تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 860 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام میشه توی این بازی آشپزی کرد اگه میشه چطور؟
    یه سوال دیگه چطور میشه ماهی گیری کرد؟

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام میشه توی این بازی آشپزی کرد اگه میشه چطور؟
    یه سوال دیگه چطور میشه ماهی گیری کرد؟
    شما ابتدا باید خونه تون رو بزرگ کنید.تا اشپزخونه باز بشه بعد وسایل اشپزی رو ازTV shopingسفارش بدین بعد مواد مورد نیاز رو بزارین تو یخچال بعد برین کنار گاز و بقیه....
    اول باید چوب ماهی گیری را بگیرید برای این کار باید ساعت7 تا 10 روز شنبه یا یکشنبه یا سه شنبه فکر کنم باید به ساحل بیان و با ماهیگیر صحبت کنین تا بهتون چوبو بده.حداقل یک جا در ابزارتان داشته باشید.
    برای بدست اوردن چوب ماهیگیری دوم باید 50 تا ماهی یا بیشتر در حوضچه تان داشته باشید.
    موفق باشید.

3. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

شما ابتدا باید خونه تون رو بزرگ کنید.تا اشپزخونه باز بشه بعد وسایل اشپزی رو ازTV shopingسفارش بدین بعد مواد مورد نیاز رو بزارین تو یخچال بعد برین کنار گاز و بقیه....
    اول باید چوب ماهی گیری را بگیرید برای این کار باید ساعت7 تا 10 روز شنبه یا یکشنبه یا سه شنبه فکر کنم باید به ساحل بیان و با ماهیگیر صحبت کنین تا بهتون چوبو بده.حداقل یک جا در ابزارتان داشته باشید.
    برای بدست اوردن چوب ماهیگیری دوم باید 50 تا ماهی یا بیشتر در حوضچه تان داشته باشید.
    موفق باشید.
    TV shoping چیه؟ چه طور باید از
    TV shoping سفارش بدم لطفا بیشتر توضیح بدید در ضمن من با گیم پد بازی میکنم؟؟؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

TV shoping چیه؟ چه طور باید از
    TV shoping سفارش بدم لطفا بیشتر توضیح بدید در ضمن من با گیم پد بازی میکنم؟؟؟
    يك برنامه هست كه شنبه ها پخش ميشه

شما بايد شنبه اون برنامه رو ببيني و به Inn بري اونوقت با تلفني كه سمت راست رستوران قرار داره زنگ بزني و وسايل آشپزي رو بخري

نكته : اگر ميبيني برنامه برات پخش نميشه حتما خونت آشپزخانه نداره ... اول بايد بري پيش نجار بهش پول بدي تا برات خونه رو بزرگ كنه

6. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

درضمن فراموش نکن که برنامه رو تا اخر نگاه کنی.مهمه.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

من الان خونم خیلی بزرگه و دو بار خونمو ارتقا دادم و یه اتاق خواب بهش اضافه شده ولی روزای یکشنبه برنامه ی tv shoping رو پخش نمیکنه و اینا رو پخش میکنه:
    هواشناسی 2-اخبار 3-داستان مزرعه 4-the shogi hour
    چکار کنم من از کد استفاده میکنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aquaquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

در پاسخ جناب playstation 3 بگم که شاید اون روز روز خاصیه که مسافرخانه تعطیله . مثلاً مسابقه ای چیزیه یا برفی چیزی میاد که پخش نمی کنه . ربطی هم به کد نداره اگه خونه بزرگ باشه باید در روز های Saturday اونو پخش کنه .
    اما یه توصیه .
    اگه با صحنه ی موجود در عکس زیر برخوردید حتماً درخواست شهردار را قبول کنید و به مسافرخانه رفته و Apple pie را گرفته و به مادربزرگ Ellen تحویل بدید . بعد که مادربزرگ تشکر کرد می خواد به شما انعام بده که شما گزینه ی دوم ( من به انعام احتیاج ندارم ) را انتخاب کنید تا Elli پیداش بشه و پس از گفت و گو با مادربزرگ به پیش نهاد مادربزرگ به شما یک Apple pie بدهد که شما می تونید اونو بخورید یا به دخترها هدیه بدید تا قلبشون زودتر قرمز شه . در ضمن یک یا دو روز بعد شهردار برگشته و از شما تشکر می کند و یک غذا را به شما می دهد که آنرا می خورید .

اما سوال من :
    وقتی مثل عکس زیر Ann میاد و از من می خواد روزی سه تخم مرغ به او بدهم من فرداش ساعت 5 بعد از ظهر می رم به مسافرخانه و بهش 3 تا تخم مرغ می دم ولی اون مثل موقعی که بهش هدیه دادی تشکر می کنه می خواستم ببینم همین تشکر کردن درسته یا باید چیز دیگه ای بگه ؟

Last edited by aquaquest; 13-09-2008 at 01:19.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

5 شنبه و قبل از 5

من الان خونم خیلی بزرگه و دو بار خونمو ارتقا دادم و یه اتاق خواب بهش اضافه شده ولی روزای یکشنبه برنامه ی tv shoping رو پخش نمیکنه و اینا رو پخش میکنه:
    هواشناسی 2-اخبار 3-داستان مزرعه 4-the shogi hour
    چکار کنم من از کد استفاده میکنم!
    روزهای شنبه TV Shoping هست نه یکشنبه

سلام

اما سوال من :
    وقتی مثل عکس زیر Ann میاد و از من می خواد روزی سه تخم مرغ به او بدهم من فرداش ساعت 5 بعد از ظهر می رم به مسافرخانه و بهش 3 تا تخم مرغ می دم ولی اون مثل موقعی که بهش هدیه دادی تشکر می کنه می خواستم ببینم همین تشکر کردن درسته یا باید چیز دیگه ای بگه ؟

در جواب سوال شما باید بگم که :

شما باید قبل از ساعت 5 تخم مرغ ها رو به Ann بدید... وقتی وارد مسافر خانه میشید Ann دم در وایستاده و ازتون میپرسه که 3 تا تخم مرغ رو آوردید ؟ و 3 تا تخم مرغ رو به صورت اتوماتیک از شما میگیره... از ساعت 5 که بگذره دیگه قبول نمیکنه...

پس تا قبل از این که ساعت 5 بشه مسافر خانه باشید

11. 2 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت omid_sony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اينم يك ترفندي كه شايد تا حالا نديده باشين:گاوها روزي دو بار شير بدهند.

This cheat needs two cows with at least 5-8 hearts.

You must sell your first cow then take your second cow outside and brush it 40 times. Run to Barley and buy 99 fodder. Give it all to Barley. Finally, run and save the game. 2 days after this process, milk your cow and it will give you double milk!

REMEMBER YOU MUST SELL YOUR FIRST COW OR THE CHEAT WILL NOT WORK!!!
    میشه ترجمه کنی

داره خودمونی میشه love_iran1983's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11

این ترفند ما گاو هایی است که بین 5 تا 8 قلب دارند .
    شما باید بفروشید اولین گاو رو سپس گاو دوم رو به بیرون ببرید و 40 بار اون رو با بروش تمیز کنید .
    سپس به سمت بارلی بروید . یادتون نره که باید گاو اول رو بفروشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •