تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 325 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 3243

نام تاپيک: German Truck Simulator

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

معذرت میخوام ولی این آموزش زیاد کامل نیست آخه یه دستور حیاتی مثل merge رو که برای ادیت خیلی مهمه نوشته نمی دونم مال چیه . بهترین روش برای یاد گرفتن zmod آموزش تصویریه . چه عکس چه ویدیو

---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

بگو دقیقا میخوای چیکار کنی تا اون چیزایی که خودم یاد گرفتم رو بهت بگم .
    سلام
    من میخواهم یه دونه اف اچ سقف کوتاهش کنم
    یا مثلا ده چرخش کنم
    چراغهاشومدل جدید کنم
    لطف کنید پله به پله بگید
    درمراحل دیگه ادیت کفی
    ویا نوشتن روکامیونها

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

بسم الله یعنی همه زدمودلر رو برات توضیح بدم؟!!

( سی دل بربچون ) ترجمه دزفولی = فارسی: ( برای بره بچ ):
    آموزش مبتدی کار با زدمودلر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منکه نگفتم همشو یکجا بگو.......

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام...
    حامد عزیز ماشین های اصلی بازی خودشون آرم اصلی رو هم دارن.متریال یا تکسچر هم بهشون داده شده...
    من فقط اون آرم جلوی بنز رو پاک کردم.وآرم اصلی رو از پشتش آوردم جلو و در جای اصلی قرار دادم.
    حالا آرمش هیچی.من ماشینو با زمودلر باز کردم.آدرس فایل بیس رو هم دادم بهش و بدونه هیچ خطایی تو زمودلر باز شده و قابل ادیته.
    اما بعد از هر نوع دستکاری یا ویرایشی رو ماشین.اونو با پسوند مخصوص Ets/Gts توی یک فولدر جداگانه اکسپورت میکنم.ولی داخل اون فولدر به جز اون فایل ماشین که پسوندش pmg هست چندتا فایل دیگه ام با پسوند های مختلف هست!!!!!
    و حالا من از این لحضه به بعد چجوری ماشینی که ادیت کردمو وارد بازیم کنم؟؟؟؟؟؟؟
    این قسمتو یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
    کار با زمدلر رو هم ، نه حرفه ای ، اما بلدم.
    تو کار با zmod خودم تا دیروز 100% مبتدی بودم تازه الان یه چیزایی دستگیرم شده .
    اگر شما هیچ قطعه جدیدی رو به کامیون اضافه نکردین بعد از اکسپورت به مسیر مثلا vehicle/truck/mercedes_actros باید پوشه vehicle (غیر از این کار نمیکنه ) رو روش راست کلیک و از آپشن winrar گزینه add to archive رو انتخاب کنی فایل رو با پسوند zip رو حالت store ذخیره کن البته یادت نره که اسم فایل رو تو winrar باید مثلا اینجوری بنویسی mercedes.scs و بذاریش تو پوشه mod .
    اون فایل های دیگه باید اونجا باشه اونا فکر میکنم آدرس تکسچر ها و متریال ها باشن .
    هیچ اسم و آدرسی روهم که مربوط به متریال و تکسچر ها میشه رو تو zmod نباید اشتباه بنویسید یا دستکاری کنید .
    اگه کمکی درباره اضافه کردن یه قطعه جدید خواستید بگید تا دقیق و مو به مو بهتون بگم .
    Last edited by hamed30; 12-05-2012 at 17:38.

3. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    من میخواهم یه دونه اف اچ سقف کوتاهش کنم
    یا مثلا ده چرخش کنم
    چراغهاشومدل جدید کنم
    لطف کنید پله به پله بگید
    درمراحل دیگه ادیت کفی
    ویا نوشتن روکامیونها

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

منکه نگفتم همشو یکجا بگو.......
    من در این حد چیزی یاد ندارم آخه شما میخواین کلا مدل اصلی رو عوض کنید ولی ما داریم درباره ادیت مدل اصلی صحبت میکنیم .
    شاید دوستمون Nice 2000 یه چیزایی بدونه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

راستی یادم نبود تو خود بازی میشه عکس گرفت .برم خونه این کارو میکنم .
    اگه بخوام یه جسم براق تر از حد معمول بشه باید چه کنم ؟
    چرا وقتی یه عکس رو با dds converter میخوام کانورت کنم ارور size=not a power 2 میده قضیه این x1,x2 تو عکسا چیه ؟
    برا براق تر شدن خودمم هنوز صاف بلدش نیستم ولی تو متریال (dif_spec.add.env) تو سر برگ اولی بیسیک پارامتر پارامتر رنگ Specular زیاد کنید.
    جریان dds converter اینه که حتما طول و عرض سایزهای عکس باید یکی از اینها باشه:32. 64. 128. 256. 512. 1024. 2048 و ...
    وحتما نباید طول وعرض یکی باشه مثلا حتی میشه :طول:1024 عرض: 512 باشه.
    تکسچر های خود بازی هم از همین قاعده پیروی میکنن.

