تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 309 از 515 اولاول ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,081 به 3,090 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

به نظر من آزمون گزینه دو شیمیش واقعا سخت بود. دین و زندگی پیش هم سخت بود ولی در عوض پایه با اینکه نخونده بودم، فقط یکیش رو اشتباه زدم و بقیه درست.
    دیفرانسیل هم به مراتب سخت تر شده بود ولی فیزیک ایندفعه آسون بود(نسبت به آزمونای قبل ).

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تو رو خدا یکی بگه برای اینکه بتونم شیمی در کنکور 50 درصد بزنم اگه تست های کنکور سال های گذشته(سراسری و آزاد داخل و خارج کشور) را کار کنم میتونم این درصد را بزنم یا باید حتما تست تالیفی هم بزنم؟یعنی سوال های کنکور سال های قبل بزنم کافیه یا باز هم چیز جدیدی هست که بیاد؟
    چرا هیچ کس جوابی نمیده؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من مثلثات رو چی کار کنم؟هیچی بلد نیستم.تو کانون هم همیشه سفید میذارم.یعنی مثلثاتم صفر صفر هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو رو خدا یکی بگه برای اینکه بتونم شیمی در کنکور 50 درصد بزنم اگه تست های کنکور سال های گذشته(سراسری و آزاد داخل و خارج کشور) را کار کنم میتونم این درصد را بزنم یا باید حتما تست تالیفی هم بزنم؟یعنی سوال های کنکور سال های قبل بزنم کافیه یا باز هم چیز جدیدی هست که بیاد؟
    چرا هیچ کس جوابی نمیده؟

شما تست های سال 82 به این طرف رو کار کن به اضافه ی کنکور های خارج از کشور ( هم تجربی هم ریاضی). تالیفی برا یه سری فصلا که سوالاش کمه کار کن مثل فصلای اول شیمی 2 اما بقیه نمی خواد من خودم هم خیلی کم تالیفی زدم و درصدم 70 شد .سوالای خارج از کشور رو حتما حتما بزن( اگه قلمچی می ری که حتما بهتون می دن ) حتما کتاب مبتکران رو بزن !

5. 2 کاربر از shahrzad2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان لطفا جواب بدین...

کتابی سراغ دارین که توش کنکور آزمایشی تالیفی در حد کنکور باشه؟؟؟ کسی هست کتاب "اگر من طراح بودم" رو داشته باشه؟

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام دوستان لطفا جواب بدین...

کتابی سراغ دارین که توش کنکور آزمایشی تالیفی در حد کنکور باشه؟؟؟ کسی هست کتاب "اگر من طراح بودم" رو داشته باشه؟
    بسته ی تست قرمز
    من خودم استفاده نکردم ولی فکر کنم خوبه
    قلم چی هم یه سری شبیه سازهای کنکور داشت فکر کنم

8. این کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام : د ی
    میخواستم بدونم برای واحد بین الملل کیش ،مثلا دانشگاه عاوم پزشکی تهران،رتبه چند کافیه؟اصلا مهمه؟!
    بعد یک سوال دیگه،اگه من بخوام یک رتبه ای بیارم که حد اقل کنکور رو پاس کنم : دی یعنی 2 تا دانشگاه منو کم کم راه بدن،میشه بگین از هر کدوم از کتاب های دبیرستان چه فصلایی سوال بیشتر میاد اونارو بخونم؟رشتم تجربیه.
    تا حالا هم هیچی از پایه دوره اینا نکردم،یعنی اوضاع وخیمه.
    ممنون میشم به دادم برسین : د ی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

میخواستم بدونم برای واحد بین الملل کیش ،مثلا دانشگاه عاوم پزشکی تهران،رتبه چند کافیه؟اصلا مهمه؟!
    بعد یک سوال دیگه،اگه من بخوام یک رتبه ای بیارم که حد اقل کنکور رو پاس کنم : دی یعنی 2 تا دانشگاه منو کم کم راه بدن،میشه بگین از هر کدوم از کتاب های دبیرستان چه فصلایی سوال بیشتر میاد اونارو بخونم؟رشتم تجربیه.
    اگر می خوای بری بین المللی و پولش زیاد مهم نیست
    بزن بین المللی پزشکی قشم آزاد قبول می شی

11. این کاربر از ساش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

k2l

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بسته ی تست قرمز
    من خودم استفاده نکردم ولی فکر کنم خوبه
    قلم چی هم یه سری شبیه سازهای کنکور داشت فکر کنم
    بچه های پارسال بسته های تست قرمز رو زیاد خوب نمیدونستن . دلیلشم درست یادم نمیاد ولی در کل من که چندبار کنکور دادم یادم نمیاد از کسی تعریف این انتشارات رو شنیده باشم بخصوص توی بسته های جمع بندیش که خیلیا میگن فقط برای پرکردن جیب انتشارات طراحی شده
    واحد های بین المللی معمولا هزینه های سرسام آوری دارن حتی خیلی بیشتر از دانشگاه آزاد . ضمن اینکه رتبه های مورد نیازشم حدود 5000 هست. در مجموع بنظرم بین این دانشگاه و دانشگاه آزاد.آزاد منطقی تره در مورد سوال دوم شما هم منظور از اینکه دو تا دانشگاه شمارو راه بدن چیه؟آیا رشته برای شما مهم نیست؟اگه نیست با رتبه 30هزار هم کلی از دانشگاههای غیر انتفاعی رو میتونین بیارین البته رشته های مدیریت و کتابداری و ....
    اگه هدف شما این رشته ها و این رتبه ست با خوندن سطحی زیست و شیمی و کمی هم بقیه درسها به راحتی میارین البته من این کار رو اصلا به شما پیشنهاد نمیکنم چون داشتن مدرک دانشگاهی صرفا نتیجه خوبی رو برای آینده شما نداره . خیلی از این رشته ها ارزش وقت گذاشتن نداره چون نه بازار کار داره نه پرستیژه اجتماعی! ولی برای فرار کوتاه مدت از سربازی راه مناسبیه

13. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگر می خوای بری بین المللی و پولش زیاد مهم نیست
    بزن بین المللی پزشکی قشم آزاد قبول می شی
    مدرکش معتبره ؟ نظام پزشکی می دند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •