آره به به جون![]()
با فلش تولز فریمور رو فلش کردم !
اونموقعی که من این حرکتو کردم سونی هنوز برای کل جهان این فریمور رو نداده بود ! من اونو از XDA دانلود کردم و 2 رووز زوودتر از بقیه ریختم رو گوشیم
وگرنه فرقی با ورژن الان بچه ها نداره !
آره به به جون![]()
با فلش تولز فریمور رو فلش کردم !
اونموقعی که من این حرکتو کردم سونی هنوز برای کل جهان این فریمور رو نداده بود ! من اونو از XDA دانلود کردم و 2 رووز زوودتر از بقیه ریختم رو گوشیم
وگرنه فرقی با ورژن الان بچه ها نداره !
مر 30 داداش از جواب
به به رو خوب اومدی![]()
سلام مگه 2.3 رسمی هم میاد ؟؟ کی میاد؟؟؟؟؟؟؟
تا آخر تابستون
Android 2.3 soon available for Xperia™ X10
The Android 2.3 software will be available for the Xperia™ X10 non-operator customized phones at the end of Q2 or early Q3. This upgrade will only be available via PC Companion.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازار ایرانی رو من گرفتم و نصب کردم دیروز.ولی جواب نداد.به شدت یجوریم بود موقع استفاده ازش![]()
من مشکلی ندارم باهاش، حتی وقتی نصب کردم، چندتا از برنامه هایی رو که قبلا نصب کرده بودم، شناخت و آپدیت کرد. حتی میشه از از خود سایتش دانلود کرد بعد انتقال داد به گوشی و نصب کرد. فقط تعداد برنامه هاش خیلی زیاد نیست که کم کم زیاد میشه، چون فعلا نسخه بتا هستش.
سلام من به تازگی مودم وایرلس pin avid خریدم اما سرعت دانلود من روی گوشی تا 5 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیره
این افت سرعت روی وایرلس طبیعیه ؟
واسه من هم همینطوره.خیلی کند هست.یه فایل 1 مگی 3-4 دقیقه طول میکشه.نمیدونم علتش رو.
Last edited by hamed1297; 17-04-2011 at 13:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)