اگر حوصله داری save های بازی رو بکاپ ازش بگیر. بعد بازی رو دوباره نصب کن... البته ممکنه مشکلت حل نشه چون شاید تویsave های بازی ذخیره شده باشه خرابکاری های ترینر. در این صورت نیاز به از اول رفتن بازی داری.
اگر حوصله داری save های بازی رو بکاپ ازش بگیر. بعد بازی رو دوباره نصب کن... البته ممکنه مشکلت حل نشه چون شاید تویsave های بازی ذخیره شده باشه خرابکاری های ترینر. در این صورت نیاز به از اول رفتن بازی داری.
مشکل با یه ترینر خوب دیگه حل میشه . اما ترینر خوب برای 1.1 نیست . مثلا از اینایی که بزنی SET Money 1000 .
دوستان یکی لطف کنه سیو سکانس 6 تا 12 باشه موردی نداره....
ممنون میشم یکی بزاره
لطفا بهم کمک کنید من تازه بازی رو گرفتم و موقع اجرای بازی پیغام unable to find game launcher میاد بعدش پیک پوشه ایجاد میشه که فایل اصلی با تقریبا 12 گیگ هستش چیکار کنم که این مشکل حل شه بعدش نسخه 1.2.2 فکر کنم باشه و چون توی همه بازی ubi یه luancher داره ولی ماله من ندارم کلا HELP ME
من الان وینزم هیچ ماموریتی نرفتم. فقط یک ماموریت مخصوص به بلک ادیشن رو رفتم. میخوای بدم؟![]()
کسی میتونه سیو قبل اون مرحله که باید Uberto (اون قاضی که پدرتو کشت (دوستشم بود)) بده ؟ قبل اون مرحله رو میخوام .
من سکانس 9 رو تموم کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
من رفتم و آخرین Assassins seal رو گرفتم اما وقتی که میخوام بیام بیرون از مقبره میپره تو سوراخ و بعدش صفحه سفید میشه و دیگه چیزی نشون نمیده!
خیلی تو صفحه ها گشتم, value 1906 رو پیدا کردم بازم همینجوریه! یه کمکی بکنید منم لباس الطائر رو بگیرم!!![]()
من بازی رو روی ویندوز ایکس پی تموم کردم بدون هیچ مشکلی
حالا روی 7 نصب کردم
پوشه سرور رو هم کپی کردم اما وقتی فایل سرور رو اجرا کنم تا برم داخل بازی این فایل باز میشه و خودکار بسته میشه
کسی میتونه کمکی بکنه ؟
خب چرا ؟؟؟؟
چي ميگه ؟؟؟
كدوم كرك ؟؟؟
سلام ...اون كرك skidrow رو بريز ...با اونم همينجوريه ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)