تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 416 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واقعا لالیگا برای رئال از دست رفت
    انتظار باخت رو نداشتم اما باید حقیقتو قبول لالیگا برای رئال با همون باخت 5-0 تموم شد نه الان
    به نظر من در این فصل تیم های شایسته ای بودن که اگه پول رئالو داشتن میتونستن خیلی بهتر با بارسا رقابت بکنن
    مورینیو هم مربی فوق العاده ایه حیف شد رکوردش شکست

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بارسا 1 0 ویارئال

اختلاف 8 = 3 + مانیتا
    اینده بارسا با این بازیکنا تضمین شده هست مخصوصا تیاگو

بوسکتس و والدز بدون اینکه کسی بهشون بگه یا حداقل بصورت تابلو کسی بهشون دستور بده خودشون رو 5 کارته کردن به همین راحتی

بنظرم تو بازی های اینده هم گواردیولا باید از جوانان استفاده بیشتری کنه مخصوصا تیاگو

والدز هم از نظر من بهترین بازیکن زمین بود.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه بازی دیگه که خیلی خوب نبودیم ولی بازم بردیم... تبریک به طرفدارها.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تبریک به بارسایی ها

تشکر ویژه از شکیرا برای شارژ پیکه
    +
    دوستان رئالی ناراحت نباشید هنوز روی کاغذ شانس هست!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Villarreal 0-1 Barcelona

تبریک
    با اون ترکیب و وضعیت دفاع! بعد وقفه و بازی های ملی!
    5 سال اخیر بارسا در هر بازی لیگ از ویارئال گل خورده بود.

ویرایش:
    تبریک به بارسایی ها

تشکر ویژه از شکیرا برای شارژ پیکه
    +
    دوستان رئالی ناراحت نباشید هنوز روی کاغذ شانس هست!
    حیف که موزیکش در سانتیاگو برنابئو ممنوع شد. ال کلاسیکو اثر واکا واکا رو می دیدیم.
    Last edited by nw_nk; 03-04-2011 at 03:02.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رئال مادرید صفر – اسپورتینگ خیخون 1: رکورد شکست‌ناپذیری خانگی مورینیو به پایان رسید

23 فوريه 2002 در تاريخ تا ديروز به عنوان آخرين روزي كه مورينيو در خانه در بازيهاي ليگ باخت شناخته مي شد . مربي پرتغالي در آن بازي با پورتو مغلوب بيرا مار شد .

سایت گل – گل میگل دلاس کوئه‌واس در فاصله 12 دقیقه مانده به پایان دیدار، رکورد شکست‌ناپذیری ژوزه مورینیو در خانه در دیدارهای لیگ را در عدد 150 متوقف کرد.

پیش از دیدار، از رونالدو، اسطوره برزیلی تقدیر شد و کاپیتان دو تیم و فلورنتینو پرس و خورخه والدانو از او قدردانی کردند. تماشاگران ورزشگاه سانتیاگو برنابئو هم برای تشویق او برخاستند.

رئال مادرید با حملات پیاپی بازی را آغاز کرد. ابتدا ریکاردو کاروالیو گل زد اما در صحنه منجر به گل، رائول آلبیول توپ را از بیرون محوطه زمین به داخل آورده بود و گل پذیرفته نشد.

اما اسپورتینگ به دفاعی جانانه پرداخت و مقابل حملات گسترده رئالی‌ها دفاعی منطقی انجام داد.

اسپورتینگ در دقیقه 78 بر خلاف جریان بازی به گل رسید. دلاس کوئه‌واس با ناچو کاسس پاس‌هایی را رد و بدل کرد و سپس توپ را به گوشه پایین دروازه ایکر کاسیاس زد.

سپس حملات مادریدی‌ها شدت یافت و یک بار ضربه سامی خدیرا را دروازه‌بان حریف از روی خط دروازه برگرداند.

اسپورتینگ اولین تیمی از فوریه 2002 شد که موفق شد تیم ژوزه مورینیو را در رقابت های لیگ خانه حریف شکست دهد. به این ترتیب رکورد 100 درصد پیروزی مادرید در دیدارهای خانگی در تمامی رقابت‌ها در این فصل هم شکسته شد و امید آنها برای قهرمانی هم کاهش یافت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روي كاغذ به لاليگا از دست نرفته است/ژوزه مورينيو:اگر فاصله از پنج به هشت برسد ، قهرماني غيرممكن مي شود

سایت گل - ژوزه مورينيو در مورد شكست به اسپورتينگ و همچنين بازي با تاتنهام صحبت كرد .

به گزارش مرجع خبري رئال مادريد مورينيو پس از شكست به اسپورتينگ در برنابئو گفت :"‌روي كاغذ به نظر مي رسد كه لاليگا از دست نرفته است ، اما در واقع اگر فاصله از پنج به هشت برسد ، مي توان گفت كه تقريبا قهرماني ليگ غيرممكن مي شود .

" او افزود :" محدوديت هاي خود را مي دانستيم . بازيكنان تقريبا مرده بودند . شانس بخشي از فوتبال است ، حريف آن را داشت و ما اصلا نداشتيم . غايبان ما باعث شده بودند كه فاقد خلافيت باشيم . به هر حال با آمدن بازيكنان ديگر ، خواهيم توانست كه در برابر تاتنهام بازي متفاوتي نسبت به بازي امروزارئه دهيم .

ژوزه در مورد غيبت په په در تركيب اصلي گفت :" بازي نكرد چرا كه حريف زياد حمله نمي كرد . سوال اين جا نيست كه چرا امروز بيشتر دفاع نكرديم ، بلكه مشكل از گلزني بود . اگر مي خواستم كه اين بازي 0-0 تمام شود برايم كاري نداشت ، اما آن هم يك نتيجه بد بود . هر چند كه 0-0 برابر اسپورت اين نتيجه زياد هم نمي توانست بد باشد ، يعني حداقل فاجعه بار نبود . "

وی در مورد علت تعويض گرانرو گفت :" اين كار را كردم چرا كه مي خواستم دو مهاجم آماده داشته باشم . واقعيت اين بود كه فاقد بازيكنان خلاق ، به جز اوزيل بوديم . كريستيانو ، مارسلو ، ژابي و بنزما را نداشتيم . بايد از روش ديگري تلاش مي كرديم ، بيشتر فشار مي آورديم و به بازي مستقيم روي مي آورديم . قوتبال قابل پيش بيني نيست . فرصتهاي زيادي داشتيم و از چند قدمي دروازه بارها توپ را خراب كرديم . گرانرو باعث مي شد كه روند بازي كمي كند باقي بماند . "

او سپس در مورد مصدومان بازي با تاتنهام صحبت كرد . البته اين بار متزلزل تر در مورد نبود كريستيانو ، مارسلو و بنزما گفت :" اگر كريستيانو بازي كند ، به اين خاطر است كه من و او ريسك كرده ايم . پزشكان گفته اند كه او به بازي با بيلبائو مي رسد . مارسلو بايد دو هفته از ميادين دور باشد و بنزما هم فقط به بيلبائو و لندن خواهد رسيد . اول از كادر پزشكي بپرسيد و بعد به من حمله كنيد ، اما به هر شايد ريسك كرديم . بايد ببينيم كه مي ارزد 0-0 كنيم يا اين كه لازم است روي اين افراد ريسك كنيم . فردا با مصدومان صحبت خواهم كرد و در مورد خطر كردن روي آنها تصميم خواهم گرفت . "

اما تیم اسپورتينگ... ژوزه گفت :" آنها با تمام وجود در زمين بازي كردند . " در مورد ورودش به رختكن اسپورتينگ پس از بازي و دست ندادن با پرسيادو هم گفت :"‌اين جا هستم تا در مورد بازي صحبت كنم ، نه قبل و بعد از آن ، زياد مهم نيست . "
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تبریک به همه دیگه تقریبا بعد از این همه اخبار بد در مورد بازیکنان تیم که یکی پس از دیگری مسدوم میشدن یه خبر 8 امتیازی هم رسید که خوشحالمون کرد!!!
    میگم درسته که پیکه چند وقت خوب نبود بابیت خواستگاری اما دیشب که گل هم زد بعد از جواب مثبت چقدر تاثیر زیادی گذاشته!!!
    فکر کنم برای بازی فینال جام حذفی بیشتر تمرکز کنه بارسلونا بای مقابله با رئال تا لالیگا(بازی برگشت)!!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم تبريك ميگم اين برد رو
    با اين تركيب اونم جلوي ويارئال اونم توي زمين خودش به نظر من خوب بوديم
    نيمه دوم كه ويارئال فقط يه موقعيت گل داشت كه البته انصافا با شانس و اقبال نرفت توي گل
    چه ضربه ايستگاهي زيبايي زد مسي و چه فوق واكنش زيباتري داشت دروازه بان ويارئال
    تياگو خيلي خوب بود يه پاس پشت دفاع عالي داد داور آفسايد گرفت پيش خودم گفتم اين تفاوت ژاوي و تياگو هست زمانبندي دقيق براي ارسال پاس
    بلافاصله تصوير آهسته رو نشون داد اصلا آفسايد نبود واقعا پاسش به سبك ژاوي بود خيلي بهش اميدوارم

پيكه با روحيه بود فكر كنم ديگه خيالش از بابت خانم آينده اش راحت شده باشه
    استپ سينه اش خوب بود و ضربه اي كه به توپ زد فني بود دقيقا همين توپ دقايق آخر گير ويارئاليا اومد كه فقط محكم زدن كه خورد به والدز
    يه سوال كسي ميدونه حركتش بعد از گل به چه معني بود
    تنها برداشتي كه من ميتونستم بكنم اين بود كه سه تا علامت v ويكتوريا درست كرد دوتا با انگشتاش يكي با دستاش
    شايد منظورش اين بود:
    پيروزي در پيروزي

يكي دو حركت اينيستا واقعا زيبا بودن مثل يك موج تو زمين حركت ميكنه

دركل جوون شدن تيم كاملا در حركات گروهي و فردي مشخص بود
    حركات با انرژي بيشتر ولي دقت كمتري بود هر چند تياگو رو كمي پخته تر از بقيه ديدم

فكر ميكنم نسل جديد بارسا براي بدرقه گوارديولا و استقبال از لوئيز انريكه آماده باشن

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویارئال صفر – بارسلونا 1: بارسا در راه قهرمانی

بارسلونا گام بزرگی برای کسب سومین قهرمانی پیاپی خود در لالیگا برداشت.

سایت گل – تنها گل جرارد پیکه تفاوت تیم تضعیف‌شده بارسلونا با ویارئال را رقم زد و بارسا را به فاصله هشت‌امتیازی رئال مادرید رساند.

دو تیم در نیمه اول دیدار نمایش بی‌روحی داشتند و تنها جوزپه روسی و سانتی کاسورلا گاهی روی دروازه بارسلونا خطرساز می‌شدند. البته بارسا لیونل مسی مصدوم و چابی محروم را در ترکیب ثابت نداشت.

اما بارسلونا که می‌دانست رئال مادرید در خانه به اسپورتینگ خیخون باخته در نیمه دوم به پیش تاخت تا فاصله خود با این تیم را به هشت امتیاز برساند. لیو‌ مسی در دقیقه 53 به جای سیدو کیتا به زمین رفت و ترکیب او با ابراهیم آفلای سرعت بازی را بسیار افزایش داد.

سرانجام در دقیقه 67 بود که جرارد پیکه کرنر سرخیو بوسکتس را با سینه کنترل کرد و با شوتی محکم آن را به گوشه بالای دروازه زد تا تیمش پیش بیفتد.

به این ترتیب فاصله بارسلونا با رئال مادرید در صدر جدول به هشت امتیاز رسید و ویارئال هم به رتبه چهارم فروغلتید. آنها سه امتیاز از والنسیا کمتر دارند، هرچند که با فاصله‌ای یازده امتیازی که با اسپانیول دارند بسیار بعید است رتبه چهارم را از دست بدهند.

کد:
    2011/4/3

لالیگای اسپانیا

تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز
    1 بارسلونا 30 26 3 1 82 15 67 81
    2 رئال مادريد 30 23 4 3 69 22 47 73
    3 والنسيا 30 17 6 7 46 35 11 57
    4 ويارئال 30 16 6 8 48 31 17 54
    ...

کد:
    April ‎03, ‎2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیکه: قهرمانی ما قطعی نشده، ولی گام مهمی برداشتیم

جرارد پیکه گفته پیروزی مهم تیمش مایه افتخار اوست.

سایت گل – جرارد پیکه حس می‌کند که بارسلونا گامی مهم در راه قهرمانی لالیگا برداشته است. با گل پیکه بود که آبی و اناری پوشان ویارئال را در خانه حریف بردند و فاصله خود با رئال مادرید را به هشت امتیاز رساند.

پیکه گفت «گامی بسیار مهم برداشتیم. هشت امتیاز بسیار است اما هنوز قهرمانی ما قطعی نشده.»

ملی‌پوش اسپانیایی نگران غیبت امثال اریک آبیدال و چابی نیست: «مقابل هرتیمی که بازی کنیم همان سطح همیشگی خود را خواهیم داشت. ما باید به این بازی افتخار کنیم. ما همه خیلی خوب هستیم و با آن که بازیکنان زیادی را در اختیار نداشتیم اما لغزشی هم نداشتیم.»

او درباره شکست رئال مادرید گفت: «باخت رئال همیشه شگفت‌انگیز است چون کم پیش می‌آید آنها ببازند، اما ما اولین بازی خانگی فصل خود را به ارکولس باختیم و این اتفاق برای هر تیمی می‌افتد.»

گفته می‌شد او گلش را به کمک دست زده، اما نظرش چیز دیگری است: «همه چیز بسیار سریع اتفاق افتاد و باید در تلویزیون دید تا مطمئن شد.»

کد:
    2011/4/3

ایگواین: خوشحالم که برگشتم، اما افسوس که باختیم

مهاجم آرژانتینی رئال مادرید می‌گوید از این که به میادین برگشته خوشحال است.

سایت گل – گونسالو ایگواین خوشحال بود که به تیم رئال مادرید برگشته، هرچند که رئالی‌ها مقابل اسپورتینگ خیخون، در خانه، یک بر صفر شکست خوردند.

مهاجم آرژانتینی چندین ماه به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر دور از میادین بود و انتظار می‌رفت تا پایان فصل بازی نکند. اما او پیش از زمان پیش‌بینی‌شده برگشت.

او گفت: «می‌خواستم برگردم تا به تیم کمک کنم. حالا دوباره خوشحالم. اما ما نتیجه نگرفتیم. بی‌صبرانه منتظر برگشتن بودم و از این بابت بسیار خوشحالم، اما در عین حال افسوس که سه امتیاز را این‌جا از دست دادیم.

فرصتی بسیار بزرگ داشتیم تا فاصله را با بارسلونا کم کنیم اما حالا دیگر بارسلونا فشاری حس نمی‌کند. از نظر ریاضی هنوز قهرمانی ما ممکن است اما حالا ما باید به دیدار مقابل تاتنهام بیندیشیم.»

ایگواین گفت دوران دشواری را گذرانده: «روزگار سختی بود، چون جراح به من گفت که دیگر نمی‌توانم در این فصل بازی کنم. بازگشت من نشانی از رفتار من و اشتیاقم برای کمک به تیم است.

آماده بازی با بنزما هستم. حالا می‌توانم بیشتر بازی کنم چون دیدارهای مهمی پیش رو است. نکته مهم این بود که چند دقیقه بازی کنم. از نظر فیزیکی دردی حس نمی‌کنم.»

کد:
    2011/4/3

کاسیاس: رئال باید حالا به دیدار مقابل تاتنهام فکر کند

ایکر کاسیاس می‌گوید دیگر امید به قهرمانی لالیگا از دست رفته است.

سایت گل – ایکر کاسیاس، دروازه‌بان رئال مادرید می‌گوید دیگر عملا محال است که رئال بتواند قهرمان لالیگا شود.

کاپیتان باشگاه پس از شکست بهت‌آور یک بر صفر در برنابئو مقابل اسپورتینگ خیخون صحبت می‌کرد. این اولین باخت خانگی ژوزه مورینیو در 9 سال گذشته بود.

کاسیاس گفت: «قهرمانی در لیگ اکنون برای ما بسیار، بسیار دشوار شده، اگر نگوییم محال شده. ما باید واقع‌گرا باشیم و روی لیگ قهرمانان تمرکز کنیم. این بازی مهم‌ترین چیز برای ماست.

هرچند تلاش بسیاری کردیم اما نتوانستیم کاری از پیش ببریم. موقعیت‌هایی در نیمه دوم داشتیم که نتوانستیم گل کنیم.»

کاسیاس همچنین گفت که اسپورتینگ شایسته پیروزی بود: «این شکست سخت است، اما حالا باید به یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان بیندیشیم.

ژوزه مورینیو هم مانند دیگران ناراحت و ناامید است. ما سه امتیاز را در خانه از دست دادیم. اسپورتینگ به آنچه شایسته‌اش بود رسید.»

کد:
    2011/4/3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •