i5 3570K
GTX 670 Power Edition
Ram 8GB
i5 3570K
GTX 670 Power Edition
Ram 8GB
کسی بازی رو داره برام رایت بزنه بفرسته؟
هزینشو میدم
نو PC هم وضع زیاد خوب نیست
بیشتر مواقع نمیشه به یک گروه پیوست و واسه منم همیشه به lobby های خالی join میشه ( مگه چی بشه یک جا شلوغ باشه، تازه اونم بعد 5 دقیقه میوفته بیرون )
ولی وقتی وارد یک مرحله بشی مثل heist یا مسابقات میشه بازی کرد اونقدر دیگه وضع خراب نیست.
اگه یک crew ایرانی پیدا بشه که مثلا 200 تا عضو داشته باشه حداقل 20 - 30 نفر همیشه آنلاین باشن خیلی خوب میشه
اگه همه به یک Lobby وصل شیم ( Lobby ـه crew ) پینگ میاد پایین و خیلی راحت میشه بازی کرد
Last edited by virus2009; 25-04-2015 at 09:19.
وای خدا یه ترینر پیدا کردم از خنده میمیرید!!!!
بازیکن رو میشه عوض کرد با حیوون بازی کرد مرغ میشه !! سگ گاو شتر یعنی هر کی دانلود نکنه کل عمرش بر فناست + اینکه کلی ضد ضربه و همه اسلحه های و تله پورت و یه عالمه قابلیت داره فقط از خنده نمیرید!!!با میمون رانندگی کنید!!!
اینم عکسایی که گرفتم:
اینجا مرغ شدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا با مرغ سوار ماشین شدم:
این فکر کنم شتر 1 کوهانه :
با سگ داشتم از پشت فرمون پیاده میشدم:
دانلود خود ترینر 3 تا فایل میریزید تو پوشه اصلی بازی بعد تو بازی f4 رو میزنید هزاران قابلیت بی شمار داره..
دوستانی که نسخه اورجینال خریدند، شما هم بعضی اوقات بازی هنگ می کنه بیاد بیرون یا نه ؟
تهرانی...؟
یعنی میخوای بگی اورجینال گرفتی بازم کرش میده؟
دوستان دقت کنین خیلی از مراحل و اکشن ها گیر دارن و بعضی از مراحل به اجبار باید اسکیپ بشن....مشکل فقط به دست خود راک استار و با انتشار آپدیت حل میشه و چاره دیگه ای نداره......
مشهور ترین و دم دست ترین مرحله Blitz Play هست......
خیلی ام رو اعصابه انصافا".....![]()
سلام دوستان من وقتی به گاراژ میرم ماشین های اضافی رو نمیاره با ps4 بازی میکنم اگه کسی مشکل رو میدونه راهنمایی کنه لطفاً.
درضمن یه اپدیت 4 گیگابایتی هم داده بود اون رو هم دانلود کردم.
اوه اوه چه اعصاب ها داغونه
من یک سوال پرسیدم که ببینم مشکل از سیستمه منه یا از بازیه که ظاهرا مشکل از من بوده
-------------------
دوستان بازی اینقدر که می گین مشکل نداره، اون مشکلاتی که همه دارن ماله نسخه کرکی بازی هست ( البته من قسمت single رو زیاد بازی نکردم )
حالا دیگه اینکه R* از قصد کاری کرده باشه که ورژن های کرکی مشکل داشته باشن و یا کرکر ها تنونستن خوب کرک کن، جای خود داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)