دوستان من مبخواستم arcs بخرم ولی با توجه به شایعاتی که در مورد arc nozomi هست می خواستم بدونم آیا ارزش این را داره که صبر کنیم تا بیاد؟
دوستان من مبخواستم arcs بخرم ولی با توجه به شایعاتی که در مورد arc nozomi هست می خواستم بدونم آیا ارزش این را داره که صبر کنیم تا بیاد؟
سال میلادی دیگه میاد الان گوشیهایی با این سخت افزار تو برندهای دیگه میتونی پیدا کنی ولی اگر برند سونی اریکسون رو انتخاب میکنی حتما ارزش صبر کردن رو داره
سلام.
دوستان یکی میشه یه توضیحی بده که چه جوری میشه فلش رو با OTG وصل کرد؟
گوشی روت هم شده.
و اینکه الان یه سری برنامه های سیستمی رو میخوام پاک کنم. ولی Uninstall غیر فعال بود. برنامه میخواد اینم؟
کدوماش حذف شه بهتری؟
فقط یه لطفی بکنید لینک از صفحات خارجی ندین چون زبانم خیلی خنگه هیچی حالیم نمیشه ازشون.
ممنون.
Last edited by VBYOFSKI; 05-12-2011 at 03:05.
سلام بچه ها من این سوالو توی تاپیک desire s پرسیدم .
میخوام نظر شما آرک داران عزیز رو هم بدونم .
پیشاپیش از کمکتون ممنونم .من میخوام برا خرید گوشی به دوست صمیمیم کمک کنم (یعنی هر چی من بگم میخره )
منم موندم بهش بگم desire s بخر یا arc ( بودجش 500 )
اول میبینم صفحه آرک بزرگتره، دوربینش (عکاسی) خیلی بهتره ، شیک تره ، آندروید بستنی حصیری براش میاد .
ولی خوب از کیفیت ساخت دیزایر اس، بدنه فلزیش ، htc sence و کلا کلاس برند htc به این راحتی نمیشه گذشت . و این دوست منم یه گوشیو حدود 30 ماه دستش میگیره و کرم گوشی بازی نداره و برا نگه داری بلند مدت فکر کنم htc بهتر جواب بده .
اینم بگم حوصله رام عوض کردن و ور رفتن با گوشی و این چیزا رو نداره .
به نظرتون بهش بگم کدومو بخره ؟
دوستان از محتویات جعبه ارک اس عکس دارید؟
بنظرتون آندرویید 4 هم برای این گوشی میاد
ممنون
اندروید 4 واسه تمام گوشی های 2011 سونی میاد...
دیزایر اس اصلیترین مزیتش رم و رام بیشترش هست
+ دوربین دوم داره
در باقی موارد از آرک ضعیفتره
بزرگی صفحه
دوربین
HDMI
طراحی بهتر
از مزیتهای آرک هست
بله میاد
تمام گوشیهای سونی سری اکسپریا تولید در سال 2011 به آندروید 4 آپدیت خواهند شد
این واسه ارک هست که با ارک اس تفاوت نداره
محافظ ضد خش ، کیف ، شارژر USB ، شارژر فندکی ، کابل HDMI ، مموری 8 گیگ ، هندزفری
با سلام
بنده با v. pnکه تهیه کرده ام برای استفاده در موبایل کانکت را میسازم و به v. pnهم وصل میشم ولی هیچ سایت چه .فی ل ترو چه غیر ف ی ل تر وصل نمیشوم.موبایل من سونی اریکسون arc s میباشد.
اگه علت را کسی میداند ممنون میشم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)