سلام دوست عزیز خیلی وقته که خبری ازت نیست.
درایور تاچ پد با بعضی از 32 بیتی ها مشکل داره.من الان دارم با درایور خود ویندوز کار میکنم و تمام امکانات مولتی پد رو هم دارم.شما هم زیاد نگران نباش مشکل خاصی نیست.فقط با ویندوزت سازگار نیست.![]()
سلام دوست عزیز خیلی وقته که خبری ازت نیست.
درایور تاچ پد با بعضی از 32 بیتی ها مشکل داره.من الان دارم با درایور خود ویندوز کار میکنم و تمام امکانات مولتی پد رو هم دارم.شما هم زیاد نگران نباش مشکل خاصی نیست.فقط با ویندوزت سازگار نیست.![]()
سلام مرسی گرفتار بودم نمیرسیدم بیام به کلوپ سر بزنم .
خوبی شما ؟
من زیاد نگرانش نیستم ولی خب امکاناتی که با درایور مخصوص خودش را بهم میداد الان دیگه ندارم فقط از اون امکانات Pinch zooming را دارم که اونم بعضی جاها کار میکنه نه همه جا .
شما چطوری همه امکاناتشو فعال کردی ؟ از من الان درایور خود ویندوز نصب که مال سال 2006 . از شما چی ؟
راستی الان بایاس لپ تاپ را به 212 اپدیت کردم وقتی لپ تاپ خاموش شد دوباره امدم روشنش کنم ارور میداد و تو ویندوز نمیرفت بنابر اتفاقی که چند روز پیش برای یکی از دوستانم پیش امد و برای منم تجربه شد فهمیدم که نوع ارتباط هارد عوض شده به همین خاطر بعد از زدن کلید DEL و رفتن به محیط بایاس نوع ارتباط هارد را از قسمت Sata Configuration به IDE تغییر دادم تا مشکلم رفع بشه . اینم اینجا گفتم تا اگه دوستان با همچین مشکلی روبه رو شدند نگران نشند و اتفاق خاصی نیست.
مرسی عزیز
درایور من هم همون 2006 است و من هیچ کاری هم باهاش نکردم،خودش اتوماتیک نصب شد.همونطور که گفتم چندتا از دوستان هم این مشکل رو داشتن فقط مال ناسازگاری ویندوزه.![]()
من قبلا وقتی که درایور روش نصب بود ( ویندوز 64 بیت ) همه کار میتونستم باهاش بکنم با مولتی پد صفحه یا عکس ها را عوض میکردم ، زوم برای صفحه دسکتاپ هم کار میکرد ، با 3 انگشت به سمت بالا میکشیدم My Computer باز میشد و .... کارای دیگه . اما الان از اینها محروم شدم.
راستی مشکل صدای لپ تاپ ( همون صدای کلیک موس یا قطره آب ) حل نشد ؟
مشکل سخت افزاری دیگه ای که برای لپ تاپ از بچه های دیگه گزارش نشده ؟
والا مال لپ تاپ بعضی از دوستان حل شد و برای یه سری دیگه هم نه.اما این مشکل جز یه دوره خاص دیگه پیش نیومده.![]()
از بعضی دوستان که حل شده مال چی بوده ؟ بعضی ها قرار بود با نمایندگی صحبت کنند چی شد ؟
دوره خاص ؟ چه دوره ای ؟
منظور همون 3 الی 4 ماه پیش بود.گارانتی که جوابی نداده بود و مال اونهایی که حل شد هم خود به خود حل شد.در هر صورت چیز مهمی نبوده و دردسری ایجاد نکرده.![]()
راستی من دارم درایور های لپ تاپ را اپدیت میکنم تا الان :
گرافیک
صدا
بایاس
چیپست
لن
چیز دیگه ای هست که اپدیتش بدردبخور باشه یعنی لازم باشه ؟
چجوری درایور وایرلس را اپدیت کنم اخه درایور زیاد هست من نمیدونم کدوم را باید دانلود کنم ؟ الان از من این ورژن هست :
8.0.0.238
الان چند تا درایور امده :
Azurewave NB290 Wireless LAN Driver and Utility
Intel(R) 6250 WiFi Wireless LAN Driver
Intel(R) 1000 WiFi Wireless LAN Driver
Intel(R) 6200 WiFi Wireless LAN Driver
Intel(R) 6250 WiMAX Wireless LAN Driver
Intel(R) 6250 WiMAX Wireless LAN Driver for Win7 32 bit
Intel 6300 WiFi Wireless LAN Driver
Intel 6300 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit
Intel(R) 6250 WiFi Wireless LAN Driver
Intel(R) 6250 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit
Intel(R) 6200 WiFi Wireless LAN Driver
Intel(R) 6200 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit
Intel(R) 1000 WiFi Wireless LAN Driver for Win7 32 bit
Intel(R) 1000 WiFi Wireless LAN Driver
حالا من کدوم را دانلود کنم ؟![]()
فقط گرافیک رو دانلود کن و بقیش هیچ کدوم بدرد نمیخوره.
اون لیست اول که دادم همه را دانلود و اپدیت کردم فقط مونده وایرلس .
حالا به نظرت کدوم را دانلود کنم که مال ما میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)