بچها لطفان یه فایل کم حجم بذارین که هم پیراهن تیم ها درست باشه و هم نقل و انتقالات
بچها لطفان یه فایل کم حجم بذارین که هم پیراهن تیم ها درست باشه و هم نقل و انتقالات
بچه ها تو تهران از كجا ميشه بازي رو كامل و مطمئن گير اورد ؟
لطفا يكي كه گرفته بگه ديگه ؟ من مي خوام بسپرم يكي برام از تهران بگيره ولي ادرسي ندارم تا بهش بگم
بگم از كجا بره بگيره ؟
اگه منظور شما چطور زدن پنالتی که به راحتی میشه این کار رو انجام داد.
اول ضربه سپس جهت هر دو به میزان لازم.
سپاسگذارم.
منظورم همین بود
چون دوربیننمیاد پشت بازیکن گفتم
من تو بازی 2 بار برام پنالتی پیش اومد خیلی هم حساس بود دقیقه 88 که هر دو رو عین هم بیرون زد ( همون ارتفاع و همون شدت )
با این که هر سری یک جهت خاص و یک مقدار خاصی قدرت داده بودم به ضربه
پدرام یه فیلم اموزشی بود چند صفحه قبل اما با اونم نتونستم یاد بگیرم چه جوری باید بزنم !منظورم همین بود
چون دوربیننمیاد پشت بازیکن گفتم
من تو بازی 2 بار برام پنالتی پیش اومد خیلی هم حساس بود دقیقه 88 که هر دو رو عین هم بیرون زد ( همون ارتفاع و همون شدت )
با این که هر سری یک جهت خاص و یک مقدار خاصی قدرت داده بودم به ضربه
بهترین کار اینه بری تو Training همینجوری پشت سر هم پنالتی بزنی که قلقش دستت بیاد . روش خاصی نداره !
تو بازی شمت هم بازیکنی به اسم vandebuurdهست که قدرتش 95 باشه اونم مدافع من تو مستر لیگ بهش بر خوردم؟؟
لطفا بگردید و جوابو بگید من فکر کنم سر کاریم چون این بازی اصلا بهش نمیخوره ورژن نهایی باشه
اگه وسط بازی باشه (زاویه از بالا ) شما اول دکمه ی شوت رو میزنی ، سپس هر چقدر بالا یا پایین رو نگه داری به سمت چپ یا راست دربازه بان شوت میزنه .(زمانی که تیم شما از راست به چپ حمله میکنه) اگه میخوای هوایی بزنی ، باید علاوه بر بالا یا پایین ، جلو رو هم نگه داری . البته اگه میخوای گوشه بالا بزنی ، دکمه ی بالا (یا پایین) رو باید بیشتر از جلو نگه داری.
اگه آخر بازی باشه (زاویه از پشت بازیکن) . دکمه ی شوت رو میزنی و چپ ، یا راست رو نگه میداری . اگه میخوای هوایی بزنی علاوه بر چپ یا راست ، بالا رو هم نگه میداری ، اما این بار هم حواست باشه بالا رو باید کمتر از چپ یا راست نگه داری
بنده عذر میخوام ولی مفهوم جمله اولتون رو خوب متوجه نشدم.
اگه یه کم توضیح بدین شاید بتونم کمکتون کنم.
سپاسگذارم.
سلام چجوری میشه پاس دادن رو درست کرد اصلا خوب پاس نمیدن یا میزنن بیرون یا پاس میدن به بازیکن حریف
+
چجور میشه تو مسترلیگ ترکیب و تعویض بازیکن رو به عهده ی مربیان گذاشت ؟
در تکمیل صحبتهای دوستمون بگم که اگر در زاویه پشت بازیکن فلش پایین رو یه لحظه بزنی چیپ میزنه و اگر زیاد نگه داری به اسمون میزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)