200 مگ دانلود داشتم،الانم که کلا دیس شده،با ایرانسل دارم پست میزارم!!!
پشتیبانی هم که افتضاح،اصلا جواب نمیدن بدونیم چه مرگشه.تبریز
200 مگ دانلود داشتم،الانم که کلا دیس شده،با ایرانسل دارم پست میزارم!!!
پشتیبانی هم که افتضاح،اصلا جواب نمیدن بدونیم چه مرگشه.تبریز
اینا که فرمودین درست
سوالم اینه شبا که من با اکانت شبانه وصل میشم local area connection هم وصله دیگه اگه یه موقع شبانه دیس بشه از اون که مال روزانه است استفاده نمیکنه؟
خودم حلش کردم،کاربرد تنظیمات Bridging تو مودم رو نمیدونستم.مودم رو،رو حالت Bridging گذاشتم و خودم از ویندوز کانکت میکنم،این طوری فک کنم درصد ریسکی که شبا از اکانت روزانه استفاده کنه صفر میشه.
دوستان صبانتی دیگه هم از حالت Bridging استفاده میکنن؟؟
بچه ها من از نمایندگی صبانت امپراطور سرویس میگیرم دیروز برام یه ایمیل فرستاد بود که توش قیمت اینترنت adsl جدید 2 مگی رو گذاشته بود که 2 گیگ 3 ماه قیمتش زده 46500 ، شبانه رایگان اون 3 تا 7 صبح و سرویس متقارن ، ....
این سرویش خوبه اگه 2 مگی باشه اما هزینش زیاده ، دوستان چی میتونن راهنمایی کنن که مثلا روزا یه جوری از سرویس دیگه ارزونتر استفاده کنیم و شبا از سرویس رایگان 2 مگی استفاده کنیم ... یه راهکار میتونید ارائه بدید .
یک راهش همین کاری است که شما انجام دادین. یک راه دیگه اینه که در حالت PPPOE مودم رو تنظیم کنید و یوز و پسورد روزانه رو بهش بدین تا اتوماتیک همیشه به روز متصل بشه اما در قسمت Internet Access control مودم، تظیم کنید که از ساعت 3 تا 7:45 که ساعت شبانه است، اینرنت روزانه رو به سیستمتون نده. در این بازه زمانی میتونین با ویندوز به شبانه وصل بشین.
بهبه ، بهبه
ایول شد
انتظار همچین حرکتی رو داشتم
صبا قیمت تعرفه هاش رو باز هم پایین اورد
خدا کنه 2 مگ بدن
اگه بدن ،2 مگ میگیرم برای دوره بعد
اینم تعرفه ها:
![]()
اگه این امکان باشه که خوب میشه
چون تو حالت Bridging یه کم طول میکشه کانکت بشه،اما من تو تنظیمات مودم چیز مشابهی با Internet access control پیدا نکردم!
کسی به این سوال من جواب نداد که اگه مودم رو PPPOE باشه، شبا اگه از شبانه دیس بشه از روزانه استفاده میکنه؟
دوستانی که میدنن لطف کنن راهنمایی کنن
آقا من چطوری pc رو تنظیم کنم که ساعت 3 با کانکشنه شبانه کانکت بشه و idm هم شروع به دانلود بکنه ؟؟؟ (2 تا کانکشن دارم یدونش همین معملیست که کانکت می شیم که حجم میره شارژ میکنیم یدونه هم ساختم مخصوص شبانه)
مجبوریم هر شب خودمون بیایم این شبانه رو کانکت کنیم که بعضی از شبا میخوابم نمیتونم
اگه روشی بلدید لطف کنید دوستان لطف کنید بگید (حتی اگه لارم باشه pc هم روشن بمونه مشکلی نداره مثلا من ساعت 2 میخوابم سیستم رو روشن میزارم)
اگه صبا شبانه رو از ساعت 2 بکنه خیلی عالی می شه الان پارس انلاین شاتل همه از ساعت 1 تا 6 هستن تازه 1 ساعت 1 بار هم dc نمی شن
با تشکر
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام نه اینارو خودم چک کرده بودم!
الان فهمیدم آدرس عوض شده من آدرس ریز مصرف قدیم رو می زدم !!
اما کلا سایت صبا و ریزمصرف بدون ف یلتر شکن و وی پی ان برام باز نمیشه خیلی وقته!!!!!!!!!!!
مشکل آی پیم هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)