سلام.واسه چک کردن ترافیک میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یوزر ک شماره تلفنه با پس رو وارد میکنم.ولی وارد نمیشه.کسی میدونه مشکل از کجاست؟قبلا همین اطلاعات رو میزدم و وارد میشد.آدرسی چیزی عوض نشده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام.واسه چک کردن ترافیک میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یوزر ک شماره تلفنه با پس رو وارد میکنم.ولی وارد نمیشه.کسی میدونه مشکل از کجاست؟قبلا همین اطلاعات رو میزدم و وارد میشد.آدرسی چیزی عوض نشده؟
من امتحان کردم مشکلی نداشت . . .
دوستان میدونم شاید جای این سوال اینجا نباشه اما چون به اینترنت ربط داره و گفتم شاید دوستان بدونن میپرسم امیدوارم کمکم کنید
جدیدا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده شبا با idm که میذارم دانلود چون نت بعضی اوقات قطع میشه پیغام زیر و میده صبح پا میشم میبینم کامپیوتر هنوز روشنه و نه فایل دانلود شده نه کامپیوترم خاموش :(
انگار میخواد از طریق دایال آپ وصل شه اما من مودم دایال آپم رو خیلی وقته باز کردم میشه راهنماییم کنید ؟
راستی زمانیم که از از شیلتر فکن استفاده میکنم میخوام فایلی دانلود کنم همین میاد
![]()
Last edited by crazyboys2; 05-05-2014 at 21:35.
در تنظمیات idm به مسیر زیر برید :
Downloads--Options--Dial Up / VPN
و تیک گزینه Use Windows Dial Up / VPN Networking رو بردارید.
داداش اونم چک کردم هم با تیک هم بی تیک بازم همینه :(
قبلنا کریو سر ساعت یک شب دیسکانکت میشد ولی جدیدا نه!
مشکوکه
میگن اگه از غول شکن استفاده کنی حجمت دوبرابر میفته!! برای من اینطور شده
من خیلی وقته که دیگه کانکشنم را تو مودم ایجاد گرفتم خیلی بهتر شده اگر از شما هم تو مودم تعریف شده فکرکنم باید تیک Dial on demand را برداری
سلام یه سوال سرعت دانلود شما هم از ساعت 1شب به بعد پایین میاد؟؟؟
چند شب پیش که دانلود داشتم پایین نیومده بود و 4.5 گیگ گرفتم .
Sent from my HTC One using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)