هیچی میخواد اهنگ رو شِیر کرده باشه باهاتون
هیچی میخواد اهنگ رو شِیر کرده باشه باهاتون
سلام
من پیشنهاد می کنم زیاد به این چیزا توجه نکن و حساس نباش!!!
به قول دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید فقط میخواسته آهنگ رو شما هم گوش کنید.
حاالا اگر فرض کنیم ، به منظور باشد چی؟
سلام
بهترین کسی که متوجه نیت ایشون میتونه بشه خوده شما هستید!
اگر جنس مخالف هست (و باهاتون صمیمی)و ازتون دلخوره میخواد بهتون بفهمونه که اینقدر ازتون ناراحته در حد جدایی
اگر هم جنس هستید میخواد شما رو در احساسی که داره سهیم کنه باهاش همدردی کنید به نوعی و از حال و هواش باخبر بشید
سلام
جنس مخالف هست
اسم اهنگ طلاق هست اما متن رو ببنید اصلا خیلی ربطی به طلاق و جدایی ندارد![]()
بله دیدم...
ناامیدی خودش رو بیان میکنه اما در عین همراهی با شما...
(نمیدونم والا روحیاتش رو باید بشناسید دیگهشاید کلا از اهنگهای غمگین خوشش میاد
)
سلام
دوستان به یه دختری که قبلا هم میشناختمش یه یک ماهی هست نزدیک شدیم و شبا و هر وقت گیر بیاد با هم میچتیم تا نصفه شب اما در چند وقت اخیر متوجه تغییراتی شدیم
سوالات و بحث ها خصوصی تر شده و در مورد کار های روزانه و نمیدونم اینا هم میشه گفت هست چیزای مورد علاقه نمیدونم خصوصیات اخلاقی و و چیزای خصوصی و شخصیتی و .... هم هست گاهی اوقات جالبش به اینه که انگار اون شخص ناراحت هم نمیشه از این بحث ها و این که یک نفر داره بهش نزدیک میشه و میشه گفت راز ها و ... اش رو هم کم و بیش میگه و منم خوب همچین خیلی چیزی رو مخفی نمیکنم اگر بپرسه تقریبا هر سوالی هم بپرسم جواب میده هر چیزی که باشه مهم نیست انگار این طور که فهمیدم
به توجه به این که فامیل نزدیک هم هست و بزرگ تر از منم هست ایا منظوری داره روی من؟ منو الان چی حساب میکنه من دوست صمیمی هستم فامیلی که رابطه نزدیک باهام داره یا دوست پسرش حساب میشم چی هستم؟ میشه گفت اتفاقا جالب رو هم همشو باهام اشتراک میزاره میدونید نمیخوام در موردش اشتباه کنم و ... و باعث بشم ناراحت بشه چون به عنوان دوست دوست خیلی خوبی هست و راهنمای خیلی خوبی میتونه باشه و اخلاقی هم که داره یه خورده از ایناست که اگر ناراحت شد به این راحتیا نمیبخشه و از دلش در نمیاد
حتی میترسم الان این پستم رو هم بخونهچون اکانت رو میدونم داره ولی خودش میگه فعال نیست اسم کار بریش رو هم ندارم
سلام
چندسال بزرگتره؟
تا حالا دوست پسر داشته؟
(اگر قبلا داشته ممکنه صرفا جهت دوستی معمولی باهاتون در ارتباط باشه)
اگر اولین تجربش هست میتونید جدی بگیریش
دخترها به همین سادگی ها صمیمی نمیشن (اجزای ورود به مسائل خیلی شخصی و جزئیات رو نمیدن...)
بهرحال این شما هستید که چه الان و چه کمی بعد اگر و اگر قصدی دارید باید پا پیش بگذارید
پس یکجایی باید غیرمستقیم نظرش رو بدونید
(توضیح بیشتر نمیدم چون جنبه ی عمومی نداره در تاپیک مطرح بشه)![]()
بعضی افراد خودشون زیاد شوخی میکنن و حتی تیکه میندازند... کنایه و ...
اما بد اخلاق هم هستند و دوست ندارند کسی باهاشون به شوخی چیزی بگه !
در مورد اینها باید چه کرد ؟!
سلام
با دوستانی که جلوی روت خیلی هندونه زیر بغلت میذارن و پشت سرت (پیش عزیزترین دوستات) حرف میزنن چیکار باید کرد؟
امکان کات کردن نیست چون الان که کات نکردم کلی پشت سرم حرف زده و اخلاقشو میشناسم ...
پست @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم ک تازه فرستاده بودن افتاد اخر صفحه قبل :-/
ببخشید![]()
Last edited by Mohammad Yek110; 19-04-2015 at 18:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)