چرا به خدا توي قسمت بازيها و بيشتر
جزو برنامه هاي خود اين ورژنيه كه دوستان گذاشتن
شما يه نگاهي بكن
ورژن گوشي من اينه
S523AJPIK5
اون firmwareی که دوستمون تو پست 3023 گذاشته، ورژن اصلی S523AJPIK5 نیست. دستکاری شده اس. یه سری چیزا حذف شده (مثل والپیپرای خود گوشی) و یه سری چیزا اضافه شده (مثل چند تا ویجت و برنامه). اگر خواستید ورژن اصلی رو دانلود کنید، میتونید از لینک زیر استفاده کنید (البته اول باید عضو سایت بشید). من خودم از این لینک دانلود و نصب کردم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش: مثل این که دانلود از این لینک پولیه!! من خودم رایگان از همین سایت یا شایدم forum.gsmhosting.com دانلود کردم؛ ولی الان هر چی میگردم لینکشو پیدا نمی کنم!!
تغییراتش هم ایناس که یکی از بچه ها قبلا اشاره کرده:
من گوشیم رو 4 روزی هست به روز کردم. چیزهایی که در این نسخه اضافه شده:
Touch panel: امان تنظیم سیستم قفل گوشی که حالت اتوماتیک باشه یا دستی.
حالت نمایش صفحه که با دکمه ی قفل باشه یا با هر دکمه این ( این خیلی بدردخوره)
Bluetooth: سیستم بلوتوث زمانی که با انتخاب آن و یک زمانی مثلا 20 دقیقه .بعد از استفاده از بلوتوث اگر یادمون رفت خاموشش کنیم خودش اتوماتیک بعد از 20 دقیقه خاموش میشه
Zoom: اماکن زوم حرفه ای و دقیقتر. این زوم قابلیت زوم بیشتر روی روی عکس میده که در قبل فقط تا یک حد خیلی کمی این امکان وجود داشت.
PDF READER: اماکن خوندن فایلهای Pdf به صورت دقیق تر و سریعتر.
GPRS : امکان نمایش علامت G در مناطق قابل استفاده از این سیستم و نمایش حرف E در مناطق قابل استفاده از این سیستم.
در نسخه ی قبلی فقط زمانی که مرورگر باز میشد و رسیو شروع میشد این علامت ها نمایش داده میشد ولی دیگه به صورت همیشگی این علامت وجود داره که بهتون اعلام میکنه منطقه تون امکان استفاده از نت رو داره یا خیر.
Widget: اضافه شدن چند ودجت جدید و بهینه شدن ودجت فیس بود و تیوتر و یوتوپ برای استفاده و حل شدن مشکل شیلترینگ یوتوپ!!!!!