تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 328 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اونطوری کار رئال خیلی سخت میشه ...

اونطرف بهترین فوتبالیسهای جهان تو بارسان
    مسی - نیمار - ژاوی - اینیستا - بوسکتس ...
    واقعا دلیل انتخاب "سرجیو بوسکتس" از نظر شما به یکی از بهترین بازیکن های جهان چی بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصلا خنده دار نیس؛اسم بوسکتس؛کنار اون 3-4 اسم دیگه؟!!!

چیه بوسکتس اونو به یه بازیکن بزرگ تبدیل کرده از نظر شما؟!!

پشتک بالانس هاش واسه جلب توجه داور و ...........................................!!!!!! ؟؟
    Last edited by S0R3N4; 14-06-2013 at 01:11.

2. 4 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

رونالدو: همه اخبار در مورد تمدید قراردادم با رئال نادرست است

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره رئال، شایعات اخیر در مورد تمدید قراردادش با این باشگاه را رد کرد.
    رونالدو تا سال 2015 با رئال قرارداد دارد اما مذاکرات چند ماه اخیرش با این باشگاه به نتیجه نرسیده به همین دلیل شایعات زیادی در مورد جدایی او از این باشگاه منتشر شده است.
    اما به تازگی اعلام شد که رئالی ها آماده اند تا پیشنهاد جدیدی به این ستاره پرتغالی ارائه بدهند که او را متقاعد به ادامه حضور در برنابئو خواهد کرد؛ خبری که با واکنش رونالدو مواجه شد.
    او در صفحه توئیترش نوشت:" همه شایعاتی که در مورد تمدید قرارداد من با رئال منتشر شده، نادرست است."
    رونالدو بارها تاکید کرده که مشکلات قبلی اش در رئال ارتباطی با مسائل مالی نداشته و به نظر می رسد این تکذیب هم در همین راستا صورت گرفته است - گل

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آدم خوبیه و خیلی با شخصیت تشریف داره

تو چند صفحه قبل مصاحیش رو بخونید متوجه میشید اصلا اهل حاشیه نیست و حجومی مصاحبه نمیکنه (( نه مثل بعضی از رئیس بعضی از باشگاه ها که علیه بقیه مصاحبه میکنن و تو مصاحبه هاشون هم مقایسه بین بازیکن مقابل و بازیکن خودی انجام میدن ))
    ولی پرز اصلا اینطوری نیست و همیشه از خودی دفاع میکنه تا بخواد حریف رو بکوبه

در مورد زندگی شخصی هم
    همین امسال یا پارسال بود فکر کنم که زنش مرد

دیگه اطلاع دیگه ای ازش ندارم
    ولی خیلی آدم جالبی هست خوشم میاد ازش
    یه جورایی من سبک مدیریتش رو قبول ندارم!!

دقیقا مثل مالکان عرب میمونه!!!

هی فرت و فرت پول خرج میکنه و بازیکن های جور واجور میگیره!!!
    و همونقدر هم تند و تند مربی عوض میکنه!!!

و شدیدا هم بازیکن سالاره!!(به نظر من)

اما به جرات باید گفت؛یکی از بزرگترین "بیزنس مَن" های دنیای فوتباله!!

همیشه تیم رئال؛در زمانی که ایشون سوکان امور رو به عهده داشته؛از نظر مالی؛بالاترین درصد سود دهی رو داشته!

ولی حیف که؛فلسفه ی باشگاه رئال مادرید به شکلیه که نیمکت ثبات لازم رو نداره؛و به جز مورینیو و دل بوسکه و کاپلو ؛شخصیت بزرگی روی نیمکت این تیم در دهه ی اخیر نبوده!!!و عمر حضور این شخصیت ها،روی نیمکت رئال هم زیاد نبوده متاسفانه!!

و انتخاباتی که دارند (کیروش و شوستر و لوگزامبورگو و ....) معلوم نیس بر چه اساسیه!!!

5. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه جالب دوستان بارسایی اخبار رئال مادریدو چقدر دقیق دنبال میکنن
    خوبه آفرین
    به نظرم در حال حاضر بهترین باشگاه برای رونالدو همین رئاله
    من که خبری نشنیدم که بگه رونالدو تمدید کرده و الان مشخص شه دروغ بوده
    بعد رونالدو 2 سال قرارداد داره که نمیتونه به همین راحتی بره و اگه باشگاهی مثل منچستر میخوادش باید پولشو بده که فکر کنم برابری میکنه با کل بودجه امسالشون

7. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این گفته رونالدو در حالی که هنوز 24 ساعت از گفته های پرز که گفته بود آماده ارائه ی یه پیشنهاد جدید به رونالدو هستیم تا تو برنابئو بمونه نگذشته یکم به نظرتون عجیب و تناقض نداره توش؟! و فکر کنم مورینیو هم قراردادش مونده بود که یه دفعه فسخ شد! و رئال برای اینکه Cr7 تمدید کنه و 5 سال تو رئال بمونه باید €166 میلیون بدن و به نظرتون چنین رقمی رو بهش خواهند داد؟!
    و از اون ور تو چند روز گذشته شنیده هایی به گوش رسیده که منچستر میخواد رونالدو رو جذب کنه پس نمیشه انکار کرد که رونالدو ممکن نیست تو این تابستون مادرید رو به قصد اولدترافورد یا جای دیگه ترک کنه!
    و در ضمن اینم یه گزارش از سایت bleacherreport :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    /کجا دنیا واسه تمدید قرار داد پول به بازیکن میدن ؟؟ رئال واسه بازیکنی که خریده پول بده ؟؟ به کی ؟؟
    اون 166 میلیون رو شما از کجا آوردی ؟؟ و قراره به کی داده بشه ؟؟ رونالدو ؟؟ چرا ؟؟

برای تمدید قرار داد رونالدو فقط درخواست افزایش دستمزد سالانه شده (( از 10 میلیون به 14 میلیون ))
    کلا هر وقت یک تمدید کنه افزایش دستمزد میشه (( مثلا 166 میلیون به رونالدو پول بدن بعد بگن باشگاه رئال رونالدو را به قیمت 166 میلیون از رئال خرید ؟؟ ))

و ضمنا
    رقم فسخ قرار داد رونالدو 1000 میلیون هست که منچستر هیچی
    بابای منچسترم نیمتونه این پول رو بده
    و باشگاه هم فسخ نمیکنه

شما هم زیاد خوشحال نباش از رفتن رونالدو (( البته باید هم خوشحال باشید و درک میکنم ))

چه خوشحالن بارسلونایی ها و در به در دنبال فسخ قرارداد رونالدو هستن
    Last edited by wooooow; 14-06-2013 at 01:55.

9. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

آره دیگه چلسی انداخته بیرون ما باید برشداریم تا سیفونو بکشه رو تیممون که مثل تیمایه قبلیش بلنگن!
    البته فصل قبلش یه دبل کرد ... البته واقعا نمیشد اون تیمو قهرمان نکرد... خط میانی لمپارد- اسین ( توو اوج ) - بالاک (قدرتو داشته باش ) - مهاجم دروگبا و آنلکا ... ولی کلا مربیه توو دل برویی نیست

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

البته فصل قبلش یه دبل کرد ... البته واقعا نمیشد اون تیمو قهرمان نکرد... خط میانی لمپارد- اسین ( توو اوج ) - بالاک (قدرتو داشته باش ) - مهاجم دروگبا و آنلکا ... ولی کلا مربیه توو دل برویی نیست
    اصلا از فکرایه این مربی خوشم نمیاد فقط و فقط خواسته ترکیباش مثل تیم ملی اسپانیا از آب در بیاد!
    به نظر من این فصل کتلت نشیم املیت میشیم!حالا ببین کی گفتم .....!

رونالدو هم قصد جدایی نداره انگار سر پیراهنا و یه سری از بازیکنای تو لیست فروش با عمو پرز دعواش شده!

این آنجلوتی ام فقط به فکر ضد حملس تو هماهنگ کردن بازیکنا ام به نظر من اصلا مهارت نداره!(شما به خط حمله های چلسیه آنجلوتی پاریس و ژرمن () همین فصل نگاه کنی کلا" منظورمو درک میکنی با تمام وجود!)

شما فقط بببین خریدارو حال کن ،امروز فرداس که ترنسفر ویندو(دقیقا" فارسیش چی میشه؟!) بسته بشه اینا فقط یه هافبک خریدن با اون برزیلیه که معلوم نیست کجای زمین قراره گم و گور بشه!

کلا" این فصل شاهکار نشه تیم باید شک کرد!

اسین هم انگار میخواد بره چلسی، مجــــــــــــــذ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــوب مورینیو شده ....!

اون وسطا یه بحثم در باره ی بهترین ها شد ، منم بگم که نیمار کی گفته بازیکن بهترینه!() نیمار فقط عالم بی عمل یا بهتر بگم فردیه که کاراش کلا" به نتیجه نمیرسن!با یه ذره چاشنیه

خودخواهی!(کلا" یه فیلم به من نشون بدین که ایشون بعد هزار بار دریبل یه کار مثبت کرده باشه!)(مهم اینه که دریبلو نکرده یه کار مثبت انجام بده!مصداق بارزش رونالدو توپو میگیره دو متر میره

اونور تر یه گل کیلومتری میزنه بدون دریبل و بقولات!)

در باره ی اون یکی بازیکن بهترین که دوست مون بوسکتس معرفیش کرده باید بگم ایشون لایق افتضاح ترینم نیست!(کلا" شما یه فیلمی نشون بده ایشون مفید ظاهر بشه!یا شوت کارگری میکشه یا

خطاهای مکرر داره که بیشتر دقت کنی مربیا فقط و فقط برا خطاهاشه که میخواننش!(یعنی کلا" کلمه تو میدون!)در همین رابطه روی 3 بازیکن بارسا توسط پسر خاله ی من یه اسمی گزاشته شده

روشون که اینجا نمیشه گفت هر کی میخواد بدونه ایمیل بده، توضیح بدم بهش!!)در باره ی بهترین بعدی هم بگم (ژاوی) به شخصه معتقدم ایشون خوب بود ولی تا سال 2010 بعد یورو نشت

کرد!الان بهترین به نظر من پیرلو هست !(ولی ژاوی میتونیم بگیم بازیکن بزرگیه!(ولی تاریخی شد!))در باره ی بعدیش (اینیستا) هم فقط میتونم بگم تموم نشدنیه این بازیکن خیلی عالیه یعنی

میتونی بهش بگی بهترین! با توپ بزنه تو 5 نفر بعد از تو اونا با توپ در بیاد یا یه پاس درست حسابی بده!

دوستان بحث دیگه ای نبود؟!(نبینما دیگه بیاین تو تاپیک رئال شلوغ بازی بکنین!)
    Last edited by Altairezio; 14-06-2013 at 05:37.

12. 5 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مذاکرات کاوانی با تیم های رئال مادرید و منچسترسیتی ادامه دارد !

به گزارش مادر ادینسون کاوانی ستاره و مهاجم باشگاه ناپولی ایتالیا ، این بازیکن همچنان در حال مذاکرده با دو تیم منچسترسیتی انگلستان و رئال مادرید اسپانیا است و احتمال دارد این بازیکن به یکی از این دو تیم بپیوندد

بازیکن ملی پوش اروگوئه ای باشگاه ناپولی ، چندی قبل به شدت مورد توجه باشگاه چلسی قرار گرفته بود و این تیم به فکر جذب این بازیکن بود ولی در حال حاضر چلسی ، منچسترسیتی و رئال مادرید رو نیز برای جذب این مهاجم فوق العاده در کنار خود میبیند .

گزارشات حاکی این است که دو تیم منچستر سیتی و رئال مادرید با قیمت نجومی 53 میلیون پوند در حال رقابتی سخت برای جذب این مهاجم اروگوئه ای هستند .

برتا گومز مادر ادینسون کاوانی در مصاحبه رادیو ای مونته ویدیو اروگوئه گفت : " ادی در حال مذاکره با منچستر سیتی و رئال مادرید است " . او اضافه کرد : " دو سه هفته ای است که ادینسون در حال مذاکره با این دو تیم است و ما سرنوشت را میدانیم و در آینده حرف های بیشتری برای گفتن خواهیم داشت . در هر صورت ادینسون ناپولی را بسیار دوست دارد و او هرگز این باشگاه و محبت هوادارنش را فراموش نخواهد کرد .

| ترجمه شده توسط تیم خبری فوتی کلاب |
    منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان بارسایی زحمت کشیدن نظراتشون رو به جز یه مورد، بدون طرفداری و غیر مغرضانه گفتن که اشکالی هم نداره ، همونطور که اگه ما هم غیر مغرضانه بریم تو تاپیکشون بحث کنیم مشکلی نداره...

جواب های پایین هم گفتم از خودی بشنوید بهتره تا بقیه با نیش و کنایه بگن و خدای نا کرده بحث و جدل پیش بیاد

واقعا دلیل انتخاب "سرجیو بوسکتس" از نظر شما به یکی از بهترین بازیکن های جهان چی بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصلا خنده دار نیس؛اسم بوسکتس؛کنار اون 3-4 اسم دیگه؟!!!

چیه بوسکتس اونو به یه بازیکن بزرگ تبدیل کرده از نظر شما؟!!

پشتک بالانس هاش واسه جلب توجه داور و ...........................................!!!!!! ؟؟
    در باره ی اون یکی بازیکن بهترین که دوست مون بوسکتس معرفیش کرده باید بگم ایشون لایق افتضاح ترینم نیست!(کلا" شما یه فیلمی نشون بده ایشون مفید ظاهر بشه!یا شوت کارگری میکشه یا

خطاهای مکرر داره که بیشتر دقت کنی مربیا فقط و فقط برا خطاهاشه که میخواننش!(یعنی کلا" کلمه تو میدون!)در همین رابطه روی 3 بازیکن بارسا توسط پسر خاله ی من یه اسمی گزاشته شده

نمیگم بوسکتس به بزرگی اوناست ولی بازیکن کمی هم نیست! به نظرم یکی از ارکان اصلی موفقیت بارسا در این سال های اخیر هست. درسته به خاطر پستش و نوع بازیش کلا تو چشم نمیاد ، اما واقعا تاثیر گذار بازی میکنه و به شدت عملکردش مثبته برای تیم!

اگه بارز ترین ویژگی هاشو بخوام بگم:

1.انتقال توپ از خط دفاع به هافبک : با توجه به اینکه اینکه تو بارسا روند انتقال توپ بین خطوط خیلی اهسته و با حوصله شکل میگیره اینجا نقش بوسکتس بیشتر به چشم میاد.

2.یه بازیکن تخریبی تمام عیار: وقتی بارسا توپ لو میده به خاطر ویژگی های فیزیکی کم تیم مجبورن پرسینگ بدون درگیری زیادی رو انجام بدن در واقع نوع پرسینگشون وابسته به فیزیک نیست اما کمی خشونت(شاید بگم جنگندگی بهتر باشه) چاشنی کاره . اینجاست که بازیکنی با استایل بوسکتس از نظر بازی تخریبی تیم رو کامل میکنه

ولی خب نکته منفیش تاثیر گذاریش روی داور ها و تمارض های بیش از حدش هست که شاید به نفع تیم خودشون باشه اما نکته منفی کارنامه بازیگریش هست.

شما فقط بببین خریدارو حال کن ،امروز فرداس که ترنسفر ویندو(دقیقا" فارسیش چی میشه؟!) بسته بشه اینا فقط یه هافبک خریدن با اون برزیلیه که معلوم نیست کجای زمین قراره گم و گور بشه!

کلا" این فصل شاهکار نشه تیم باید شک کرد!

اسین هم انگار میخواد بره چلسی، مجــــــــــــــذ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــوب مورینیو شده ....!

اون وسطا یه بحثم در باره ی بهترین ها شد ، منم بگم که نیمار کی گفته بازیکن بهترینه!() نیمار فقط عالم بی عمل یا بهتر بگم فردیه که کاراش کلا" به نتیجه نمیرسن!با یه ذره چاشنیه

خودخواهی!(کلا" یه فیلم به من نشون بدین که ایشون بعد هزار بار دریبل یه کار مثبت کرده باشه!)(مهم اینه که دریبلو نکرده یه کار مثبت انجام بده!مصداق بارزش رونالدو توپو میگیره دو متر میره

اونور تر یه گل کیلومتری میزنه بدون دریبل و بقولات!)
    نگران خرید ها نباشین ، تا پول هست و جنس هم جوره وقت داریم فعلا! فقط امیدوارم زیاد ولخرجی نکنه با 100 میلیون بیل میشه 3 تا بازیکن تاپ خرید.. من خودم عاشق بیلم اما امیدوارم با یه قیمت منطقی بیاد . فکر کنم فقط واسه تبلیغات میخواد 100 میلیون خرجش کنه

در مورد اسین هم خوب قرضی اومده و خب حالا انگار مو میخواد که برش گردونه.

در مورد نیمار هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تماشا کنین بد نیس. بابا درسته که بیش از حد بزرگش کردن رسانه ها اما بازیکن کوچیکی هم نیس.بیاد اروپا و یکم سنش بالاتر بره از این کار هاشم کم میشه نمونه بارزش مسی و کریس رونالدو که هردو سال های اول جوونیشون خیلی خیلی حرکات نمایشی بیشتری انجام میدادن نسبت به الان

/کجا دنیا واسه تمدید قرار داد پول به بازیکن میدن ؟؟ رئال واسه بازیکنی که خریده پول بده ؟؟ به کی ؟؟
    اون 166 میلیون رو شما از کجا آوردی ؟؟ و قراره به کی داده بشه ؟؟ رونالدو ؟؟ چرا ؟؟

برای تمدید قرار داد رونالدو فقط درخواست افزایش دستمزد سالانه شده (( از 10 میلیون به 14 میلیون ))
    کلا هر وقت یک تمدید کنه افزایش دستمزد میشه (( مثلا 166 میلیون به رونالدو پول بدن بعد بگن باشگاه رئال رونالدو را به قیمت 166 میلیون از رئال خرید ؟؟ ))

16. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کاسياس:‌ بعد از جام‌جهاني خداحافظي مي‌کنم

ايکر کاسياس دروزاه بان تيم ملي فوتبال اسپانيا و رئال مادريد اعلام کرد جام جهاني سال آينده در برزيل ، سال خداحافظي وي از تيم ملي خواهد بود .

ايکر کاسياس 32 ساله که تيم ملي اسپانيا با دروازه باني وي عنوان قهرماني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي و نيز قهرماني اروپا در سالهاي 2008 و 2012 را به دست آورد ، اعلام کرد جام جهاني برزيل پايان دوره فوتبال وي در تيم ملي اسپانيا خواهد بود.

وي که تا سال 2017 با رئال مادريد قرارداد دارد تاکيد کرد :« پس از برزيل بايد بسياري از ما يک روز خداحافظي کنيم و جاي خود را به جوانترها بسپاريم . البته تا جايي که بدنم اجازه دهد فوتبال بازي مي کنم و اين به شرايط فيزيکي بدنم بستگي دارد و در حال حاضر هدفم اين است که به قراردادم با رئال عمل کنم . »

به رغم رهايي از مصدوميت دست در ماه مارس ، خوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد همواره تا انتهاي فصل ديه گو لوپز را به کاسياس ترجيح مي داد .
    ورزش3

/////////////////

تو سایت دیگه ای خبر نیست ؟؟
    امروز انتخاباته دسترسی به سرور خارجی خیلی سخت شده

وضمنا
    تا اونجایی که یادمه گل فقط دری وری مینویسه
    Last edited by wooooow; 14-06-2013 at 11:27.

18. 4 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •