تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 2606 اولاول ... 2092592993053063073083093103113123133193594098091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما از کجا متوجه شدی روتر ها مشکل دارند؟ شما مشکل رو روی روتر ها میبینی ولی من دقیقا مشکل رو روی سیستم سانسور و ------ سرورها و فایروال های بد تنظیم شده میبینم.

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نه داتک نرو

هم منطقه ای

البته من میدونم داتک مشکل نداره ولی گرونه

برو لطفا سپنتا . خوب بود به ما هم بگو چون من یکساله میگیرم اگر 1 ماه تستش برام خوب بود فقط هم نامحدود

فقط بدون ما مشکل سرعت الان نداریم چون از یک کشور و با پروتکل اش خوب میگیرم حالا بماند کجا و .... ولی بقیه جاها خراب هست

چطور بگم از 9 تا سورس من هفته پیش 9 تا خوب یکی خراب این هفته دقیقا بر عکس 9 تا خراب و یکی خوب هست الان
    دیر گفتی دیگه رفتم ......ولی خوب بد هم نیست خیلی هم گرون نیست حجمی 3 ماهه با 7 گیگ(2گیگ رایگان) تومن45 بدون هزینه رانژه....سرعتم روزانه شبانه یکیه...به جز همون مشکلی که گفتم...با یه سرور سرعت عجیب میاد پایین...فعلا دارم شبا با 120 تا دانلود میکنم....تا ببینیم چی میشه...هنوز بازی کردن سخته:(

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دیر گفتی دیگه رفتم ......ولی خوب بد هم نیست خیلی هم گرون نیست حجمی 3 ماهه با 7 گیگ(2گیگ رایگان) تومن45 بدون هزینه رانژه....سرعتم روزانه شبانه یکیه...به جز همون مشکلی که گفتم...با یه سرور سرعت عجیب میاد پایین...فعلا دارم شبا با 120 تا دانلود میکنم....تا ببینیم چی میشه...هنوز بازی کردن سخته:(

نفهمیدم الان داتکی باز همون مشکل رو داری؟ پیک باری 11 ظهر تا 2 صبح دانلود تک کانکشن از سرورهای .............. مشکل داری؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوست عزیز شما از کجا متوجه شدی روتر ها مشکل دارند؟ شما مشکل رو روی روتر ها میبینی ولی من دقیقا مشکل رو روی سیستم سانسور و ------ سرورها و فایروال های بد تنظیم شده میبینم.

سرور و فایروال کجا؟ خود مخابرات؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرور و فایروال کجا؟ خود مخابرات؟
    فکر کنم منظورش فایروال های ارتباطات زیرساخت باشه.
    کل پهنای باند کشور از زیر دست اینا میگذره و مانیتورینگ و هیتلرینگ رو انجام میدن.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نفهمیدم الان داتکی باز همون مشکل رو داری؟ پیک باری 11 ظهر تا 2 صبح دانلود تک کانکشن از سرورهای .............. مشکل داری؟
    متاسفانه بله....همونه....شبا روزا....من با تک کانکشن مشکل دارم....ویدو هم نمیتونم ببینم:((((((......بازی کردن هم سخته......ولی میشه کنار اومد....مثلا لول لگ اسپایک دارم....ولی باز قابل بازیه...
    در هر صورت من از یه چیزی مطمعنم اونم اینکه اشکال از تجهیزات مخابرات هست نه پهنای باند همونطور که میدونید بعضی مناطق خوبن....حالا روتر ها یا غیره
    Last edited by Ehsan Fire; 12-07-2012 at 12:25.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

متاسفانه بله....همونه....شبا روزا....من با تک کانکشن مشکل دارم....ویدو هم نمیتونم ببینم:((((((......بازی کردن هم سخته......ولی میشه کنار اومد....مثلا لول لگ اسپایک دارم....ولی باز قابل بازیه...
    در هر صورت من از یه چیزی مطمعنم اونم اینکه اشکال از تجهیزات مخابرات هست نه پهنای باند همونطور که میدونید بعضی مناطق خوبن....حالا روتر ها یا غیره
    شما دقیقا کجا زندگی میکنید؟

امروز من این مشکل رو حل میکنم کارشناس ارشد شبکه مخابرات امروز خونه مون میاد تا حضوری هم بش نشون بدم

دوستان دیگر هم اگر مشکل و یا سوالی دارند اینجا بپرسند تا ازش براتون بپرسم

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان،خواهشن منو راهنمایی کنید که پشیمون نشم.من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم و با خود چیز پی ان کانکت می شم و سرعتمم عالیه،به خاطر همین اصلا" نیازی به ساکس نیست .حالا می خوام از مخابرات سرویس بگیرم،اما می ترسم مخابرات سرعت چیز پی انش محدود شده باشه و منم مجبور بشم از ساکس استفاده کنم..می خواستم ببینم از این نظر مشکلی وجود داره یا نه؟با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما دقیقا کجا زندگی میکنید؟

امروز من این مشکل رو حل میکنم کارشناس ارشد شبکه مخابرات امروز خونه مون میاد تا حضوری هم بش نشون بدم

دوستان دیگر هم اگر مشکل و یا سوالی دارند اینجا بپرسند تا ازش براتون بپرسم
    مخابرات تندگویان هستیم عزیز کوچه بالاییش ...تو اون خونه سازمانیا....

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

الان سرعت درست شد

دوستان میتونند دانلود و بازی کنند باید پینگ هم خوب شده باشه

دیروز کارشناس بسیار عزیز مخابرات خونه مون 2 ساعت مهمون بودند و همینجا هم ازشون بسیار تشکر میکنم و ما تمامی پروتکلها را با همدیگر و لپتاپ ایشون و سرورهای خارجی و...تست کردیم

اما نتیجه کلی که مشکل کلا چی بود یا اصلا کلا حل شده یا نه و یا رتور و سرور مادر شبکه اینترنت در ایران درسته یا نه و.............

من بهتون اعلام خواهم کرد بزودی....

11. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •