سلام میشه توی این بازی آشپزی کرد اگه میشه چطور؟
یه سوال دیگه چطور میشه ماهی گیری کرد؟
سلام میشه توی این بازی آشپزی کرد اگه میشه چطور؟
یه سوال دیگه چطور میشه ماهی گیری کرد؟
شما ابتدا باید خونه تون رو بزرگ کنید.تا اشپزخونه باز بشه بعد وسایل اشپزی رو ازTV shopingسفارش بدین بعد مواد مورد نیاز رو بزارین تو یخچال بعد برین کنار گاز و بقیه....
اول باید چوب ماهی گیری را بگیرید برای این کار باید ساعت7 تا 10 روز شنبه یا یکشنبه یا سه شنبه فکر کنم باید به ساحل بیان و با ماهیگیر صحبت کنین تا بهتون چوبو بده.حداقل یک جا در ابزارتان داشته باشید.
برای بدست اوردن چوب ماهیگیری دوم باید 50 تا ماهی یا بیشتر در حوضچه تان داشته باشید.
موفق باشید.![]()
TV shoping چیه؟ چه طور باید از
TV shoping سفارش بدم لطفا بیشتر توضیح بدید در ضمن من با گیم پد بازی میکنم؟؟؟
يك برنامه هست كه شنبه ها پخش ميشه
شما بايد شنبه اون برنامه رو ببيني و به Inn بري اونوقت با تلفني كه سمت راست رستوران قرار داره زنگ بزني و وسايل آشپزي رو بخري
نكته : اگر ميبيني برنامه برات پخش نميشه حتما خونت آشپزخانه نداره ... اول بايد بري پيش نجار بهش پول بدي تا برات خونه رو بزرگ كنه![]()
درضمن فراموش نکن که برنامه رو تا اخر نگاه کنی.مهمه.
من الان خونم خیلی بزرگه و دو بار خونمو ارتقا دادم و یه اتاق خواب بهش اضافه شده ولی روزای یکشنبه برنامه ی tv shoping رو پخش نمیکنه و اینا رو پخش میکنه:
هواشناسی 2-اخبار 3-داستان مزرعه 4-the shogi hour
چکار کنم من از کد استفاده میکنم!
سلام
در پاسخ جناب playstation 3 بگم که شاید اون روز روز خاصیه که مسافرخانه تعطیله . مثلاً مسابقه ای چیزیه یا برفی چیزی میاد که پخش نمی کنه . ربطی هم به کد نداره اگه خونه بزرگ باشه باید در روز های Saturday اونو پخش کنه .
اما یه توصیه .
اگه با صحنه ی موجود در عکس زیر برخوردید حتماً درخواست شهردار را قبول کنید و به مسافرخانه رفته و Apple pie را گرفته و به مادربزرگ Ellen تحویل بدید . بعد که مادربزرگ تشکر کرد می خواد به شما انعام بده که شما گزینه ی دوم ( من به انعام احتیاج ندارم ) را انتخاب کنید تا Elli پیداش بشه و پس از گفت و گو با مادربزرگ به پیش نهاد مادربزرگ به شما یک Apple pie بدهد که شما می تونید اونو بخورید یا به دخترها هدیه بدید تا قلبشون زودتر قرمز شه . در ضمن یک یا دو روز بعد شهردار برگشته و از شما تشکر می کند و یک غذا را به شما می دهد که آنرا می خورید .
اما سوال من :
وقتی مثل عکس زیر Ann میاد و از من می خواد روزی سه تخم مرغ به او بدهم من فرداش ساعت 5 بعد از ظهر می رم به مسافرخانه و بهش 3 تا تخم مرغ می دم ولی اون مثل موقعی که بهش هدیه دادی تشکر می کنه می خواستم ببینم همین تشکر کردن درسته یا باید چیز دیگه ای بگه ؟
Last edited by aquaquest; 13-09-2008 at 01:19.
روزهای شنبه TV Shoping هست نه یکشنبه
در جواب سوال شما باید بگم که :
شما باید قبل از ساعت 5 تخم مرغ ها رو به Ann بدید... وقتی وارد مسافر خانه میشید Ann دم در وایستاده و ازتون میپرسه که 3 تا تخم مرغ رو آوردید ؟ و 3 تا تخم مرغ رو به صورت اتوماتیک از شما میگیره... از ساعت 5 که بگذره دیگه قبول نمیکنه...
پس تا قبل از این که ساعت 5 بشه مسافر خانه باشید![]()
میشه ترجمه کنی
این ترفند ما گاو هایی است که بین 5 تا 8 قلب دارند .
شما باید بفروشید اولین گاو رو سپس گاو دوم رو به بیرون ببرید و 40 بار اون رو با بروش تمیز کنید .
سپس به سمت بارلی بروید . یادتون نره که باید گاو اول رو بفروشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)