این گزارش آسیاتک از خط منه.. ساعت 5:29 اینترنتم قطع شده.. با رنگ قرمز کنارش علامت زدم.. به نظرت مشکل از کجاست؟
![]()
این گزارش آسیاتک از خط منه.. ساعت 5:29 اینترنتم قطع شده.. با رنگ قرمز کنارش علامت زدم.. به نظرت مشکل از کجاست؟
![]()
الان تست کردم.. چراغ اینترنت خاموش میمونه .. باید مودمو خاموش روشن کنم تا وصل بشه.. مشکل از کجاست؟
اگه مودم قبلیتو داری یه بار هم با اون همین کارو امتحان کن اگه اون این مشکلو نداشته باشه مشکل از مودم تازت خواهد بود و احتمالا همون مشکل معروف مدل سیاهه که ip نميگیره.
اگه خواستی یه بار مشکلتو با بچه های این صفحه مطرح کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم همین مشکلو داشت که فروختمش اون چراغ اینترنتش قرمز میشد و باید خاموش روشنش میکردم تا وصل بشه.. زنگ زدم آسیا تک گفت snr خطم پایینه.. علتش هم این بود که 10 مگ روی خطم بسته بودن بعدش کردش 6 مگ حالا snr خطم بهتر شده بین 18 تا 22
حالا خطم مشکل داره یا این مودمه؟مودمو که دیگه نمیتونم پس بدم...
مودمه شما چیه؟ من میخوام مودم بخرم بین tplink و dlink موندم
کسی جواب اینو نمیدونه؟
و اینکه تووووووووووووخدا بگین من dlink بگیرم اخر یا tplinlk یک کلام بگین کدوم نگین این خوبه اون خوبه بگین کدوم رو بگیرم
من خودم 2750 سفید دارم و مشکلی هم باهاش پیدا نکردم.
اونم همین مشکلو داشت که فروختمش اون چراغ اینترنتش قرمز میشد و باید خاموش روشنش میکردم تا وصل بشه.. زنگ زدم آسیا تک گفت snr خطم پایینه.. علتش هم این بود که 10 مگ روی خطم بسته بودن بعدش کردش 6 مگ حالا snr خطم بهتر شده بین 18 تا 22 حالا خطم مشکل داره یا این مودمه؟مودمو که دیگه نمیتونم پس بدم...
خیلی از چنین مشکلاتی برمیگرده به DSLAM اونطرف![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)