سلام
در این ظرایط نابسامان و گرونی چطور ازدواج میشه کرد؟!!
به علاوه خیانت بی داد میکنه
سلام
در این ظرایط نابسامان و گرونی چطور ازدواج میشه کرد؟!!
به علاوه خیانت بی داد میکنه
پسر هم میشه لاشی، عوضی، بی ناموس(چون قطعا اون پسر دوست نداره کسی با خواهر , مادر , زن خودش همون کارو انجام بده)
اما به هرحال نقش یه زن در رابطه جنسی متفاوته و نمیشه با نقش پسر تو رابطه جنسی مقایسه کرد! اون نقشی که جنس مونث تو این موقعیت داره قطعا از دید یه مرد سالم کاملا حقیرانه است و مرد هم بیشتر از این حس برتری که داره لذت میبره.
Last edited by ژیان; 03-02-2019 at 16:15.
و دیدگاهتون نسبت به اینکه چه عنوانی ( پدر یا مادر یا اجتماع یا هیچ کس ) می تونه یا نمی تونه این اجازه رو داشته باشه مشخص کنه یه فرد ( چه دختر چه پسر) حق تصمیم گیری در مورد مساپل جنسی رو داره یا نه؟ و دلایلتون که این حق رو دارن یا ندارن؟
توجه داشته باشین در مورد فردی بالغ و با سن قانونی صحبت می کنیم.
اینها فقط دیدگاه من نیست این رسم و رسوم سالم زندگی کردنه و نتیجه سالها آزمون و خطای بشر بوده که با پیشرفت تکنولوژی و امن تر شدن محیط زندگی انسانها داره کم کم به بیراه میره. نمونه اش آمریکا که سالها پیش مسائل اخلاقی درش وجود داشته اما امروز نیویورک تبدیل شده به یکی از فاسدترین شهرهای جهان با بالاترین میزان خیانت و فساد جنسی.
معادله ساده ای هست پدری که یه روز دختر دار شده و با امید و آرزو دخترش رو بزرگ کرده قطعا دوست نداره دخترش فاحشه و زیر خواب هرکسی بشه و کسی که به این معادله ساده اهمیت نمیده حق انتخاب خودش هم نباید واسش مهم باشه. دیگه احترام به حق انتخاب و این حرفها مال زمانیه که راه بیراهه نباشه.
فکر می کردم سوال من واضح بود.
چه عنوانی مشخص می کنه این بیراهه هست یا این رسم و رسوم سالم زندگی کردنه ؟ پدر و مادر یا اجتماع و یا ....
همونجا گفتم دیگه. آزمون و خطا که نتیجه هزاران سال زندگی انسانه این قوانین رو مشخص کرده و خوب و بد رو از هم جدا کرده. اما امروز به خاطر پیشرفت تکنولوژی یه سری دچار تردید و فراموشی شدن (تجربه های گذشته رو از یاد بردن) و خوب بد رو دیگه از هم تشخیص نمیدن.
یکی از دلیل هاش امن تر شدن محیط زندگیه چون دیگه مثل گذشته تاوان تصمیم های اشتباه رو طرف چندان حس نمیکنه و این وسط انسان های وجدان و مشکل دار دیگه خوب و بد رو هم نمیتونن از هم جدا کنن.
حتی کشوری مثل آمریکا در گذشته زن ها پوشیده بودن و لباس های پوشیده و با وقارتری می پوشیدن (چون راه و رسم زندگی کردن رو بهتر از انسان های امروز بلد بودن) اما امروز می بینیم که نیویورک به عنوان فاسدترین شهر جهان از نظر جنسی شناخته میشه.
من اینطور برداشت کردم که پاسخ شما اجتماع هست
درنهایت سه تا سوال دیگه دارم
1- فاحشه و تن فروش به نظر شما چجوری تعریف می شه؟( چه مرد و چه زن)
2-ایا شخصی که خارج از چارچوب ازدواج به نیاز های جنسی خودش پاسخ می ده در همین تعریف قرار می گیره؟( چه مرد و چه زن)
3-راه کار شما برای رفع نیاز جنسی برای مواردی که ازدواج صورت نمی گیره یا تمایلی برای اون نیست چیه؟( چه مرد و چه زن)
جسارتا این نوع نگاه بسیار شبیه است به نگاه افرادی که هرزه مغزی یا همان فاحشه مغزی هستند..
یعتی کسی که در ذهنش به دنبال هر رفتار قبیح و غیر اخلاقی باشد و هر رفتار غیر اخلاقی را با تصور اینکه دیگران هم مثل خودش هستند، به دیگران نسبت دهد یا هر نوع زندگی عادی دیگران را از فیلتر تخیلات هرز و غیر اخلاقی خودش عبور دهد ..
با در نظر گرفتن اینکه این نوع نگاه یک نوع بیماری روانی ست که باید درمان بشه و فارغ از ادبیاتی که به کار برده شد باید گفت درباره این بحث به نکته کلیدی و مهمی اشاره شد :
زن آزاد مستقل و عاقل با فهم و شعور و درک در دایره عقاید برخی افراد وجود خارحی ندارد چون چنین زنی در دایره این عقاید فاحشه است. به طور کلی زن مثل یک حیوان چهارپاست یا افسارش در دست پدر و همسرش است یا فاحشه است.
حالا چیزی که متناقض است و بیان شد اینه که چطور یک زن با چنین اعتقاداتی می باییست ادعای عاقل بودن، آزاد بودن و دقاع از شعور و درک خودش کنه؟! آیا واقعا چیزی که ادعا میکنه هست ؟!![]()
باتوجه به تاریخ عضویتت میتونم حدس بزنم که دختری هستی با سن بالا که فقط میخواهی از گندکاری هایی که در گذشته انجام دادی دفاع کنی که قطعا تو این راهی که رفتی موفق به ازدواج هم نشدی چون کسی با امثال تو با این عقاید ازدواج نمیکنه و حالا میخواهی از این شکست های پی در پی به این نتیجه برسی که مثلا انسان آزاده و روشنفکر و این حرفها هستی و ...
اما برگرد به عقب نگاه کنی میفهمی که واقعا چه انسانی بودی تا امروز مخصوصا در دیدگاه دیگران به خودت نگاه کن تا درک کنی چه اندازه مضر و اضافه هستی تو جمعشون. از لطف پدر و مادرته که تو این دنیا خشن تونستی رشد کنی و حالا به چشم صاحب افسار بهشون نگاه می کنی که حتی حق ندارن این انتظار رو از بچه خودشون داشته باشن که فاحشه نباشه!
اگه بگیم 90% دنیا رو انسان های نخاله پر کردن بیراه نگفتیم و خیلی مطمئن نباشید که جزء این 90% نباشید.
جالب اینکه کسی از فساد گله میکنه میشه فاحشه مغزی و کسی که میگه باید در هر سنی بدون اجازه پدر و مادر هر نوع رابطه جنسی رو داشته باشیم میشه روشنفکر! (خدایا بسه دیگه خدایا خسته شدیم دیگه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)