با این خبرهای خوب دلم میخاد زودتر تحویل بگیرم منم بیام محاسن و معایبش رو بگم. احساس میکنم بین ماشینهای زیر 40 میلیون بهترین انتخابه. راستی فاصله بین صدور دعوتنامه (تسویه حساب)و تحویل خودرو عملا چنده روزه؟ خیلی وقته ماشین صفر نخریده بودم.
با این خبرهای خوب دلم میخاد زودتر تحویل بگیرم منم بیام محاسن و معایبش رو بگم. احساس میکنم بین ماشینهای زیر 40 میلیون بهترین انتخابه. راستی فاصله بین صدور دعوتنامه (تسویه حساب)و تحویل خودرو عملا چنده روزه؟ خیلی وقته ماشین صفر نخریده بودم.
دوستان من امروز رفتم رینگ و لاستیک بگیرم
یارو اومد عقب ماشینو یکم فشار داد گفت کمک راستت مشکل داره لاستیک قبلیت پله شده
میشه تستش کنم خودم؟راهی هست بفهمم مشکل داره یا نه؟
درود
بزرگوار تشكر ويژه
عالي بود
تقريبا 90 درصد صداش افتاد
چطوري ممكنه، به اين سادگي
سپاس فراوان
و اما يك سوال مهم
امروز داشتم ماشين رو بررسي مي كردم، تو رادياتور روغن ديدم (منظورم آب رادياتور) طبيعي هستش؟
1- از اگزوز دود خارج نمي شه
2- حرارت نرمال هستش
3- روغن يا آب به طور محسوس كم نكردم
به نظرتون داستان چي هستش؟
واشر چسبوندم؟![]()
دوستان ماشین من حدود 24 هزار تا کار کرده
کی باید برای سرویس دوره ای ببرم؟
الان یه سری مشکلات مثل قفل صندوق عقب و روشن نشدن مه شکنهای جلو رو داره..کارت طلایی هم دو ماه اعتبار داره
میتونم ببرم همرو با هم انجام بدن برام؟
قابلي نداشت دوست عزيز.
صداي تسمه ها به علت عدم كيفيت جنس تسمه ها و همچنين عدم انطباق درست با فولي هاست.
مطمئني كه روغن وارد آب شده؟ اگر آب و روغن قاطي بشه ، روي در رادياتورت مقدار زيادي رسوب شبيه شيركاكائو جمع ميشه .
من فكر ميكنم اون چربي مال ضديخه يا احياناً ظرفي كه باهاش آب ريختي توي رادياتور قبلا چرب يا روغني بوده .
بهتره كه آب رادياتورت رو عوض كني و اونو شستشو بدي و محلول جديد بريزي و دوباره اوضاع رو بررسي كني .
درود
متاسفانه صدای تسمه ها دیروز که ماشین رو روشن کردم باز هم میومد (در صورتی که روز قبلش با فرمایش شما خیلی بهتر شده بود)
در رادیاتور رو که باز می کنم، لبه گلوییش، یک جرم به رنگ شیر کاکائو هستش،
در ضمن روی سطح آب رادیاتورم با لایه روغن پوشیده شده
حالا چی با این تفاصیر چه کنم؟
چندپيشنهاد:
- گيج روغن رو بكش و ببين آب قاطي روغن نشده و اينكه چقدر روغن كم كرده .
- كل اب رادياتور رو تخليش كن و بعد از شستشوي مسيرها ، مجداداً آب بدون ضد يخ بريز و يه روز باهاش رانندگي كن و ببين دوباره روغن توي آب اومده يا نه ؟
تا زمانيكه روغن شير كاكائو نشده و دماي آب نرماله و بالا نمياد ميتوني باهاش راه بري ولي بايد دائم آب و روغن و چك كني .
اين كار ها رو انجام بده و نتيجه رو بگو .
صبح ماشين راحت روشن ميشه؟
دوستان یه ef7 پایه گاز سوم مدل 89 مال یکی از آشنا هست،یکم دیر روشن میشه منظورم اینه زیاد استارت میخوره مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
دوستان کسی میدونه پارکینگ شماره یک ایرانخودروکجاست؟
سلام صدای تسمه خودش خوب میشه ماشین من اولش همینطور بود حساس بودم ولی فایده ای نداشت تا اینکه بیخیالش شدم خود به خود خوب شد کارکرد 11000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)