برای دوستمون پیش اومده بهترِ سندباکس روشن باشه.

ممون
    موضوع اول به خودتون بستگی داره...من نزدیک سه چهار ساله که کمودو دارم و سندباکس و HIPS رو فقط موقع تست ویروس فعال میکنم و تا به حال هم ویروسی نشدم...شما باید برنامه هایی را که اجرا میکنید اگر ناشناخته هستند حتماً قبل از اجرا از سیف بودن آنها اطمینان حاصل کنید (به خصوص برای کرک ها ) و اگر مطمئن نیستید یا به دنیال برنامه جایگزین باشید یا در سندباکس برنامه رو اجرا کنید
    سایت هایی هم که سر میزنید تا حد امکان باید سایت های معتبر باشند و از مرورگرهای مطمئن مثل کروم و فایرفاکس با افزونه هایی مانند NoScript استفاده کنید
    در کل با فعال کردن سندباکس شما سیستم شما دارای یک مزیت است ولی باید کمی حوصله به خرج دهید.
    در مورد حالت های سندباکس هم اگر کمودو رو فارسی کنید به خوبی متوجه حالت های آن خواهید شد...همچنین میتوانید پست های گذشته تاپیک رو مطالعه کنید
    موضوع دوم فرق چندانی برای امنیت شما نداره ..شما آنتی ویروس رو بر روی بهینه قرار دهید

10. 8 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    دو تا موضوع

ممنون
    سلام علیکم

مرسی عباس جان بابت توضیحات عالی.

فقط یک نکته اینکه گاهی از تنظیمات خودم صحبت میکنم و میبینید که اتوسندباکسم غیرفعال و HIPS فعال است... حالا این سوال پیش میاد (مثلا برای دوستمون) که حالا در برابر این نمونه ها باز هم این حالت مناسبه؟

پاسخ: البته که بله.

وقتی من وضعیت تنظیمات را اینجا میگم، مطمئن باشید این نمونه ها و همه موارد و مخربها و تهدیدات را در نظر میگیریم بعد حرفمو میزنم. پس دوستانی که اتوسندباکس خاموش هستند نگرن نباشند.فقط نکته اینجاست که اگر سندباکس غیرفعال است، HIPS باید فعال باشه. که همیشه هم اینو گفتیم.

سوال دوم هم همینطور که عباس آقا فرمودند، تاثیری در امنیت شما نداره. اگر پستهای منو دنبال کرده باشید، میبیند که من هم خیلی روی این مورد تاکیدی نداشتم که آنتی ویروس روی حداکثر باشه یا بهینه. آنتی ویروس خودم گاهی روی حداکثر است و گاهی روی بهینه.... اما انتخابم حالت بهینه است.( فقط هر وقت صحبت آنتی میشه میگم که هوش را بزارید روی زیاد بهتر است)

آنتی روی حداکثر شاید روی برخی سیستمهای ضعیفتر کمی تاثیر منفی روی اجرا / کارکرد / سرعت سیستم بزاره. پس همون بهینه کافیه.

فرقشون اینه که روی حالت حداکثر آنتی ویروس تمام فایلهای را اسکن میکنه( قبل از هر نوع دسترسی/کپی/انتقال/ و یا اجرا و لود شدن در حافظه) ولی اگر روی بهینه باشه، وقتی یک فایل را اسکن کرد تا آپدیت بعدی دیگه اون فایل اسکن نمیشه و اسکن یک فایل اسکن شده شامل دو مورد میشه: 1- کومودو آپدیت جدید دریافت کنه 2- فایل تغییر کنه.

=========
    =========
    =========

اما نکته دیگر:

*البته دوستمون ظاهرا فرمودند که نمونه را در اختیار دارند.... به هر حال اگر این مخرب را در اختیار دارند و لطف کنند و در اختیار من بزارند ممنون میشم.

* و نکته بعدی اینکه اصلا دوست ندارم درباره کومودو و همین نمونه اجرا شده روی سیستم دوستمون صحبت کنم که وضعیت چی بوده و اتفاق به چه ترتیبی رخ داده، که این موضوع اصلا الان محل بحث نیست. من میگم مسئولیت بخشی از حادثه به پای کومودوست (البته همون دیشب صفحه قبل را خواندم که دوستمون گفته حفاظت پیشرفته غیرفعال بوده):

سلام
    متاسفانه من اون موقع هم hips غیر فعال بود هم سندباکسم. البته همیشه فعال و سندباکس روی حالت کاملا مجازی هست ولی متاسفانه این دفعه خاموش بود....
    اما..... چیزی که برای من اهمیت داره اینه که فرض بگیریم کاربری (مبتدی) بخواهد تنظیمات خودشو برای همیشه با اتوسندباکس خاموش و همچنین HIPS خاموش تنظیم بکنه! کومودو با چه ابزارهایی میتونه از سیستم حفاظت بکنه؟ (البته اگر از من بپرسند میگم: این وضعیت افتضاح است. شما دارید شیری را بی دم و یال و اشکم میکنید)
    پاسخ این هست: آنتی ویروس (دیتابیس مستقر بر سیستم و همچنین Cloud-based protection).... و اگر آنتی به عنوان تنها لایه، تشخیص نداد؟..... در طول (اواخر) سال 2014 منتظر چیزیهایی هستم و روش پافشاری میکنم. راضی نگه داشتن دو طیف از کاربران متفاوت (مبتدی و پیشرفته)
    Last edited by Jadda; 17-03-2014 at 22:14.

12. 12 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام علی اقا
    متاسفانه من کل لبتاب رو فرمت کردم و بعد تازه فهمیدم کاشکی اون ویروسه رو توی یک فایلی رو سی دی چیزی ذخیره میکردم که متاسفانه ذخیرش نکردم.اینقدر که ازش بد برداشته بودم و روانمو بهم ریخته بود که نمیدونستم چیکار کنم.

در کل تجربه سنگینی دادم که البته تقصیر خود بنده نیز بوده و hips و سندباکس هر دو خاموش بودند.
    با سپاس از شما و باقی اعضا

14. 2 کاربر از m110_135_92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چند صفحه قبل دوستی فرموده بودن فعلا به نسخه7 اپدیت نکنید
    ایا هنوز اپدیت نکنیم و ممکنه باگ وجود داشته باشه یا مشکلی نیست و اپدیت کنیم بهتره ؟

و اینکه برای اپدیت نسخه قبلی رو حتما باید از سیستم پاک کرد و بعد نسخه جدید رو نصب کرد یا روی همین نسخه فایل اپدیت رو نصب کنیم مشکلی نیست

ویندوز 8.1 64bit

16. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

چند صفحه قبل دوستی فرموده بودن فعلا به نسخه7 اپدیت نکنید
    ایا هنوز اپدیت نکنیم و ممکنه باگ وجود داشته باشه یا مشکلی نیست و اپدیت کنیم بهتره ؟

و اینکه برای اپدیت نسخه قبلی رو حتما باید از سیستم پاک کرد و بعد نسخه جدید رو نصب کرد یا روی همین نسخه فایل اپدیت رو نصب کنیم مشکلی نیست

ویندوز 8.1 64bit
    سلام
    بله ، الان ورژن فاینال اومده و بهتره آپدیت کنید ( البته نمیدونم لینک دانلودش هم هست تو سایتش یا نه )
    برای دیتابیس هم ، از همون دیتابیس بک اپ بگیرید ، جواب میده

18. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان اینترنت سکوریتی خیلی تاثیر منفی روی سرعت اینترنت داره چندبار تست کردم و پاک کردم دوباره نصب کردم به طور محسوسی با نصب کومودو سرعت اینترنت افت میکنه

دلیلش چی هست و ایا راه حلی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •