دوست عزیز شما از کجا متوجه شدی روتر ها مشکل دارند؟ شما مشکل رو روی روتر ها میبینی ولی من دقیقا مشکل رو روی سیستم سانسور و ------ سرورها و فایروال های بد تنظیم شده میبینم.
دوست عزیز شما از کجا متوجه شدی روتر ها مشکل دارند؟ شما مشکل رو روی روتر ها میبینی ولی من دقیقا مشکل رو روی سیستم سانسور و ------ سرورها و فایروال های بد تنظیم شده میبینم.
دیر گفتی دیگه رفتم......ولی خوب بد هم نیست خیلی هم گرون نیست حجمی 3 ماهه با 7 گیگ(2گیگ رایگان) تومن45 بدون هزینه رانژه....سرعتم روزانه شبانه یکیه...به جز همون مشکلی که گفتم...با یه سرور سرعت عجیب میاد پایین...فعلا دارم شبا با 120 تا دانلود میکنم....تا ببینیم چی میشه...هنوز بازی کردن سخته:(
نفهمیدم الان داتکی باز همون مشکل رو داری؟ پیک باری 11 ظهر تا 2 صبح دانلود تک کانکشن از سرورهای .............. مشکل داری؟
سرور و فایروال کجا؟ خود مخابرات؟
فکر کنم منظورش فایروال های ارتباطات زیرساخت باشه.
کل پهنای باند کشور از زیر دست اینا میگذره و مانیتورینگ و هیتلرینگ رو انجام میدن.
متاسفانه بله....همونه....شبا روزا....من با تک کانکشن مشکل دارم....ویدو هم نمیتونم ببینم:((((((......بازی کردن هم سخته......ولی میشه کنار اومد....مثلا لول لگ اسپایک دارم....ولی باز قابل بازیه...
در هر صورت من از یه چیزی مطمعنم اونم اینکه اشکال از تجهیزات مخابرات هست نه پهنای باند همونطور که میدونید بعضی مناطق خوبن....حالا روتر ها یا غیره
Last edited by Ehsan Fire; 12-07-2012 at 12:25.
شما دقیقا کجا زندگی میکنید؟
امروز من این مشکل رو حل میکنم کارشناس ارشد شبکه مخابرات امروز خونه مون میاد تا حضوری هم بش نشون بدم
دوستان دیگر هم اگر مشکل و یا سوالی دارند اینجا بپرسند تا ازش براتون بپرسم
سلام دوستان،خواهشن منو راهنمایی کنید که پشیمون نشم.من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم و با خود چیز پی ان کانکت می شم و سرعتمم عالیه،به خاطر همین اصلا" نیازی به ساکس نیست .حالا می خوام از مخابرات سرویس بگیرم،اما می ترسم مخابرات سرعت چیز پی انش محدود شده باشه و منم مجبور بشم از ساکس استفاده کنم..می خواستم ببینم از این نظر مشکلی وجود داره یا نه؟با تشکر
مخابرات تندگویان هستیم عزیز کوچه بالاییش ...تو اون خونه سازمانیا....
الان سرعت درست شد
دوستان میتونند دانلود و بازی کنند باید پینگ هم خوب شده باشه
دیروز کارشناس بسیار عزیز مخابرات خونه مون 2 ساعت مهمون بودند و همینجا هم ازشون بسیار تشکر میکنم و ما تمامی پروتکلها را با همدیگر و لپتاپ ایشون و سرورهای خارجی و...تست کردیم
اما نتیجه کلی که مشکل کلا چی بود یا اصلا کلا حل شده یا نه و یا رتور و سرور مادر شبکه اینترنت در ایران درسته یا نه و.............
من بهتون اعلام خواهم کرد بزودی....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)