ولی من اول با برنامه دانلود میکدم بعدش قطعش میکردم از خود کاسپر آدرس فایلهای دانلودی رو میدادم بهش و آپدیت میشد
ولی الان آپدیت نمیشه
ولی من اول با برنامه دانلود میکدم بعدش قطعش میکردم از خود کاسپر آدرس فایلهای دانلودی رو میدادم بهش و آپدیت میشد
ولی الان آپدیت نمیشه
سلام امیر جان
من مشکلاتی که گفتی رو نداشتم.البته بخش فایروال رو دقیقا نمیدونم چه مشکلی داری
اما در انتقال برنامه ها به یک گروه دیگه و اسکن مشکلی ندارم.
کلا 2014 اصلا تا حالا هنگ نکرده
اما مشکل استارت آپ که از قبل هم بوده و نمیدونم کی میخواد رفع بشه
خود من هم باگهایی در برنامه دیدم،مثلا تغییرات بخشهایی کار نمیکنه یا برخی آپشنها بدرستی عمل نمیکنه
مهمترین مشکلاتی که داشتی و به امنیت هم برمیگرده بهم بگو منم تست کنم.
سلام
برای تغییر مسیر آپدیت:
setting-->additional-->update-->select update source-->add
در نسخه 2014 امکان آپدیت آفلاین نیست.مگر اینکه دقیقا پوشه و فایلهای آپدیت رو شناسایی کرده و اونها رو به سیستم جدید منتقل کنی.
راهنمای 2014 در سایت رسمی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسریالهایی که در اینترنت وجود دارند ممکنه تا پایان اعتبار درست کار کنند اما این امکان هم هست که با استفاده بیش از حد از اون سریال،توسط سرور بلاک بشه یا توی بلک لیست بره.
اگه دیگه کار نمیکنه باید از یک سریال دیگه استفاده کنی.
اول اینکه برنامه updater دیگه پشتیبانی نمیشه و ممکنه مشکلاتی براش پیش بیاد.
اگه آدرسهای دیگر سرورهارو داری،از اونها استفاده کن و یا برنامه رو مجددا نصب کن.
امروز سایت کاسپرسکی رو نگاه کردم، password manager نسخه 6 رو از روی سایت برداشته، بی خیال این نسخه شده به خاطر انلاین بودنش یا موضوع دیگری در میان است؟
در ضمن حدود یه ماه پیش با کارشناسشون صحبت کردم گفت که دیگه نسخه 5 پشتیبانی نمیشه ولی یه نسخه جدید داده بیرون!
مرسی
حالا چه کدی بدم؟
از کجا کدش رو گیر بیارم؟
یعنی برنامه دیگه کار نمیکنه تا فایل های آپدیت رو دریافت کنه؟
اگه مجدد برنامه آپدیت رو نصب کنم درست میشه ؟
اگه نشه چطوری باید کسپر رو آپدیت کنم؟
این تاپیک برای سریال های کاسپر هستش
برنامه بدرستی کار میکنه، چون خودم برای دوستام از همین برنامه آپدیت ها رو میگیرم!
نیازی به نصب مجدد نیست! چون برنامه پرتابل (قابل حمل و بدون نصب هستش)
شما دوباره از سایت خود کاسپر دانلود کنید، شاید مشکلی در فایلها بوجود اومده
دوست عزیز از این مسیری که شما گفتی آدرس دلخواه رو برای آپدیت دادم اما اصلا تو مسیری که بهش آدرس دادم آپدیتی موجود نیستش که !!
اصلا مسیر پیش فرض خودش کجاست ؟
آره پرتابله ولی فکر کردم باید کسپر رو دوباره نصب کنم و آپدیتارو مجدد آپ کنم
پس هنوز برنامه آپدیتر کار میکنه؟ و مشکلی نداشته؟
ممنونم
باسلامبا توجه به آموزشی که دوست خوبمون امیر ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برای فعال کردن کاسپر 2014 قرار دادن و زحمت بسیاری کشیدن
من تصمیم گرفتم با اجازه از ایشون، فایلهای اجرایی این روش رو برای شما عزیزان قرار بدم تا کارتون راحت شه و بتونید بدون دردسر روی تمام سیستم ها استفاده کنید
نکته: بعضی از کلید ها که در نسخه های قبلی کاسپر هستند در نسخه 2014 به عنوان کلید نامعتبر شناخته میشن. پس یک کلید جدید رو امتحان کنید.
دانلود فایل و اجرای آن بنا به معماری سیستمی که دارید. (64 بیت یا 32 بیت)
اجرا کردن فایل استخراج کلید از کاسپر و کپی گرفتن از دو فایلی که برنامه ایجاد میکنه و انتقال به سیستمی که کاسپر 2014 روی آن نصب هستش. (فایل های SystemCertificates.reg و LicStorage.reg)
غیرفعال کردن Self-Defence و حذف کلید قبلی و Exit کردن کاسپر 2014 از نوار وظیقه
و در آخر اجرای هردو فایل برای فعال کردن کاسپر و در آخر ریست کردن سیستم و مشاهده نتیجه کار و فعال کردن Self-Defence
دوستان بنده مو به مو کاراهایی که دوستمون گفتن رو برای 2014 Kaspersky Internet Security انجام دادم،ولی نتیجه ای بدست نیاوردم، وباز با اخطار اکتیو کد مواجه میشم،لطفا اگه راه دیگه ای هست پیشنهاد بدید،خیلی کلافه شدم...
خب باید در مسیری که شما میدید،فایلهای آپدیت موجود باشه(که دقیقا نمیدونم کدوم فایلها رو باید کپی کرد)
مسیر پیشفرض در سیستم نیست و مستقیم به سرور متصل میشه: kaspersky lab update server
طبق تجربیات دوستان،گاهی این اتفاق میفته و بعد از ریستارت کردن سیستم و سعی مجدد،همون کلید رو میشه اکتیو کرد
راه دیگه که خودم چندین بار انجام دادم و مشکلی نداشته این هست که:
ابتدا kis 2013 رو نصب و از انجمن زیر با یک کلید بلند مدت اکتیو کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس آخرین نسخه 2014 رو دانلود کرده و بدون اینکه از 2013 خارج شوید،نسخه 2014 رو نصب کن.با همون کلید قبلی فعال خواهد شد.
ممنون از پیشنهاد شما دوست من
ولی با اینکار هر دفع حدود 200مگ باید صرف آپدیت آنتی ویروس کنم،راه منطقی و راحت تری هنوز ارائه نشده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)