به نظر من آزمون گزینه دو شیمیش واقعا سخت بود. دین و زندگی پیش هم سخت بود ولی در عوض پایه با اینکه نخونده بودم، فقط یکیش رو اشتباه زدم و بقیه درست.
دیفرانسیل هم به مراتب سخت تر شده بود ولی فیزیک ایندفعه آسون بود(نسبت به آزمونای قبل ).
به نظر من آزمون گزینه دو شیمیش واقعا سخت بود. دین و زندگی پیش هم سخت بود ولی در عوض پایه با اینکه نخونده بودم، فقط یکیش رو اشتباه زدم و بقیه درست.
دیفرانسیل هم به مراتب سخت تر شده بود ولی فیزیک ایندفعه آسون بود(نسبت به آزمونای قبل ).
تو رو خدا یکی بگه برای اینکه بتونم شیمی در کنکور 50 درصد بزنم اگه تست های کنکور سال های گذشته(سراسری و آزاد داخل و خارج کشور) را کار کنم میتونم این درصد را بزنم یا باید حتما تست تالیفی هم بزنم؟یعنی سوال های کنکور سال های قبل بزنم کافیه یا باز هم چیز جدیدی هست که بیاد؟
چرا هیچ کس جوابی نمیده؟![]()
سلام دوستان
من مثلثات رو چی کار کنم؟هیچی بلد نیستم.تو کانون هم همیشه سفید میذارم.یعنی مثلثاتم صفر صفر هست
شما تست های سال 82 به این طرف رو کار کن به اضافه ی کنکور های خارج از کشور ( هم تجربی هم ریاضی). تالیفی برا یه سری فصلا که سوالاش کمه کار کن مثل فصلای اول شیمی 2 اما بقیه نمی خواد من خودم هم خیلی کم تالیفی زدم و درصدم 70 شد .سوالای خارج از کشور رو حتما حتما بزن( اگه قلمچی می ری که حتما بهتون می دن ) حتما کتاب مبتکران رو بزن !
سلام دوستان لطفا جواب بدین...
کتابی سراغ دارین که توش کنکور آزمایشی تالیفی در حد کنکور باشه؟؟؟ کسی هست کتاب "اگر من طراح بودم" رو داشته باشه؟
بسته ی تست قرمز
من خودم استفاده نکردم ولی فکر کنم خوبه
قلم چی هم یه سری شبیه سازهای کنکور داشت فکر کنم
سلام : د ی
میخواستم بدونم برای واحد بین الملل کیش ،مثلا دانشگاه عاوم پزشکی تهران،رتبه چند کافیه؟اصلا مهمه؟!
بعد یک سوال دیگه،اگه من بخوام یک رتبه ای بیارم که حد اقل کنکور رو پاس کنم : دی یعنی 2 تا دانشگاه منو کم کم راه بدن،میشه بگین از هر کدوم از کتاب های دبیرستان چه فصلایی سوال بیشتر میاد اونارو بخونم؟رشتم تجربیه.
تا حالا هم هیچی از پایه دوره اینا نکردم،یعنی اوضاع وخیمه.
ممنون میشم به دادم برسین : د ی
اگر می خوای بری بین المللی و پولش زیاد مهم نیست
بزن بین المللی پزشکی قشم آزاد قبول می شی
بچه های پارسال بسته های تست قرمز رو زیاد خوب نمیدونستن . دلیلشم درست یادم نمیاد ولی در کل من که چندبار کنکور دادم یادم نمیاد از کسی تعریف این انتشارات رو شنیده باشم بخصوص توی بسته های جمع بندیش که خیلیا میگن فقط برای پرکردن جیب انتشارات طراحی شده
واحد های بین المللی معمولا هزینه های سرسام آوری دارن حتی خیلی بیشتر از دانشگاه آزاد . ضمن اینکه رتبه های مورد نیازشم حدود 5000 هست. در مجموع بنظرم بین این دانشگاه و دانشگاه آزاد.آزاد منطقی تره در مورد سوال دوم شما هم منظور از اینکه دو تا دانشگاه شمارو راه بدن چیه؟آیا رشته برای شما مهم نیست؟اگه نیست با رتبه 30هزار هم کلی از دانشگاههای غیر انتفاعی رو میتونین بیارین البته رشته های مدیریت و کتابداری و ....
اگه هدف شما این رشته ها و این رتبه ست با خوندن سطحی زیست و شیمی و کمی هم بقیه درسها به راحتی میارین البته من این کار رو اصلا به شما پیشنهاد نمیکنم چون داشتن مدرک دانشگاهی صرفا نتیجه خوبی رو برای آینده شما نداره . خیلی از این رشته ها ارزش وقت گذاشتن نداره چون نه بازار کار داره نه پرستیژه اجتماعی! ولی برای فرار کوتاه مدت از سربازی راه مناسبیه![]()
مدرکش معتبره ؟ نظام پزشکی می دند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)