سلام آقا هادی قرار بود یه فایل برام بزاری حالا که نذاشتی اگه برات مقدور هست فایلهایی که این دوستمون میگه رو بزار ممنون.
سلام آقا هادی قرار بود یه فایل برام بزاری حالا که نذاشتی اگه برات مقدور هست فایلهایی که این دوستمون میگه رو بزار ممنون.
Last edited by sajjad147; 13-04-2010 at 17:52.
سلام.
من این بازی تازه نصب کردم جدیدترین و اپدیت ترین پچ بازی چیه که اگه بریزم ERROR نده و بازی راحت اجرا شه ؟
سایزش زیر 300 مگ باشه و اگه لباس بازیکنان نباشه مشکلی نداره چون جدا دانلود کردم؟
لطفا لینکی بدین تا ما از این بازی لذت ببریم؟
سلام ببخشید من هر چه در پوشه کیت سرورم میریزم در بازی اجرا نمیشه.من پچ 1.3 را جدیدا نصب کردم و از آن موقع به بعد کیت سروری که در پست9000 بود دانلود کردم و این کیت سرور اجرا نشد چند کیت سرور دیگه هم نصب کردم نشد.
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
آقا سجاد شما چرا از ارجینال اینستالر استفاده نمی کنید.من ارجینال اینستالر را نصب کردم پچ 1.3 نصب شد بعد آپدیت دیتا بیس را که در پست 9000 بود دانلود کردم و ریختم الان کفش هایم 34 تا شده است.اگه خواستی لینکش را میگذارم یکی دیگست که آقا مهدی لطف کردند فرق میکنه راحت تره.
ممنون
من دوبار امتحان كردم تا صد در صد ميره ولي آخرش ارور ميده
ببینید من به کیت سرور صفحه 900 دست نزدم همون اینستال اورجینالی هست که خود جناب جویس براش ساختن اگه از کیت سرور استفاده می کنید باید بدونید که داخل پوشه کیت سرو یه فایل متنی به اسم config-sample.txt هست که باید پسوند -sample اون برداشته بشه و اون اسمش بایستی فقط config.txt باشه. این رو مثل اینکه بایستی به اون پست 9000 اضافه کنم چون برای خیلیا مساله ساز شده انگارنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه KMPlayer اکثر فرمتها رو اجرا می کنه
تو پست اول هست
راحت ترین کار اینه که از پست زیر دانلود کنی و بریزی به آدرس زیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل رو :\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\Kitserver2010\kitserver\example-root1\img\dt04.img کپی کن مشکلت حل میشه
با این برنامه هم میتونی هر چی خواستی کفش اضافه کنی در پوشه ی آن دو نمونه 24 و 32 تایی هست
فایل زیر مپ تمامی تیمهاست از جمله other b
سلام.
یسری از پچ های پست اول رو دانلود کردم. ولی نمیدونم کجا و چطور نصبشون کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)