کسی بلده از وسط زمین تو فیفا 11 گل بزنه؟
(چند روز دیگه wcg شروع میشه)
کسی بلده از وسط زمین تو فیفا 11 گل بزنه؟
(چند روز دیگه wcg شروع میشه)
نه هنوز بازی نکردم ولی دمو بهم نچسبید ولی همه اونهایی که زیاد بازی کردن فیفا 12 رو (دموش رو) از دم گفتن که بازی بهترین از نمیشه... بابا بهتر از این نمیشه
ولی باز هم هیچ چیزی از ارزش های فیفا 11 کم نمی کنه خیلی ناب بود...
Last edited by Spaniuly; 30-09-2011 at 22:36.
خب امروز جمعی از بچه های Gn جم شدیم برای وداع با فیفا 11 اخرین بازیمون رو برگذار کنیم و مسابقه ای بدیم
10 نفریم و فردا عصر مسابقه طی حضور جمعی زیادی از افراد فوتبال دوست دنبال خواهد شد به نفر اول یه بازی اورجینال فیفا 12 داده میشه
امروز قرعه کشی کردیم افتادم با کسی که نباید میوفتادم برام دعا کنید![]()
خب فیفا 12 هم اومد و این بازی تقریبا رفت کنار ... در کل بعد از فیفا 99 به نظر من این بازی توی این مدتی که فیفا اومده بهترین توی سری بود .. خیلی باهاش حال کردم ..
فک نکنم هیچ کس بتونه خاطراتش رو با این بازی فراموش کنه .. ولی بالاجبار باید گفت خداحافظ فیفا 11 ...
در کل من از همون موقع 99 و 2000 که فیفا بازی میکنم هیچ کدوم به اندازه فیفا 06 بهم نچسبید فکر کنم
کشت کردم اونو عالی بود
تو Move هاش یه فیلم داشت تکنیک برکمب رو نشون میده همیشه تو کف اون حرکت موندم
راستی دعا یادتون نرده![]()
Last edited by Layken; 28-09-2011 at 21:12.
واقعا ! واقعا هیچوقت فراموشش نمیکنم :(
(الان بغضم گرفته به خدا )
سلام
گفتم بدونید اخر این رقابت چی شد
تو همون نفر اول باختم بهش 3-0 باختم
من ارسنال بودم اونم چلسی...این چک مگه توپ ازش رد میشد
کلا استرس زیاد داشتم نمیدونم چرا یه حمله درست و حسابی هم نتونستم بکنم به هر حال وداع کردیم
اونم چه وداعی![]()
ای حامد دستم برسه بهت خفه ات می کنم تو هنوز نمی دونی جلو کسی گه چلسی برمی داره باید چلسی برداری؟ چلسی باگه فیفا 11 هست! موقع مسابقه یا باید هماهنگ بشید که هیچ کس از چلسی استفاده نکنه یا اینکه اگه کسی برداشت تو هم برداری... با آرسنال می خوای چلسی رو ببری؟ باز خوبه فقط سه تا خوردی
چه تاپیکه احساسی شده این جا.........
من که فقط فعلا نسخه PC 12 رو بازی کردم چون PC بنده ماله سال 2007 هستش به سختی بازی رو اجرا میکنه..............
به همین دلیل هنوز هم دارم Fifa 11 بازی میکنم،فردا هم میرم دانشگاه،بازی کردن میره تا 4شنبه هفته دیگه که 12 رو بگیرم...........
اخه میدونی قرار شد قرعه کشی کنیم و اولش حرف زدیم هر کی هر تیمی بردار برداره
منم چون با ارسنال خوب بازی میکنم دیگه گفتم میبرم دیگه اخه ا زکجا میدونستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)