6. 2 کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

دوست عزیز آقای nice 2000
    یه چند تایی سوال داشتم و میخواستم که کمکم کنید...
    1.من فایل base رو از فشرده خارج کردم .ماشین مورد نظرمو هم وارد زمودلر کردم و ادیتش کردم.(مشکل نبودن تکسچر هم همونطور که گفته بودید درست کردم)
    حالا که کارم روی ماشین تمام شده . باید اونا کجا اکسپورت کنم !؟؟
    یعنی من فایل truck رو از داخل مرسدس باز کردم و ادیتش کردم.حالا کجا باید استخراجش کنم...؟؟؟

من چند بار تلاش کردم و ماشینم رو بعد از ادیت( مثلا آرم بنز رو براش گذاشتم) اکسپرت کردم .اما در کنار فایلی که من در 1 فولدر اکسپرت کرده بودم چندتا فایل دیگه ام هست!!!!
    اونا چیه ..؟؟؟
    من یه فایل رو ادیت کردم اما چندتا فایل برام اکسپرت میشه!!! (فکر میکنم فایل تکسچر و ... باشه)
    و اما..
    مگه نباید دوباره اون ماشینی که ادیت کردیم رو وارد پوشه base/vehicle/truk/mercedes_actros کنیم و با وینرار به حالت فشرده تبدیل کنیم..!!!؟؟؟ یعنی store کنیمش
    من این کارو انجام میدم و داخل فولدر بازی با اصلی جایگزین میکنم اما بازی اجرا نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!
    من لنگ اینم.ممنون میشم اگه کمک کنید.
    یه توضیح کامل در این مورد بدید ممنون میشم

مثل بقیه مدل ها یی که دانلود میکنی:مثل یه پچی که میخوای وارد بازی کنی توپوشه mod یه مسیر مثل همون مسیر تو فایل بیس اولین پوشه vehicle و ... اکسپورتش کن. وای تو بیس اکسپورتش کردی؟
    بازم میگم:هیچقت تو پوشه بیس مدل رو اکسپورت نکنید!!! تو پوشه مود اکسپورت کنید.
    من بالا تر برای یه نفر که همین مشکل رو داشت توضیح داده بودم په پوشه مود برا قشنگیه؟ حالا دیگه فایل پشتیبان نداری.اگه پست هارو یه نگاه مینداختی هم خیلی از مطالب رو توضیح دادم هم به این مشکل بر نمیخوردی.
    شما فقط بنز رو ادیت کردی؟
    اگه ایطوره بذار ببینم شای بتونم درستش کنم.
    شما دوست عزیز این رو دانلود کن و بنداز توی پوشه مرسدس بدون اینکه اجزای پوشه مرسدس بیس رو پاک کنی.
    و تکسچر light.dds رو هم توی مسیر خودش کپی کن.
    مدل بنزه که قبلا ادیتش کردم واست آپلودش کردم:
    کد:

دوستان این مدل طبیعت رو که ادیت کردم دانلود کنید به درد میخوره همش 52kb
    اگه کسی خواست مدلش رو بذارم برا دانلود فعلا که هی مدل بذار انگار کسی دانلود نمیکنه!

8. 3 کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه senatoor3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران 68

پيش فرض

مثل بقیه مدل ها یی که دانلود میکنی:مثل یه پچی که میخوای وارد بازی کنی توپوشه mod یه مسیر مثل همون مسیر تو فایل بیس اولین پوشه vehicle و ... اکسپورتش کن. وای تو بیس اکسپورتش کردی؟
    بازم میگم:هیچقت تو پوشه بیس مدل رو اکسپورت نکنید!!! تو پوشه مود اکسپورت کنید.
    من بالا تر برای یه نفر که همین مشکل رو داشت توضیح داده بودم په پوشه مود برا قشنگیه؟ حالا دیگه فایل پشتیبان نداری.اگه پست هارو یه نگاه مینداختی هم خیلی از مطالب رو توضیح دادم هم به این مشکل بر نمیخوردی.
    شما فقط بنز رو ادیت کردی؟
    اگه ایطوره بذار ببینم شای بتونم درستش کنم.
    شما دوست عزیز این رو دانلود کن و بنداز توی پوشه مرسدس بدون اینکه اجزای پوشه مرسدس بیس رو پاک کنی.
    و تکسچر light.dds رو هم توی مسیر خودش کپی کن.
    مدل بنزه که قبلا ادیتش کردم واست آپلودش کردم:
    کد:

دوستان این مدل طبیعت رو که ادیت کردم دانلود کنید به درد میخوره همش 52kb
    اگه کسی خواست مدلش رو بذارم برا دانلود فعلا که هی مدل بذار انگار کسی دانلود نمیکنه!
    دوست عزیز nice 2000
    ممنون بابت راهنمایی.ولینک
    آره من فقط بنز رو ادیت کردم.پست هارو هم از اول تا همبن جا خوندم..!!!!!!!!!!!!!!!!
    اما یک باره اشتباه کردم دیگه!!!
    اشکال نداره !!! یاد میگیریم عوضش
    --------------------------------------------
    خوب من وقتی مدلم رو ادیت کردم و در یک پوشه دیگه اکسپورت کردم.اونوقت اونو باید به همراه چه فایل هایی برای قرار دادن در پوشه mod و بازی به پسوند scs تغیر بدم؟؟؟
    دوست عزیز hamed 30 گفتن با وینرار در حالت zip اون رو store کنم و با پسوند scs.اما اشکال من این بود در حات rar این کارو انجام میدادم. حالا برم یه تست بزنم...
    راستی...
    اگه قراره مدلی رو که ادیت میکنیم به داخل پوشه mod بریزیمش . پس اون فایل base رو باید بدون دست کاری سر جای خودش تو فولدر بازی بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    (( یعنی بهتره از base کپی بگیریم و اون کپی رو از فشرده خارجش کنیم . مدلاشو ادیت کنیم . بریزیم تو پوشه mod و بعد بدون دست زدن به فایل بیس اصلی وارد بازی بشیم ))
    من اگر درست یاد بگیرم کاری میکنم کارستون.تمام ماشینای داخل ایران رو میسازم و تبدیل میکنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اینم اولین مدی که ساختم منتظر بعدی ها و بهترازاین ها باشین

Last edited by hamed30; 12-05-2012 at 22:01.

11. 4 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

دوست عزیز nice 2000
    ممنون بابت راهنمایی.ولینک
    آره من فقط بنز رو ادیت کردم.پست هارو هم از اول تا همبن جا خوندم..!!!!!!!!!!!!!!!!
    اما یک باره اشتباه کردم دیگه!!!
    اشکال نداره !!! یاد میگیریم عوضش
    --------------------------------------------
    خوب من وقتی مدلم رو ادیت کردم و در یک پوشه دیگه اکسپورت کردم.اونوقت اونو باید به همراه چه فایل هایی برای قرار دادن در پوشه mod و بازی به پسوند scs تغیر بدم؟؟؟
    دوست عزیز hamed 30 گفتن با وینرار در حالت zip اون رو store کنم و با پسوند scs.اما اشکال من این بود در حات rar این کارو انجام میدادم. حالا برم یه تست بزنم...
    راستی...
    اگه قراره مدلی رو که ادیت میکنیم به داخل پوشه mod بریزیمش . پس اون فایل base رو باید بدون دست کاری سر جای خودش تو فولدر بازی بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    (( یعنی بهتره از base کپی بگیریم و اون کپی رو از فشرده خارجش کنیم . مدلاشو ادیت کنیم . بریزیم تو پوشه mod و بعد بدون دست زدن به فایل بیس اصلی وارد بازی بشیم ))
    من اگر درست یاد بگیرم کاری میکنم کارستون.تمام ماشینای داخل ایران رو میسازم و تبدیل میکنم.
    ببین همون آدرس رو توی فایل بیس بساز و مستقیم اونجا اکسپورتش کن و ذخیرش کن اون فایلهای کناریش هم نیازه.
    آره من هم همین کار رو میکنم کاملا درسته شما اگه بخوای رو فایل بیس کار کنی هم پشتیبان از کارهات نداری هم موقع بستن مدل خیلی طول میکشه.پوشه مود مثل یه پچ عمل میکنه.

13. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

اینم اولین مدی که ساختم منتظر بعدی ها و بهترازاین ها باشین
    بابا ای ول خوب راه افتادی.عالیه.
    فقط مدلی رو که کامل کردی لطف کن برای دوستان بجز عکس مدلشم بذار.

15. 2 کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin13720's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

بچه ها من یه اتوبوس که برای gta sa ساخته بودم به جرمن تبدیل کردم همه چیزش خوبه به جز قسمتهای CHROME که صورتی میان تو بازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیکارش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •