گرگان. پیشتیبانیش چطوره؟ جواب درست میدن یا مثل ایرانسل همراه اول میگن درست میشه و اخرشم هیچ![]()
گرگان. پیشتیبانیش چطوره؟ جواب درست میدن یا مثل ایرانسل همراه اول میگن درست میشه و اخرشم هیچ![]()
پشتیبانی رایتل مگه شهــر به شــهر عوض میــشه؟
من که یکبار یک مشکلی داشتــم درباره فعالسازی سریع انجامـــش دادند![]()
دقیقا منم همین مشکل رو دارم!من 10-12 روز پیش خونمون تا 250 سرعت دانلود داشتم ولی الان بزور 100 سرعت پیج باز کردن 1/4 قبل شده!
برای من که سرعت همیشه 2مگ هست دوستان اگر راهی برای اعتراض به رایتل میشناسن معرفی کنن بجز شماره 200 همگی بریم اعتراض تا سرعت بالای 2مگ هم ارایه بدن
سلام
منم موافق شما هستم اما
اگر پهنای باند کافی ندارند
فکر میکنم بهتره همین ۲ مگابیت بمونه بهتر از اینه که بعدا ۱۲۸ هم نداشته باشیم.
سلام
در صورتی که انتن دهی در جایی که قبلا انتن کامل داشتید قطع شده
قطعا یکی از سایت ها از کار افتاده که نتیجش میشه فشار روی بقیه سایت ها و نتیجه ی بعدیش میشه : افت کیفیت و سرعت .
دقیقا قضیه مثل قطع شدن فیبر نوری اینترنت در فجیره بوده اگه یادتون باشه به علت ترافیک بسیارزیاد که روی باقی گذرگاها وارد میشد سرعت خیلی ها به شدت اومده بود پایین
دوست عزیزبنظر شما کارمند ایرانسل میای
بنده جسارتی به ایرانسل کردم؟
حق با شماست ایرانسل قیمت خیلی از بسته هاش رو که اصلا ۲ برابر نکرد مردم دارن حرف مفت میزنن.حق با شماست رایتل اصلا هیچی واسه گفتن نداره اصلا باید هرچه سریعتر منحل بشه.خوب شد؟![]()
ایرانی جمعت عادت داره به جای اینکه جواب منطقی بده بیاد انگ بزنه.
من سوال کردم شما کدامیک بسته های رایتل رو می تونی با بسته سه ماه 18 و 30 گیگ ایرانسل مقایسه کنی؟ اگر جوابی داری بفرما و وارد حاشیه نشو اونم با سرعت 10 مگ
ضمنا این انجمن ها آزادترین جای دنیاست شما و من هم در انتخاب خود آزادیم پس به جای اینکه موضع بگیرید خودتون هر چی دلتون میخواد انتخاب کنید. من هم رایتل دارم هم ایرانسل هم همراه اول الانم هم بسته همراه اول دارم هم ایرانسل هر کدوم که برام خوب بود انتخاب می کنم و به هر حرف بنی بشری کار ندارم من اون چیزی رو که می بینم قبول می کنم
Last edited by ak313; 29-01-2015 at 16:34.
در مورد مضمحل شدن رایتل هم شک نکن اگر با همین روش حلو بره رایتل هم به تالیا ملحق میشه اگر همین تری جی ایرانسل و همراه اول نبود مشترکین رایتل باید با 32 کیلوبایت سر میکردن
از شرکتی که با بودجه بیت المال اداره میشه بیشتر از اینم نمیشه انتظار داشت.
Last edited by ak313; 29-01-2015 at 16:36.
از دوستانی که دارن ، راضی هستن ؟؟؟
منظورم از نظر قیمت و کیفیت و پشتیبانی و ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)