تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 602 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

استاد t-jays چند تا سوال برام پیش اومده:
    1. به نظرتون خیلی ضایع ست z1000 رو بیرون از خونه استفاده کنی؟ pedi جان شما استفاده میکنی؟
    2. آیا پلیر Hifiman HM-602 و 601 تو ایران گیر میاد؟ چون تو اون فروم هایی که معرفی کرده بودید، یه استادی گفته بود بهترین گزینه اینه.
    3. بین پلیر های آیپاد تاچ 5 و آیپاد نانو 7 ،کدوم تو بحث موزیک و درایو شدن قوی تره؟ ( فقط تو بحث موزیک )
    با تشکر

سلام. بر اساس اطلاعات شخصی به سوالهای 2 و 3 پاسخ می دهم:
    بهتر بود سوالات مربوط به پلیر را در تاپیک مربوطه می پرسیدید.
    2. من تا به حال نتوانسته ام محصولات Hifiman را در ایران پیدا کنم و به نظر من این پلیر ها در ایران موجود نیستند.
    3. بین iPod Nano 7th gen و iPod Touch 5th g تفاوت چشمگیری وجود ندارد و هر دو در یک سطح هستند و در حال حاضر انتخاب های مناسبی به شمار می روند.
    موفق باشید.

2. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کسی نظری نداره؟

سلام تازه عضو شدم و دلیل عضو شدنمم فقط مشاوره گرفتن برا خرید هدفونه. و پیشاپیش از کسایی که تو این تاپیک مشاوره میدن کمال تشکرو دارم.
    کلا هیچی بلد نیستم پس اگه اشتباه میگم ببخشید.
    اول میخواستم بدونم بهترین برند هدفون چیه؟بعضی جاها گفتن audio technica و sennheiser. به نظر شما بهترین برند هدفون چیه؟که توی هر رنج قیمتی بهترین باشه؟اگه قیمتو در نظر نگیریم بهترین برند چیه؟
    قصد خرید یک هدفون(داخل گوش)دارم برای فیلم دیدن و شاید بعضی وقتا برا موسیقی یعنی اول فیلم بعد موسیقی.موسیقی هم فقط پاپ گوش میکنم.به نظر شما بهترین هدفون تا قیمت 100تومن چیه؟بیس اصلا برام اهمیت نداره به صورتی که کیفیت آهنگو خراب کنه چون فقط پاپ گوش میدم(درکل بیس کمی داشته باشه).مید عالی ای داشته باشه+شفافیت بالا+کیفیت عالی.
    میخوام ارزش خرید بالایی داشته باشه یعنی تو رنج خودش بهترین حتی از گرونترام بهتر باشه.پس اگه موردی اینطوری تا 150بود هم معرفی کنید.
    خواهش میکنم چند مدل معرفی کنید و اونا رو از خوب به بد رتبه بندی کنید.
    اگرم مدلی میشناسید که تو ایران پیدا نمیشه و به نظر شما بهترینه لطفا معرفی کنید.در ضمن اگه هدفونایی که معرفی میکنید از بهترین برند باشه (به نظر شما) خیلی بهتره.
    سورسم هم بیشتر اسپیکر مانیتوز aoc هست و بعد از اون گوشی موبایل
    بازم ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی نظری نداره؟

سلام تازه عضو شدم و دلیل عضو شدنمم فقط مشاوره گرفتن برا خرید هدفونه. و پیشاپیش از کسایی که تو این تاپیک مشاوره میدن کمال تشکرو دارم.
    اول میخواستم بدونم بهترین برند هدفون چیه؟بعضی جاها گفتن audio technica و sennheiser. به نظر شما بهترین برند هدفون چیه؟که توی هر رنج قیمتی بهترین باشه؟اگه قیمتو در نظر نگیریم بهترین برند چیه؟
    قصد خرید یک هدفون(داخل گوش)دارم برای فیلم دیدن و شاید بعضی وقتا برا موسیقی یعنی اول فیلم بعد موسیقی.موسیقی هم فقط پاپ گوش میکنم.به نظر شما بهترین هدفون تا قیمت 100تومن چیه؟بیس اصلا برام اهمیت نداره به صورتی که کیفیت آهنگو خراب کنه چون فقط پاپ گوش میدم(درکل بیس کمی داشته باشه).مید عالی ای داشته باشه+شفافیت بالا+کیفیت عالی.
    میخوام ارزش خرید بالایی داشته باشه یعنی تو رنج خودش بهترین حتی از گرونترام بهتر باشه.پس اگه موردی اینطوری تا 150بود هم معرفی کنید.
    اگرم مدلی میشناسید که تو ایران پیدا نمیشه و به نظر شما بهترینه لطفا معرفی کنید.در ضمن اگه هدفونایی که معرفی میکنید از بهترین برند باشه (به نظر شما) خیلی بهتره.
    بازم ممنون.
    سلام.
    به نظر من چیزی به نام بهترین برند هدفون وجود ندارد زیرا هر برندی برای مدل های حرفه ای خود ویژگی های خاصی را در نظر می گیرد که مناسب بعضی از کاربران هستند و برای بعضی دیگر کاربردی ندارند. اما می توانید برند های مطرح هدفون در رده قیمتهای مختلف را در لینک زیر مشاهده کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به طور کلی هدفون خیلی برای فیلم مناسب نیست و اسپیکر پیشنهادمی شود اما برای موسیقی پاپ و باتوجه به این که شما به بیس قوی احتیاجی ندارید و مید برای شما مهم است Sony XBA-1 پیشنهاد می شود.
    اما در صورتی که می توانید از خارج از کشور خرید نمایید من طبق اطلاعات محدود خودم چهار مدل زیر را پیشنهاد می کنم:
    1. Soundmagic PL-50
    2. VSonic GR99
    3. VSonic VC-02
    4. VSonic GR02 Silver
    برای راهنمایی بیشتر با استاد rave-87 در ارتباط باشید که اطلاعات بسیار بیشتری دارند.
    موفق باشید.
    دوستان نظرشون راجع jabra revo به چیه؟؟؟
    سلام.
    مدل بی سیم این هدفون به دلیل بی سیم بودن کیفیت نسبتا" پایینی نسبت به قیمت دارد و مدل سیمی آن هم قیمت بالایی دارد. در کل خیلی پیشنهاد نمی شود زیرا برند Jabra در زمینه ی موزیک خیلی فعال نیست. شما با قیمتی به مراتب پایینتر می توانید مدلهایی از برند های دیگر با کیفیت بالاتر پیدا کنید. اما در صورتی که وایرلس بودن برای شما اهمیت دارد مدل مناسبی است.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 22-07-2013 at 10:37.

5. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام

یه هدست میخوام قیمت حدود 30-40 تومان و اینکه کیفیت میکروفنش واسم اهمیت داره . چه برند و مدلی پیشنهاد میکنید ؟

ممنون
    لطفا راهنمایی کنید

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از لحاظ تکنیکی چقدر فرق بین ie8 و ie80 ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام ، دوستان من یک Creative EP830 را سه سالی هست دارم ، میخواهم عوضش کنم ريال در رنج 50 تا 70 هزار تومان چه برندی و چه مدلی را پیشنهاد میدهید ؟
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بازم ممنون.
    سلام.
    به نظر من چیزی به نام بهترین برند هدفون وجود ندارد زیرا هر برندی برای مدل های حرفه ای خود ویژگی های خاصی را در نظر می گیرد که مناسب بعضی از کاربران هستند و برای بعضی دیگر کاربردی ندارند. اما می توانید برند های مطرح هدفون در رده قیمتهای مختلف را در لینک زیر مشاهده کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به طور کلی هدفون خیلی برای فیلم مناسب نیست و اسپیکر پیشنهادمی شود اما برای موسیقی پاپ و باتوجه به این که شما به بیس قوی احتیاجی ندارید و مید برای شما مهم است Sony XBA-1 پیشنهاد می شود.
    اما در صورتی که می توانید از خارج از کشور خرید نمایید من طبق اطلاعات محدود خودم چهار مدل زیر را پیشنهاد می کنم:
    1. Soundmagic PL-50
    2. VSonic GR99
    3. VSonic VC-02
    4. VSonic GR02 Silver
    برای راهنمایی بیشتر با استاد rave-87 در ارتباط باشید که اطلاعات بسیار بیشتری دارند.
    موفق باشید.
    خیلی ممنون از کمکی که کردید.
    منتظر نظر بقیه اساتید هستم
    Last edited by differentoy1994; 22-07-2013 at 23:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان چندتا BeyerDynamic DT48 دارم. هدفون قدیمی ولی ساخت آلمان 200 اهم که مونیتور بوده و زمان خودش خیلی معروف بوده و همین الان هم خیلی از علاقمندان ازین هدفون استفاده میکنن و در واقع با استانداردهای امروزی هم جزو رده های بالا قرار میگیره. متاسفانه earpadهاشون (ابر دور هدفون) خراب شده و دوتاشون سیماشون قطع شده. ولی یونیت ها کاملا سالم هستند. چیکارشون کنم؟

چندتا عکس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by flipp; 23-07-2013 at 00:22.

داره خودمونی میشه avannn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

این ex1000 مناسب برای استفاده در بیرون نیست؟آخه تو چنتا ریویو خوندم که صدا رو خوب ایزوله نمی‌کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من هدفونی میخوام برای موزیک گوش دادن و به خصوص سبک الکترونیک(house genre). میخوام بیس قوی داشته باشه و وضوح صدا و تفکیک صدا هم به صورت عالی در کنارش داشته باشه. و بودجم هم تا 500 تومان هست. در ضمن سورس هم vcd سونی هست که به pc متصل کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •