تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 309 از 1783 اولاول ... 2092592993053063073083093103113123133193594098091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه farhad_vbs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

200 مگ دانلود داشتم،الانم که کلا دیس شده،با ایرانسل دارم پست میزارم!!!
    پشتیبانی هم که افتضاح،اصلا جواب نمیدن بدونیم چه مرگشه.تبریز

2. این کاربر از farhad_vbs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

Local Area connection مربوط به آداپتور Lan میشه و دلیلی نداره اونو disable کنی. میتونی از برنامه ی reconnect استفاده کنی و کانکشن اینترنت شبانت رو بهش معرفی کنی تا سر ساعت به همون کانکت شه.برای اینکه از کانکشن قبلی یعنی روزانه هم دیسکانکت شه باید از برنامه های Auto Disconnect استفاده کنی ولی قبلش داخل تنظیمات خود کانکشن روزانه هم باید تنظیم کرده باشی که وقتی دیسکانکت شد دوباره سعی نکنه کانکت شه.
    برای دانلود برنامه ی reconnect و autodisconnect به تاپیک زیر برو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینا که فرمودین درست
    سوالم اینه شبا که من با اکانت شبانه وصل میشم local area connection هم وصله دیگه اگه یه موقع شبانه دیس بشه از اون که مال روزانه است استفاده نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

اینا که فرمودین درست
    سوالم اینه شبا که من با اکانت شبانه وصل میشم local area connection هم وصله دیگه اگه یه موقع شبانه دیس بشه از اون که مال روزانه است استفاده نمیکنه؟
    خودم حلش کردم،کاربرد تنظیمات Bridging تو مودم رو نمیدونستم.مودم رو،رو حالت Bridging گذاشتم و خودم از ویندوز کانکت میکنم،این طوری فک کنم درصد ریسکی که شبا از اکانت روزانه استفاده کنه صفر میشه.
    دوستان صبانتی دیگه هم از حالت Bridging استفاده میکنن؟؟

پروفشنال boy_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehranpars

پيش فرض

بچه ها من از نمایندگی صبانت امپراطور سرویس میگیرم دیروز برام یه ایمیل فرستاد بود که توش قیمت اینترنت adsl جدید 2 مگی رو گذاشته بود که 2 گیگ 3 ماه قیمتش زده 46500 ، شبانه رایگان اون 3 تا 7 صبح و سرویس متقارن ، ....

این سرویش خوبه اگه 2 مگی باشه اما هزینش زیاده ، دوستان چی میتونن راهنمایی کنن که مثلا روزا یه جوری از سرویس دیگه ارزونتر استفاده کنیم و شبا از سرویس رایگان 2 مگی استفاده کنیم ... یه راهکار میتونید ارائه بدید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خودم حلش کردم،کاربرد تنظیمات Bridging تو مودم رو نمیدونستم.مودم رو،رو حالت Bridging گذاشتم و خودم از ویندوز کانکت میکنم،این طوری فک کنم درصد ریسکی که شبا از اکانت روزانه استفاده کنه صفر میشه.
    دوستان صبانتی دیگه هم از حالت Bridging استفاده میکنن؟؟
    یک راهش همین کاری است که شما انجام دادین. یک راه دیگه اینه که در حالت PPPOE مودم رو تنظیم کنید و یوز و پسورد روزانه رو بهش بدین تا اتوماتیک همیشه به روز متصل بشه اما در قسمت Internet Access control مودم، تظیم کنید که از ساعت 3 تا 7:45 که ساعت شبانه است، اینرنت روزانه رو به سیستمتون نده. در این بازه زمانی میتونین با ویندوز به شبانه وصل بشین.

7. این کاربر از solidworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بهبه ، بهبه
    ایول شد
    انتظار همچین حرکتی رو داشتم
    صبا قیمت تعرفه هاش رو باز هم پایین اورد
    خدا کنه 2 مگ بدن
    اگه بدن ،2 مگ میگیرم برای دوره بعد
    اینم تعرفه ها:

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

یک راهش همین کاری است که شما انجام دادین. یک راه دیگه اینه که در حالت PPPOE مودم رو تنظیم کنید و یوز و پسورد روزانه رو بهش بدین تا اتوماتیک همیشه به روز متصل بشه اما در قسمت Internet Access control مودم، تظیم کنید که از ساعت 3 تا 7:45 که ساعت شبانه است، اینرنت روزانه رو به سیستمتون نده. در این بازه زمانی میتونین با ویندوز به شبانه وصل بشین.
    اگه این امکان باشه که خوب میشه
    چون تو حالت Bridging یه کم طول میکشه کانکت بشه،اما من تو تنظیمات مودم چیز مشابهی با Internet access control پیدا نکردم!
    کسی به این سوال من جواب نداد که اگه مودم رو PPPOE باشه، شبا اگه از شبانه دیس بشه از روزانه استفاده میکنه؟

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستانی که میدنن لطف کنن راهنمایی کنن
    آقا من چطوری pc رو تنظیم کنم که ساعت 3 با کانکشنه شبانه کانکت بشه و idm هم شروع به دانلود بکنه ؟؟؟ (2 تا کانکشن دارم یدونش همین معملیست که کانکت می شیم که حجم میره شارژ میکنیم یدونه هم ساختم مخصوص شبانه)
    مجبوریم هر شب خودمون بیایم این شبانه رو کانکت کنیم که بعضی از شبا میخوابم نمیتونم
    اگه روشی بلدید لطف کنید دوستان لطف کنید بگید (حتی اگه لارم باشه pc هم روشن بمونه مشکلی نداره مثلا من ساعت 2 میخوابم سیستم رو روشن میزارم)
    اگه صبا شبانه رو از ساعت 2 بکنه خیلی عالی می شه الان پارس انلاین شاتل همه از ساعت 1 تا 6 هستن تازه 1 ساعت 1 بار هم dc نمی شن
    با تشکر

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستانی که میدنن لطف کنن راهنمایی کنن
    آقا من چطوری pc رو تنظیم کنم که ساعت 3 با کانکشنه شبانه کانکت بشه و idm هم شروع به دانلود بکنه ؟؟؟ (2 تا کانکشن دارم یدونش همین معملیست که کانکت می شیم که حجم میره شارژ میکنیم یدونه هم ساختم مخصوص شبانه)
    مجبوریم هر شب خودمون بیایم این شبانه رو کانکت کنیم که بعضی از شبا میخوابم نمیتونم
    اگه روشی بلدید لطف کنید دوستان لطف کنید بگید (حتی اگه لارم باشه pc هم روشن بمونه مشکلی نداره مثلا من ساعت 2 میخوابم سیستم رو روشن میزارم)
    اگه صبا شبانه رو از ساعت 2 بکنه خیلی عالی می شه الان پارس انلاین شاتل همه از ساعت 1 تا 6 هستن تازه 1 ساعت 1 بار هم dc نمی شن
    با تشکر

آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

دوست گرامی مشاهده ریز مصرف هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار میکند.
    به احتمال زیاد مرورگر شما مشکل دارد
    سلام نه اینارو خودم چک کرده بودم!
    الان فهمیدم آدرس عوض شده من آدرس ریز مصرف قدیم رو می زدم !!
    اما کلا سایت صبا و ریزمصرف بدون ف یلتر شکن و وی پی ان برام باز نمیشه خیلی وقته!!!!!!!!!!!
    مشکل آی پیم هست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •