تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 309 از 386 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کولر بگیرید. کولر رو گذاشتن واسه استفاده کردن دیگه و گرنه کولر نمیذاشتن.
    آخه هر موقع کولر رو روشن میکنم مصرف بنزین فوق العاده بالا میره ولی چند وقتیه شیشه رو یه مقدار نیمه باز میزارم مصرف بنزین کم تر شده . واقعا این قضیه به روشن بودن کولر ربط داره ؟ تازه دقت کردم وقتی کولر رو روشن میکنم شتاب ماشین کمتر میشه

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه هر موقع کولر رو روشن میکنم مصرف بنزین فوق العاده بالا میره ولی چند وقتیه شیشه رو یه مقدار نیمه باز میزارم مصرف بنزین کم تر شده . واقعا این قضیه به روشن بودن کولر ربط داره ؟ تازه دقت کردم وقتی کولر رو روشن میکنم شتاب ماشین کمتر میشه
    بله روشن کردن کولر باعث کم شدن شتاب و بالا رفتن مصرف ماشین می شه. باز گذاشتن شیشه هم باعث افزایش مصرف ماشین می شه. اما در صورتی که سرعت شما بالای 100 باشه توصیه می شه بجای باز گذاشتن شیشه از کولر استفاده کنید و زیر 100 تا شیشه رو باز بذارید. چون در سرعت بالای 100 تا باز گذاشتن شیشه مصرف رو بیش از روشن کردن کولر بالا می بره

3. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم از دوستانی که تجربه رانندگی با تندر و سمند رو دارن
    میخوام بدونم رانندگی کدوم یکی بهتره از نظر راحتی و آرامش و لذت برای یه خانواده؟ فضای کدوم یکی بیشتره؟ هزینه نگهداری کدوم یکی کمتره؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال دارم از دوستانی که تجربه رانندگی با تندر و سمند رو دارن
    میخوام بدونم رانندگی کدوم یکی بهتره از نظر راحتی و آرامش و لذت برای یه خانواده؟ فضای کدوم یکی بیشتره؟ هزینه نگهداری کدوم یکی کمتره؟
    تجربه من اینه که سمند موتور ملی (مخصوصا بنزینی) بهتر از تندر بود. از تمام مواردی که گفتین. گرچه تندر هم عالیه. هزینه نگهداری سمند کمتره. تندر اگه خراب بشه قطعاتش بسیار گرونه. تازه اگه قطعات اصلی براش پیدا بشه. لا اقل تجربه من اینطور بوده. تندر داخل کابین جذاب و راحتی نداره.

6. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

تجربه من اینه که سمند موتور ملی (مخصوصا بنزینی) بهتر از تندر بود. از تمام مواردی که گفتین. گرچه تندر هم عالیه. هزینه نگهداری سمند کمتره. تندر اگه خراب بشه قطعاتش بسیار گرونه. تازه اگه قطعات اصلی براش پیدا بشه. لا اقل تجربه من اینطور بوده. تندر داخل کابین جذاب و راحتی نداره.
    سلام . تجربه شما خوب بوده تشريف ببريد تعميرگاه ايران خودرو ميبينيد اكثرا تجربه خوبي ندارن ) بله L90 اگر خراب بشه هزينش بالاست ولي خيلي بايد تلاش كنيد كه خرابش كنيد !

L90 فعلا در رده بندي كيفي ماه گذشته دوم هست ( البته ٥ ام بود كه يكسري ماشين ها حذف شدن شد ٢ ام )

من به اين دوستمون پيشنهاد ميكنم اگر ميخواد ماشين بي دردسري داشته باشه L90 بگيره ! البته فعلا ثبت نام نميكنن تو بازار هم به ٣٨ تومن رسيده ( دقيق نميدونم )

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

8. 3 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

میخوام بدونم رانندگی کدوم یکی بهتره
    پارامترهای مختلفی داره این بهتر بودن
    نظر راحتی
    بصورت عادی صندلی های سمند راحت تر هست چون نشستن روی صندلی هاس تندر روش داره که میشه گفت اکثر ایرانی ها بلد نیستن اون هم این هست که باید کامل به صندلی تکیه بدی و بچسبی به اون و سر خودت را کامل به پشت سری صندلی بچسبونی در غیر این صورت در میان مدت و بلند مدت آزار دهنده خواهد بود
    آرامش و لذت برای یه خانواده
    دقیق نمیشه گفت!!
    اگر از لحاظ فضا برای سرنشینان و بار منظورت باشه تندر برتری محسوسی خواهد داشت
    هزینه نگهداری کدوم یکی کمتره
    من با نظر پست 3084 در این مورد 100% مخالفم
    فعلا تندر از لحاظ کیفیت میشه گفت جز خودرو ها با کیفیت تولیدی محسوب میشه
    قطعات این خودرو از کیفیت بالایی برخوردار هستند و با یک رانندگی متناسب میشه گفت تا مدت ها خیالتون از بابت تعمیر راحت هست
    اگر بخوام مثال بزنم مثلا لنت ترمز جلو خودرو حدود 30-40 هزار کیلومتر در بدترین شرایط عمر می کنه و برخی گزارش ها حاکی از عمر 100 هزار کیلومتری لنت عقب داره
    قیمت لوازم مصرفی هم استناد می کنم به پست شماره 277 در ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا خودتون مقایسه کنید
    ضمن اینکه میشه گفت بیشتر قطعات یدکی این خودرو به راحتی گیر میاد و اگر قطعه ای اصلی و مهم دچار مشکل اساسی بشه میشه علت اصلی را از عدم نگهداری صحیح دانست
    تنها نقطه ضعف تندر از نظر فنی بعد از کیفیت نامناسب لاستیک ها متوجه طراحی کویل خودرو هست که در صورت عدم تعویض به موقع شمع در کیلومتر مشخص شده هزینه تعویض کویل را برای شما خواهد داشت

موفق باشید

10. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام . تجربه شما خوب بوده تشريف ببريد تعميرگاه ايران خودرو ميبينيد اكثرا تجربه خوبي ندارن ) بله L90 اگر خراب بشه هزينش بالاست ولي خيلي بايد تلاش كنيد كه خرابش كنيد !

L90 فعلا در رده بندي كيفي ماه گذشته دوم هست ( البته ٥ ام بود كه يكسري ماشين ها حذف شدن شد ٢ ام )

من به اين دوستمون پيشنهاد ميكنم اگر ميخواد ماشين بي دردسري داشته باشه L90 بگيره ! البته فعلا ثبت نام نميكنن تو بازار هم به ٣٨ تومن رسيده ( دقيق نميدونم )

گفتی رده بندی منبعت کجاست میشه ماهم ببینیم.

12. این کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

بيا عزيز برات سرچ كردم كه دستات خسته نشه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون طور كه ميبيني ٤ ام هست ! البته مربوط به اسفند ٩١ كه تاريخ جديد تر پيدا نكردم ! ولي در اخبار شنيدم به حذف ويتارا و مگان در ماه گذشته دوم شده !

14. 3 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سمند معمولی به نظر من در کمتر موردی سر تر از النود باشه. نقاط قوت النود : مصرف سوخت-سیستم ترمز-فضای صندوق عقب-ایمنی-شتاب

16. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تندر از نظر هزینه تعمیرات داره کم کم به یه فاجعه نزدیک میشه. قطعاتش در بازار کم کم داره سیر کمبود رو بشدت حس میکنه و قیمتش هم که از اپتدا نسبت به سیاست تولیدش بالا بوده.
    البته عمر قطعاتش تقریبا خوبه و به راحتی خراب نمیشه جز سه چهار قطعه که عبارتند از:
    کوئل دوبل، استپر موتور، مجموعه پمپ بنزین و مشخصا در برخی مدلهای بخصوص تا 88 کمپرسور کولر (بیشتر تزیینیه تا کارایی داشته باشه!!)
    دینامش از مدلهای 89 به بعد کلا سرو صدا می کنه و مصرف با بنزین معمولی حدود میانگین 10 لیتر بر یکصد کیلومتره.
    از نظر قیافه نمیشه اظهار نظر کرد چون یه امر سلیقه ایه اما در مورد ارگونومی تقریبا ماشین متوسط تا راحتیه.
    اما از نظر رانندگی بیشتر شبیه اینه که مینی بوس سوار شدید! بخصوص با اون طراحی داشبرد مسخرش!
    از نظر جاداری و راحتی هم خوبه. اما از نظر تعمیراتی هم یکم بد دسته و هم پر هزینه.
    از نقطه نظر ایمنی هم تو رده خوب قرار میگیره بی شک.(نسبت به فرقونهای موجود در کشور البته)

18. 6 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •