تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 1746 اولاول ... 2092592993053063073083093103113123133193594098091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه sasy_mankan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یعنی در این حد منو گیج فرض کردین؟ منظورم اینه که چرا میگن ADC بهتره bot بره؟ top و bot به جز تفاوت موقعیتی چه فرقی دارن؟
    adc ها معمولا هیرو های سفتی نیستن واس همین با ساپورت میرن بوت که همین موب میکشن چون ساپورت که موب نمی زنه و هم adc ها معمولا با این که لول واسه استان و اسلو دارن ولی کافی نیست ساپورت ها چون استان یا اسلو دارن متچ میشن !
    اما top معمولا هیروی سفت یا تانک رو سولو میفرستن تاپ ( اگه jungler داشته باشن ) چون اگه 2v1 بود که سفته بتونه یه خوده موب بزنه و هم لاین رو نگه داره

2. این کاربر از sasy_mankan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

adc و supp میتونن برن top و تانک ها bot ( یعنی جاشونو عوض کنن )
    کلا تیم طرف هم قاطی میکنه , توی مسابقات رسمی هم دیده شده این کار ...

4. این کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان مسیر درست برای حرکت بسوی پیروزی چیه؟()
    یعنی چه کنیم که به طور قطعی برنده باشیم؟
    بعد کاتارینا به درد کدوم line میخوره؟
    امروز یه بازی کردم با کاتارینا در mid بعد هی خط رو عوض کردم و کشتم و نذاشتم کیل بگیرن و یارام هم خوب عمل کردن ولی به طور ناگهانی اونا به شدت قوی شدن و riven که امروز باز شده هم 2 دفعه کشتمش ولی یه دفعه همه با هم کشتن و riven به طور وحشتناکی قوی شده بود نمیدونستم چه کنم و اونا برنده شدن یعنی واقعا نمیدونم برا پیروزی چه کارایی باید کرد؟

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان میشه در مورد Khazix و لول هاش و آلتیمیتش توضیح بدین یکم گیج شدم ! !
    در مورد Kog Maw هم بگین Ap باشه بهتره یا حالت Dps و Attack Speed ?
    ارزش خریدن رو داره Kog maw یا نه ؟
    هیروی قوی هست یا نه ؟
    میتونه تو در گیری ها موثر باشه یا نه ؟
    هیرو کیلری هست یا نه ؟
    بیشتر به چه درد میخوره ؟
    تموم شد

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

پيش فرض

خیلی ها هستن داریوس رو میتر کونن داریوس هیچ راه واسه فرار نداره حتما هم باید بهت بچسبه تا بهت دمیج بده
    پس علاوه بر تیمو که هر هیرو رنجی که بتونه فاصلشو با داریوس حفظ کنه و یه خورده بازی بارش بازه می تونه بزنه مثل ashe o anvina ....
    این درست ولی بازی بلدی هم میخواد, همین امروز یه بازی کردم 34-35 تا KILL داشتم و فقط 10 تا death داشتم. حالا جلوم کی بود؟ vayne بود , kog maw هم بود, حالا kog که اصلا هیچی نبود vayne هم دقیقا با یه q و W و یه ULT میکشتمش.

امروز یه بازی کردم با کاتارینا در mid بعد هی خط رو عوض کردم و کشتم و نذاشتم کیل بگیرن و یارام هم خوب عمل کردن ولی به طور ناگهانی اونا به شدت قوی شدن و riven که امروز باز شده هم 2 دفعه کشتمش ولی یه دفعه همه با هم کشتن و riven به طور وحشتناکی قوی شده بود نمیدونستم چه کنم و اونا برنده شدن یعنی واقعا نمیدونم برا پیروزی چه کارایی باید کرد؟
    به این خاطر که احتمالا چند بار ازتون shut down گرفتن. چون هر یه shut dow nحدودا 400 الی 500 تا گلد میده.

هیروی قوی هست یا نه ؟
    هیرو کیلری هست یا نه ؟
    بیشتر به چه درد میخوره ؟
    تموم شد
    KOG والا جفتش خوبه ولی AP خیلی سخت هست و از طرفی قوی تر هم میشه اگر خوب باهاش بازی کنی, یکی بود 2 تا اتک میکرد تانک هارو!
    کلا kog تا حدی تانک کش محصوب میشه و دمیجش هم برای اخر بازی به شدت بالا میره.
    کسایی که در میرن رو میتونی راحت بکشیشون و تو درگیری ها هم تاتییر مناسبی داره

kha هم هیروی assassin هست, گنک های عالی داره اگر بخوای بری jungle , اگر هم بری mid که باز خوبه.
    برای در رفتن یکی از بهترین هیرو هاست, همین طور هم برای تعغیب کردن.

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این درست ولی بازی بلدی هم میخواد, همین امروز یه بازی کردم 34-35 تا KILL داشتم و فقط 10 تا death داشتم. حالا جلوم کی بود؟ vayne بود , kog maw هم بود, حالا kog که اصلا هیچی نبود vayne هم دقیقا با یه q و W و یه ULT میکشتمش.

به این خاطر که احتمالا چند بار ازتون shut down گرفتن. چون هر یه shut dow nحدودا 400 الی 500 تا گلد میده.

KOG والا جفتش خوبه ولی AP خیلی سخت هست و از طرفی قوی تر هم میشه اگر خوب باهاش بازی کنی, یکی بود 2 تا اتک میکرد تانک هارو!
    کلا kog تا حدی تانک کش محصوب میشه و دمیجش هم برای اخر بازی به شدت بالا میره.
    کسایی که در میرن رو میتونی راحت بکشیشون و تو درگیری ها هم تاتییر مناسبی داره

kha هم هیروی assassin هست, گنک های عالی داره اگر بخوای بری jungle , اگر هم بری mid که باز خوبه.
    برای در رفتن یکی از بهترین هیرو هاست, همین طور هم برای تعغیب کردن.
    داداش برای Kha zix این چیزایی رو که گفتی میدونم میشه در مورد اسپل هاش یکم توضیح بدین ؟ !

پروفشنال namx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    0101010101010101010101

پيش فرض

داداش بیا اینجا توضیحات کامل درمورد این هیرو هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای هیروهای دیگه هم داره ... هرچی خواستی از لیسته پایین انتخاب کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من که سر از کار این بازی در نیاوردم.یه روز میفتی رو دور برد 10 تا پشت سر هم میبری یه روز میبینی عین آمار همه بازیها رو پشت سر هم میبازی.نمیدونم جریان چیه.
    تو league هم عمرا بشه صعود کرد.کی میتونه 100 امتیاز بگیره.یه بازی میبری 4 تا میبازی.

11. این کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

push push push
    البته رسیدن به پیروزی بستگی به سبک بازی تیم شماو تیم مقابل داره. ولی در اکثر مواقع اگر با چمپ AD بازی می کنی سعی کن برو تو Lane و turret ها رو بزن چون قدرت مانور تیمی تو نقشه بالا میره من خودم وقتی ADC بازی میکنم هر بازی حداقل 5-6 تا turret و 2تا inhibitor میزنم چون همه فکر میکنن کل بازی تو کشتن تیم حریف خلاصه میشه. این روش جلوی تیم های مقابل که یک سر و گردن از تیم شما بالاترن خوب جواب میده و اگر inhibitor تیم مقابل رو بزنی چون minion بزرگ ها آزاد میشن باعث میشه تیم حریف برع تو لاک دفاعی و فشار از روی تیم شما برداشته میشه. البته هر فرد استراتژی خاص خودش رو داره اینم استراتژی شخصی من هستش که تو 90% موارد جواب داده ( البته باید بگم که این روش تا زمانی که شما با AD champ بازی میکنید خوب جواب میده ولی با AP champ درصد موفقیتش خیلی تنزل پیدا میکنه.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

هیروی قوی هست یا نه ؟
    هیرو کیلری هست یا نه ؟
    بیشتر به چه درد میخوره ؟
    تموم شد
    Kog Maw بنظر من چون adc هستش AD بهتر جواب میده. البته این نظر شخصی من هستش چون AP تو مبارزات 1 به 1 شاید خوب جواب بده ولی توی 1 به 2 یا بیشتر AD با Lifesteal باشه بنظر من بهتره.
    Kog maw چمپ خوبیه ولی چون یک کم بازی باهاش سخته زیاد باهاش بازی نمیشه اگر باهاش خوب بازی کنی هیچ ADC یا چمپ دیگه ای نمیتونه 1 به 1 حریفش بشه چون Ulti Cooldown سریعی داره و مخصوصآ اگر باف آبی بشه که دیگر هیچ.من بهش لقب kassadin ولی از نوع ADC رو بهش دادم. ( البته باید بگم خرید بعدی خودم Kog maw هستش)
    باهاش خوب بازی کنی هیروی قوی میشه. بنظر من جزو 3تا ADC برتر هستش. (به ترتیب از چپ Miss, kog, cait,vayne)
    تو درگیری 1 به 1 و حتی 1 به 2 اگر خوب Build شده باشه 100% جواب میده.

باید اشاره کنم kog مثل teemo هستش که هم AP و هم AD جواب میده البته میشه Hybrid هم ساختش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •