همون عکس رو یه جا دیگه آپ کردم که راحت ببینید....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
همون عکس رو یه جا دیگه آپ کردم که راحت ببینید....
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
جالبه قبلا که صبا داشتم ساعت رایگان همه سرویس ها رو 2 مگ بسته بودن اما الان هر سرویسی فرق داره ،یکی از دوستام 1 مگ صبا داره میگه شبانه رایگان با 230 ثابت میگیره!
Last edited by behnam-k; 19-09-2012 at 21:44.
جواب ما رو هم بدید ثواب داره
OMG! اینو زودتر میگفتین! سری بعدی 1MB میگیرم!!
فکر کردم هر سرعتیش تو شبانه , دقیق میشه!
آخه من که 128 ام شبانه 16-20 تاس!
(بازم از مخابرات بهتره!!!!!)
خود من خیلی تعجب کردم وقتی 2mb نوین نت رو دیدم!ساعت رایگانش به 15kb نمیرسید ! همش رو 11 بود
اینا 128 رو روی یک مگ میبندن و 512 رو روی 2مگ و 1مگ رو روی 4مگ میبندن توی ساعت روزانه...ولی توی ساعت رایگان سرعت رو نصف میکنن یا میارن روی همون سرعت که سرویس خریدین...بیشتر شرکتا این کارو میکنن.
من حجمی حسابگر داشتم سرویس 128 رو یک مگ بسته بودن و دانلود 110تا120 داشتم...سرویس 512 هم روزها دانلود حدود 250بود و شبا 110 میشد ولی جالب این بود توی روز اصلا قطعی نداشت ولی شبا قطعی داشت یا سرعت صفر میشد هر چند ساعت باید یه بار قطع میکردی دوباره وصل میکردی تا درست میشد
ولی الان نامحدود دارم گوش شیطون کر خیلی خوب شده سرعتش هم دانلود هم باز کردن صفحه نسبتا عالی شده چند وقته حسابگر.
دیروز غروب !
از اینترنت پر سرعت مخابرات لذت ببرید :
![]()
اره خوب! مینویسن 128/1024!
یعنی روز 1مگی شبا همون سرعت خودت! که به نظر من عالیه
راستی 512 با سرعت 64 دانلود میکنه چطور نوشتی 110؟ منظورت از شبا ساعات رایگان بود دیگه؟
وقتیم که زنگ میزدم میگفتم چرا اینطوریه طرف طوری شاکی بود که انگار سرویس رو مفتی دادن یا اینکه یه چیز طبیعیه!
![]()
من 512محدود حسابگر داشتم روزا سرعت دانلود 250تا 300 بود و شبا یا همون ساعات رایگان که شروع میشد 120 و 130 میشد سرعت دانلودم.....یعنی تقریبا نصف میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)