من الان توشیبا دارم خیلی خر جون هست اما بالا تر از 4 گیگ رم نداره !
من الان توشیبا دارم خیلی خر جون هست اما بالا تر از 4 گیگ رم نداره !
دوستان یه سئوال داشتم ...
فرق F136 FG , F137 HG با هم تو میزان هارد و رم و نوع اپتیک درایوشونه اگر چیزی رو از قلم ننداخته باشم
.
بعد اینکه هارد 136 برام کافیه و 250 گیگ بیشتر تو مدل 137 خیلی به کارم نمیاد
ولی رم ... هر چی بیشتر بهتر ... میخوام بدونم اگر 2 تا رم 2 گیگ دستگاه 136 رو با 2 تا رم 4 گیگ مثل مدل 137 عوض کنم درست در هنگام خرید، مشکلی برای لپتاپ پیش نمیاد؟ منظورم اینه که چه تاثیرات منفی می تونه روی لپتاپ داشته باشه؟ گارانتی رو می تونه باطل کنه؟
یا تو مصرف باطری یا داغ کردن می تونه تاثیر داشته باشه؟
با این کار با توجه به تغییرات سخت افزاری فکر می کنین با یه کار سنگین لپتاپ چقدر می تونه گرمای بیش از حد تولید کنه؟
احتیاجی به آپدیت بایوس نمیشه؟ (مثل سری f11 سونی که با آپدیت بایوس مشکل تولید حرارتش حل میشد)
کلا از حالت اورجینال کارخونه خارج کردن فقط تو افزایش رم اصلا توصیه میشه یا نه؟
ممنون
دوستان من یه سئوالی پرسیده بودم کسی تا الان جواب نداد، ممنون میشم جواب بدین ... علاوه بر سئوال قبلی یه سئوال دیگه هم داشتم ...
RGB 100% coverage چقدر تفاوت با مدل های معمولیه ال سی دی های سونی داره مثل 136 که اون هم فول HD هست ولی RGB 100% coverage نیست
ممنون
اقــــــــــــا یون اينا سوالاي منم هست
مخصوصا اقایbiostar
لطفا جواب بدهيد
سلام.
میزان رم تاثیری در مصرف و همچنین ولتاژ و گرمای تولیدی نداره پس اگر رم رو عوض کردین هیچ فرقی از نظر دما با قبل نداره ،
البته باید توجه کنید که رم اورجینال و خوب رو استفاده کنید و فرکانس رم ها 1333 باشه
حداقل 200 تومان هزینه ی رم جدید میشه اما 4 گیگ خود لپتاپ رو نمی دونم چقدر می خرند
و اینکه این لپتاپ اصلا داغ نمی کنه پس خیالتون راحت
در مورد LCD هم من تفاوتی که شما می گید رو ندیدم... کجا نوشته ؟
میشه مدلشو بگید؟
ساخت کدوم کشوره؟
کیفیت ساختش خوبه؟
من مدلهای f137 و f136 رو تو سایت سونی پیدا نمیکنم فقط 13bx و 13fx هست توی سایت سونی
سلام
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم نیاز به کمک دارم
اول گرافیک واسم مهمه
ترجیها 14 اینچ
سنگین نباشه
حدود 2 میلیون باشه
یکم بیشتر باشه اشکال نداره
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر از سری HP EnVy 14 گیر آوردی خیلی خوبه
ASUS A42JA-VX085
CORE I7-1.7-740QM
6GB DDR3
640 HDD
ATI 5730 2G DDR3
14"
DVD-RW
WIN 7
2.4K
1,480,000
مدلش سری ساتلایت هست و اینکه ژاپنی هست زده made in japan خودم بازش کردم حتی روی سلول های باطری و فن توی لپ تاپ هم زده ژاپن!
این مدل ها چینی هستند تو سایت اصلی سونی که امریکایی است پیدا نمیکنی برو سایت اسیایی سونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)