نظر خودم هم بيشتر روي ٤٠٥ مدل پايين هست
اما به نظرتون مدلهاي پايين(همون ٨٣-٨٤) اصطحلاكشون بالا نيست؟
به خرج نيافتادن؟
در مورد پرايد هم كه خوب فدات شم،خودت تو امضات زدي چهارتا در يه بوق!
نظر خودم هم بيشتر روي ٤٠٥ مدل پايين هست
اما به نظرتون مدلهاي پايين(همون ٨٣-٨٤) اصطحلاكشون بالا نيست؟
به خرج نيافتادن؟
در مورد پرايد هم كه خوب فدات شم،خودت تو امضات زدي چهارتا در يه بوق!
405 اصولا چیزی نداره خراب بشه ، موتورش هم XU7 هست که از پیکان سگ جونتره و اصطهلاکش هم زیاد نیست قطعاتش هم نسبتا ارزون و فراوونه
با 1.5 تومن موتورش کاملا نو میشه
پراید 131 بد نیست و خوبه منظورم از امضا امکانت نزدیک به صفر پرایده ( که اتفاقا 405 هم در همین حده )
با سلام
چند روزه دیگه پژو slx tu5 مشکی صفر به دستم میرسه چقدر روش قیمت بزارم برای فروش؟
ممنونم
با اجازه اساتید
پژو SLX TU5 قیمت 27-28 میلیون
سلام،206 sd v8 مدل 88 سفید، یه کف دست درب راننده آبرنگ،کارکرد 70000، بیمه 4 ماه ، چقدر میرزه؟خودش می گه 26
سلام در رابطه با خرید لیفان x60 چه پیشنهادی دارید؟ با توجه به قیمت آن و امکاناتی که داره ارزش خریدن داره؟ با تشکر
سلام.
آیا پارس سال LX ، کارکیت داره ؟
چون سمت چپ فرمان جایی که قبلا دکمه چراغ مه شکن جلو بود(الان آوردنش روو دسته فرمان)یه دکمه هست که عکس گوشی تلفن داره !!!
اساتید راهنمایی میکنن ؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی قفل درها رو میزنی آیینه ها برقی جمع میشن ولی توو اتاق دکمه ای برای این کار نداره که بخوای بصورت دلخواه اوونا رو جمع کنی ؟ آیا راهی داره که به صورت دکمه ای بشه انجامش داد ؟
ممنون
لیفان x60 70 میلیون حدودا
تو این رنج قیمت 60-70 تومن x60 نسبت به mvm x33 برتری داره . با افزایش بودجه میتونید به ماشین های کارکرده مثل سوزوکی ویتارا کارکرده. اسپورتیج 2009 . توسان 2008-2009 بستگی به تمیزی ماشین با این قیمت پیدا کنید
مشخصات فنی لیفان ایکس٦۰
موتور طراحی شرکت ریکاردو انگلستان
حجم موتور (سی سی) ۱۷۹۴
نوع موتور بنزين سوز - بدون دلكو یک كوئل به ازاء هر شمع، انژكتور چند نقطه ای تحت نظارت و كنترل سيستم الكترونيكی موتور (EFI) با تزريق سوخت كاملا ترتيبی - ۱٦ سوپاپه و مجهز به دوميل سوپاپ از بالا ، مجهز به سیستم VVT ( قابلیت هوشمند آوانس کردن میل سوپاپ ورودی)
استاندارد آلایندگی مطابق استاندارد Euro IV
تعداد سیلندر، سوپاپها و آرایش میل سوپاپ ۴ سیلندر خطی، ۱٦ سوپاپه (۲ سوپاپ ورودی و ۲ سوپاپ خروجی به ازاء هر سیلندر)، ۲ میل سوپاپ در سر سیلندر (DOHC) با قابليت تغيير زمانبندی سوپاپها
ضریب تراکم ۱ : ۰۱۰
حداکثر قدرت (HP/RPM) ٦۰۰۰@۱۳۱
حداکثر گشتاور (NM/RPM) ۴۲۰۰@۱٦۸
جعبه دنده ۵ سرعته دستی
سیستم فرمان چرخ دنده شانه ای (Rack & Pinion)، کمک هیدرولیکی
سیستم ترمز جلو ديسك دو جداره با قابلیت تهویه و خنک شونده، عقب دیسک - مجهز به ترمز ضد قفل (A.B.S) چهار كاناله (تمامی چرخها) - قابلیت توزیع هوشمند نیروی ترمزی بر حسب وزن و بار (E.B.D)
سیستم تعلیق جلو، فنر حلقوی با ستون مک فرسون - عقب، تیرچه یک تکه و فنر حلقوی
حجم مخزن سوخت (لیتر) ۵۵
حداکثر سرعت (کیلومتر بر ساعت) ۱۷۰
سایز چرخها رادیال ۱٦ - ٦۵۲۱۵
طول خودرو (میلی متر) ۴۳۲۵
عرض خودرو (میلی متر) ۱۷۹۰
ارتفاع خودرو (میلی متر) ۱٦۹۰
فاصله دو محور (میلی متر) ۲٦۰۰
وزن خالص (کیلوگرم) ۱۳۳۰
گنجایش و تعداد سرنشین ۵ نفر (با احتساب راننده)
تجهیزات و امکانات
سیستم کولر و تهویه مطبوع، آئینه های جانبی برقی، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ترمز ABS چهارکاناله و EBD، سنسور دنده عقب، قفل ایمنی کودک، چراغ ترمز سوم، گرم کن شیشه عقب، شیشه بالابر برقی، برف پاک کن عقب، چراغ مه شکن جلو و عقب، درب بازکن صندوق و باک از داخل، قفل مرکزی و سیستم هشدار دهنده باز بودن درب، سیستم ضد سرقت، قفل ایمنی کودک، فرمان هیدرولیکی تلسکوپی قابل تنظیم، سیستم تنظیم چراغها، پرده شیشه عقب، سیستم CD با ٦ بلندگو
Last edited by softday; 13-07-2013 at 15:51.
سلام
من حدود 13 میلیون تومن میخوام پول ماشین بدم
ماشین رو بیشتر برای سفر و گردش و مهمونی میخوام و کارام تو شهرو با اتوبوس و تاکسی انجام میدم
موتور ماشین تو راه برام مهمه و من خیلی مواظب ماشین هستم و بهش میرسم
بنظرتون کدوم بهتره ، لطفا یک مشاوره خوب بدید که من واقعا چند وقته تو فکرم و واقعا هنگ کردم که چه ماشینی بخرم ، از کلی تحقیق رسیدم به این سه ماشین
پژو 405 ( مدل بین 81 تا 84 گیر میاد )
پژو 206 ( عموما تیپ 2 گیر میاد بین 80 تا 83 )
پژو پارس ( 80 و 81 گیر میاد)
حالا جز پراید !!! ( که اصلا نمی خوام طرفش برم )
ممنون از شما
سلام خدمت اساتید سایت
به نظرتون در آینده میتونم با 40 تومن چیز بهتری بخرم ؟
الان میتونم 206 بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)