برای انلاک کردن روی اون shout برید و R رو بزنید.
برای انلاک کردن روی اون shout برید و R رو بزنید.
سلام به همگی .من عشق بازیای openworld ام حالا فرقی نمی کنه rpg باشه یا چیز دیگه.کنسول من ایکس باکسه(360)و عشق گرگینه شدنم.از همون اول بازی رفتم که گرگینه بشم و شدم منتهی بدیش اینه که در روز فقط یه بار میشه گرگینه شد.تو یه سایتی خوندم که یه انگشتری هست که اگه اونو بگیری می تونی هر وقت بخوای گرگینه بشی.1.میشه بگین اسم و مکان اون انگشتره کجاست؟
2.من می خوام عضو یه گروه باحال بشم.گروهی که مردمو بکشنو خلاصه بهم حال بده(به غیر از دار و دسته دزدان).اگه میشه یه گروهی رو بهم معرفی کنین با آدرس و مکان دقیق تا بتونم عضوشون بشم. در ضمن من الآن عضو گروه the compionsهستم.
فکر کنم معالجه شدم. رفتم پیش یه جادوگره و بعد با هم رفتیم کنار به چند تا سنگ ایستاده که وسطش هم یه سنگ گرد بود . همون جا یارو یه وردی خوند و بعد از چند ثانیه چشم سیاهی رفت و بعد دیدم که از قدرتهای خوناشام خبری نیست.أوست عزیز چند صفحه پیش درخواستتون رو پاسخ دادم. یه کوئست هست که باید بزنید , با یکی از اون صحاب های مسافرخونه ها حرف بزنید و اونا میدن کوئست رو , اگر مشکلی داشتید مطرح کنید.
من save قبلیم بدبختانه واسه جایی که با اسکلتها رو میکشتمه
خیلی قدیمه که!
اشتباه کردم که از save کردن از دکمه F5 استفاده میکردم!
Save های این بازی دارید شما؟!
دوستان من از وقتی High Res Texure Pack رو نصب کردم، وقتی میرم تو بازی بعد چند دقیقه از بازی میاد بیرون.
اگه High Res Texure Pack رو غیر فعال کنم درست میشه. مشکل از چیه ؟ چه کار کنم؟
ممنون.
من سیو های بازیم خب با شما متفاوته , من کاراکترم فرق داره.
راستی اقا داریوش یه کد دادن چرا از اون استفاده نکردید؟
دوستان تو این مرحله ای که میریم مهمونی تو یه قصر و tholmor embasy فکنم هستش تو اون قصر بعد از اینکه یه مرد رو مست میکنیم و پا میشه مجلسو مشغول میکنه و بعد ما میریم داخل آشپزخونه و بعدش چیکار کنم که کسی نشناسه و نکشنه مارو؟ پدرم درومد از بس اینمرحله رو رفتم
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
بچه ها این بازی کد تقلبی چیزی داره؟
مشکل اینجاست که یه ضربه شمشیر کوچولوی دشمن ، کاراکتر زره پوشیده ی منو میکشه.یعنی همون لباس و زره دشمنو پوشیدم اما فقط اونا منو میکشن حتی با سپر و جادو هر چی که دارم به یکیشون حمله میکنم اما ککشم نمیگزه
1- اتفاقا منم در این رابطه کنجکاو بودم رفتم سر و تهشو گیر آوردماین هم مرحله هاش هست
- (Optional) Speak to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the father of the slain child in Falkreath.
- Talk to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , who is in a jail cell located in the Falkreath barracks.
- Accept his quest and take his [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Kill the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Accept [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quest to kill Sinding.
- Travel to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
- Speak with Sinding
- Defeat Sinding OR defeat Hircine's Hunters and speak with Sinding.
- Speak with Hircine.
البته این مرحله 2 حالت داره ... یکی اینکه sinding رو میکشی و این خدایه hircine بهت یه پوست یه حیونی رو میده
دومی اینکه به sinding کمک میکنی بهت اون انگشتر رو میده
شروع ماموریت هم بصورت زیر هست :
In the graveyard outside of the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , grieving parents of a recently slain child are being consoled by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the father of the child, tells you that a laborer working for him on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] named [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] was the murderer and is currently locked up in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در رابطه با گروهی که گفتید ... میتونید عضو گروه Dark Brotherhood بشید که برای عضو شدنش باید با بچه های یه پرورشگاهی تو ریفتن صحبت کنی که آدرس یه پسری توی Windhelm رو بهت میدن ... وقتی میری پیشش ، خودتو یه dark brotherhood جا میزنی و اون کسی که میخواد رو میکشی . بعد از اینکه از پسره جایزتو گرفتی بعد از یه مدتی یه نامه میرسه دستت علامت یه کف دست روشه زیرشم نوشته We Know
وقتی نامه رو گرفتی برو بگیر بخواب بیدار بشی یکی بالا سرته و بهت میگه .....
(یکی جلویه این دهن منو بگیره)
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
شما مطمئنی قبل این مرحله وسایلت رو دادی به اون wood elf تا برات بزاره تو صندوقه پشت آشپزخونه ؟؟ اگه هم با وسایل خودت هم نمیتونی بکشی چند راه داره :
1-از سیو های قبل این کوئست بیار ، بعدش برو قوی شو وقتی خیلی قوی شدی بیا این کوئست رو انجام بده
2- فرار کن (که بازم توی قسمت آزاد کردن زندانی به مشکل بر میخوری )
دمت گرم spoiler تمامشو گفتی دیگه
حداقل میزاشتیدش تو SP یه بنده خدایی میاد نخونه.![]()
اقا داریوش گفتش برو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نام کوئستتو بده و با کد setstage تمومش کن بره
میشه بگید باید چیکار کنم چون من زیاد با این چیزا اشنایی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)